67

Анонимен

преди 4 години

73- НАРОДНИЯТ СЪД В БГ ИЗДАВА 2730 СМЪРТНИ ПРИСЪДИ И 1900 ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР- А ПАРТИЗАНИТЕ ЗАЖИВЯХА В ИМОТИТЕ НА ИЗБИТИТЕ БЪЛГАРИ, СЛЕД ТОВА СЪЗДАДОХА МУТРИТЕ С ЛЕГЕНДИ ОТ МАГУРАТА, ЕДИН ТАКЪФ СА ГАВРИ И ЗАЯВИ- НЯМАМ ЕДНА СТИНКЪ ДА ПЛАЩАМ НА ТАА ИЗМИСЛЕНА ДЪРЖАВА- ВСИЧКИ СА ЛУДИ, САМО ЧЕРВЕНИТЕ МИЛИОНЕРИ БКП/БСП ЧИТАВИ- ТЕ ВОДЯТ ХИБРИДНА ВОЙНА СРЕЩУ БГ НАРОД.

66

Чиновник

преди 4 години

България се развива и комунистите вият и реват. Няма я мизepията и безпътицата от тяхното управление. Не успяха да затрият България, макар че през 1997 г. почти успяха.

65

Анонимен

преди 4 години

До Чебурашка И НЕ Е БИЛА КОМУНИСТКА ,КАТО ТОРБАЛАН ИЛИ ЧИЧО ТИ ЦЕЦКА . КАТО ПОСЛЕДНИЯТ ПАРТИЕН СЕКРЕТАР НА БГА БАЛКАН ,КРАСИ ВЕЛЧЕВ .

64

Анонимен

преди 4 години

Цитат: По време на червения терор през годините и с изстъпленията в концлагерите са намерили смъртта си десетки хиляди души, семействата им са изселвани, унизявани, тормозени, скочи той==Ама как само десетки хиляди? Поне 20 милиона българи са избити още през 1944-1945 година и още 60 милиона са избити между 1946 и 1989 години. Разбира се не в концлагери, те са патент на фашистите.

63

Чебурашка

преди 4 години

До ПРОСВЕТЕНКато си толкова просветен не ти ли пржсвятва, че в момента БСП имя за лидер бивша седесарка участвала на 29 годишна възраст заедно със съпруга си в приватизацията на Техноимпекс и Минералимпекс?

62

Анонимен

преди 4 години

Аз не съм бил комунист и никога няма да бъда ! - отказах апартамент в София едно време за да стана партиен член.Не се хваля , просто си имам принципи.

61

Факт

преди 4 години

Навсякъде е имало Народен съд след Втората световна война. Така искаха държавите победителки - САЩ, СССР, Великобритания.

60

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ, БСП и ВМРО - всички са комунисти /в т.ч. милиционери, агенти на ДС и доносници/

59

Анонимен

преди 4 години

До СТРАНДЖАТА А днес ниското и ниското и манипулирано ниво и жестоката ,,самоцензура ,,не позволяват на накой да осъзнаят престъпната дейност на т.н. демократични партии . Пример :информация за радиоактивния *** в България ,укривана години . .По големи мръ/сници от ***

58

катарзис

преди 4 години

горките социални милионери...имат къщи,апартаменти и фирми в загнилия Запад

57

БКП БСП

преди 4 години

Вие пак сте тук, но със силно оредели редици - без никакъв шанс да управлявате...

56

Ще има да видим

преди 4 години

Една от причините, заради които искам БСП да дойде на власт, е за да видя как много хора ще си изтупат партийните книжки от праха и ще попитат къде да си платят членския внос.

55

Анонимен Алкохолик

преди 4 години

Значи за такива угодници не искам да говоря. Ние сме с вас , дето сте на власт. Боготворял комунизма , защото е вадил облаги от тях. После дошли СДС и същото. После НДСВ и сега герб. Ако пак се качат на власт БСП този първи ще дезертира там. Пак ти казвам бивши комунисти няма. Питай Пиночет за това

54

Анонимен

преди 4 години

Другарите станаха господа, а народа - без вода. Бойко демократ е пръв, вместо вода пие кръв.

53

ПРОСВЕТЕН

преди 4 години

Няма такъв цирк!!!!!БКП "скара" "старите"(БСП) и "новите"(ГЕРБ) комунисти!!!!!"Публиката" не разбира за какво иде реч.......Няма такава Държава......

52

ГЕРБ-БКП

преди 4 години

До СТРАНДЖАТА НИЕ ПАК СМЕ ТУК !

51

Анонимен

преди 4 години

Партии любими аз ще съм със таз която е на власт ! - 90% сме такива стига далаверка да има.Ама пред хората сме големи родолюбци и демократи.А и си продаваме гласа за 20лв и после питаме кога ще се опрамим ? - НИКОГА е отговора

50

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Комунистите измислиха една много удобна за тях фраза: "Няма бивши комунисти"... - но истината е друга... - ниското ниво на информация и жестоката цензура не са позволявали на някои да осъзнаят престъпна същност на партията, но сле 89-та, когато блесна истинското и лице те веднага си хвърлиха червените книжки, а истинските комунисти останаха верни на партията...

49

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Комунистите измислиха една мнпго удобна за тях фраза: "Няма бивши комунисти"... - но истината е друга... - низкото ниво на информация и жестокаъа цензура не са позволявали на някои да осъзнаят престъпна същност на партията, но сле 89-та, когато блесна истинското и лице те веднага си хвърлиха червените книжки, а истинските комунисти останаха верни на партията...

48

Анонимен

преди 4 години

Повторение за русофилските ***:България не се дели на комунисти и бивши комунисти, а на русофили-продажници и българи !Много са плоски аргументите на русофилите да изместват разделителната линия, а тя е:България винаги с Европа и никога с руския Гулаг !