19

Анонимен

преди 4 години

Ами не е било подходящо! Какво толкова?Лееелвве съвсем изтрещяха те гора!

18

Анонимен

преди 4 години

Прости народ сте

17

Наблюдател

преди 4 години

Българите не сте много различни от ромите.

16

да не остане

преди 4 години

единствено дете в градината? Скубал, удрял, не се справя с учебния процес... Аз не бих си оставила детето в контакт с това...

15

Анонимен

преди 4 години

Преди няколко дни празнувахме осъждането на военнопрестъпниците, приели расистки закони, обявили война на САЩ и Великобритания и сключили съюз с Хитлер, Мусолини и Хирохито.

14

Анонимен

преди 4 години

Значи, за две години Ванина Бойчева не можа да даде на това осиновено от нея дете елементарно възпитание, но в замяна на това охотно пише жалби, за да причини неприятности на учителките, които се стремят да съхранят резултатите от доброто възпитание, дадено на останалите деца от техните родители?!И какво постигна Ванина? В резултат на мерките,взети след нейните жалби, малкият Симеон е разбрал, че може да се държи по начин, неприемлив за околните, без това да има санкциониращи последици за него!

13

Анонимен

преди 4 години

Българските педагози - мъчениците на новото време!

12

Тоягов

преди 4 години

Световният елит да измисли една територия,където да се събере *** от цял свят.Там да се самоуправляват,крадат,убиват,изнасилват и правят безчет деца на воля.Тоя етнос тук не е в свои води!

11

Анонимен

преди 4 години

Родителите на ромчето плащали ли са някога каквито и да било данъци?Защото детските градини се строят с парите на данъкоплатците. Значи, хем даваш пари, за да я има детската градина, хем законът допуска от същите блага да се ползват и децата на готованците, хем се стараеш да изградиш у детето си човешки манталитет още преди да е тръгнало на детска градина, хем едно-единствено дете на готованци съсипва всичко това и ЗАКОНЪТ ЗАЩИТАВА НЕГО!

10

Анонимен

преди 4 години

Догодина ще изнасили някое момиче и ще наръга с нож някое момче.Може и пожар да запали.Кво да го правиш особености на етноса.Двете мили жени просто са се опитали да запазят останалите добри деца от някакъв малък престъпник.Комисия по дискриминация?Хората не искат децата им да учат с бъдещи изнасилвачи ,убийци.Очевидно че има и психични отклонения,агресивен е. Сигурно вече джоби децата за стотинки.Нож носи ли? Не преигравам просто реалност.

9

бай Иван

преди 4 години

Вари го,печи го,все картоф.От *** не става маратонка.Едно такова ,може да промени манталитета на цяла група читави деца.Народа казва" С какъвто се събереш,такъв ставаш...."

8

Учителките са прави!

преди 4 години

И аз не искам моето дете да бъде тормозено и всеки ден пред очите си да има лош пример!След като останалите деца се държат по друг начин, значи родителите им доста са се постарали още през първите 3 години от живота на своите деца и са ги изпратили на детска градина с вече изграден модел на поведение.Не сме длъжни да жертваме усилията си на родители, заради това, че някой произвежда деца само заради детските надбавки и нехае за възпитанието им.

7

са

преди 4 години

Тия пък какви ли са,че не са им дали да си осиновят българче?Монетата винаги има две страни.

6

Анонимен

преди 4 години

В кабинета на директорката има портрет на Хитлер.Проверете.

5

Анонимен

преди 4 години

Я да излязат и родителите на всички деца, посещаващи градината и да си кажат мнението. Толкова щети са нанесени на българското общество, на работещите хора, на мирните пенсионери и на българските деца, че отношението ни към тази група индивиди е абсолютно оправдано. Дори и да не трябва да се прехвърля вина върху детето.

4

Анонимен

преди 4 години

Кой нормален човек иска детето му да израства сред бойковия електорат. Когато мачкалият тодоровите ушаци кофпомпаджия си запише внучетата на градина и училище не в Банкя, или чужбина, а в Христо Ботев, тогава може обикновените хора да се позамислят. Да си ги развъждат другаде.

3

Анонимен

преди 4 години

Ми правилно е постъпила директорката

2

селтак

преди 4 години

Осъдете директорката на 20 год. затвор!!

1

пияница мистик

преди 4 години

"По думите на приемната майка, педагозите често и грубо са коментирали "неприемливо" поведение на детето. Оплакванията от Симеон са за това, че момчето иска да прегръща и да целува децата, гони се с тях, пречи на работния процес, не може да изработва нещата като останалите деца, излиза сам от стаята, оскубал момиченце, ударил момченце, поискал допълнително храна и не иска да спи след обяд"След няколко години ще поиска и да ***