80

До Анонимен 82

преди 4 години

Баклавички турски

79

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 72Кума Лиса беше шоколада като бяхме малки,и един в лилава опаковка не го помня как се казваше...Може да не е било и школад,но поне не е имало е-та,соев лицитин от гмо соя,и палмово масло.

78

Kalev

преди 4 години

Оня със захарта от цвеклото до Чернобил е най-вкусен.

77

Анонимен

преди 4 години

Ей, Андрешко почна да намира косур и на шоколада !!!Ами да яде толумбички, от турбо тесто, полети с разредена гликоза !

76

До Mister Cro

преди 4 години

Ливадите ръсени 24/7 с кемтрейлса, да ти е вкусно.

75

АнонимеН

преди 4 години

АКО СЪМ ВНОСИТЕЛ НА ВНОСНИ ШОКОЛАДИ И АЗ ЩЕ ПЛАТЯ ЗА ПОДОБНА СТАТИЯ И НЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА СА ОТ НАЙ-СКЪПИТЕ ВНОСНИ ШОКОЛАДИ ПРОИЗВЕДЕНИ В ЕС!!!НО ПРИНЦИПНО НЕ СЕ СЪМНЯВАМ, ЧЕ В БЪЛГАРИЯ СЕ ЛЪЖЕ МНОГО ПОВЕЧЕ С КАЧЕСТВОТО НЕ САМО НА ШОКОЛАДИТЕ ОТ КОЯТО И ДА БИЛО ДРУГА ДЪРЖАВА В ЕС!

74

Въпросът не е

преди 4 години

в количеството толкова, колкото в качеството. Била съм кльощава, ядейки основно шоколад. Беше евтин. И не е бил качествен. ...Въпросът е, че следва да се предоставя пълна и точна информация на потребителите. И не бива да се крият като мишоци тия, дето уж искат да я предоставят, а на практика нищо информативно и ясно не казват.Истината, щом е истина, трябва да се пише и говори.

73

Mister Cro

преди 4 години

До Яким Вълев Донев Абсолютно съм съгласен! За хубаво месо, телешко и агнешко, се качвам в Рила или Родопите, и си купувам нещо което пасе по ливадите, а и знам, че е така, понеже съм от този край! Всичко друго, включително и скъпото, е отрова!!!

72

Анонимен

преди 4 години

Гребах течен шоколад Finetti и са ми е зле.

71

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 73Немският Ритър Спорт за който пишеш и той не е истински шоколад. Защото се приготвя от какаово масло и какаова маса който са сепарирани тоест отделени по машинен път. Истинският шоколад се прави от така наречения шоколадов ликьор - което означава изсушени какаови зърна които се смилат и от тази смес се прави истинският шоколад.

70

Риттер фен

преди 4 години

Ритер шпорт си го има навсякъде, не само в Лидл. Да, малко по-скъп е, но значително по евтин от помията на Милка и Линдт. Голям фен съм му! Другия шоколад, който доскорл ставаше беше гръцкия ION, но преди година смениха рецептата и се усети по вкуса.Най-големите помии и отрови са на Своге.

69

Сержант Петров

преди 4 години

Ако можете, намалете консумацията на шоколад. Изяждах средно по 500 гр на седмица до преди няколко месеца. Дънките взеха много да ми стягат и рязко намалих това. Само за месец смъкнах няколко кила. 5 месеца по-късно с намалена консумация, съм стабилно около 8 кг под това, кеото бях тогава. Сега пак ям, но количеството не надхвърля 100 гр на седмица. Боря се да го намаля още повече. Важното е човек да осъзнае, че това е зависимост точно както цигарите и алкохола. С воля се върви напред!

68

Яким Вълев Донев 2

преди 4 години

...... В началото на "КРИВОРАЗБРАНАТА ни демокрация" през 1990 ... "Демократите" започнаха с тоталното унищожение на Българското селско стопанство , което беше на изключително високо ниво !!! .... Ние сме си селскостопанска Държава... И имахме прекрасна продукция !!!!! .... Сега какво имаме , Господа "ДЕМОКРАТИ" ?!?! Картофи от Франция и Египет , ябълки от Полша и домати от Турция ?!?! ..... Затова ще "похапвате" нискокачествените Западноевропейски "промоции" ..... И ще има БУМ на заболявания!!!

67

Анонимен

преди 4 години

69 не помня марципана по Тодорово време, то и шоколади не се сещам освен LZ - май така беше, ама лимонадата и сладоледа бяха пушка. ))

66

Анонимен

преди 4 години

Ритър спорт е този, който става.И сайтът на активни потребители си работи. И таблицата си е там. В момента. Вижте я.Не е до магазин. Точно този шоколад си го има в Лидл и си е добър, наистина. В Лидл, както и във всеки наш магазин въобще, си има и хубава и лоша стока.

65

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 40Тук хората не обичат да ядат чиста храна, как не обичат да дишат чист въздух.100% ИСТИНА!Не познавам човек, който да обича истинско овче мляко.НИТО ЕДИН !Колежките ми дори с идиотска усмивка казват: - Аз си обичам онова на баба с нишестето.

64

Иван

преди 4 години

ако тези мислят че LINDT e долнопробна смеска , да проверят какво са пили напоследък или какво са пушили...

63

Яким Вълев Донев

преди 4 години

.... В Абсурдистан - ако искаш наистина да е качествено нещо , което ще похапваш ... Трябва от А до Я - всичко сам да си си произвел ... Някъде високо в Планината... В някое затънтено и чисто селце... С по малко замърсена почва и въздух !!! Това е истината !!!!! ... Всичко друго - са абсолютни "ГМО ***" , направени от нискокачествени материали .... Които Западна Европа ни ги мята - като кебапчета на бездомно куче през някоя механа !!! Особено ЗЛЕ са - "ПРОМОЦИИТЕ" по големите Хипермаркети!!

62

До 35

преди 4 години

Абре 35-тиче не си живял в комунизма не си, че акъл нямаш нямаш, че и да пишеш не можеш не можеш, но нека да те светна поне малко! ПО ВРЕМЕТО НА БАЙ-ТОШО НЯМАШЕ МАРЦИПАН! ПУСКАЛИ СА ИСТИНСКИ МАРЦИПАН МОЖЕ БИ НЯКОЛКО ПЪТИ ДО КОЛКОТО АЗ СИ СПОМНЯМ! СЛЕД ТОВА бай-ТОШО НАПРАВИ НЕКВИ ТАМ ШОКОЛАДЧЕТА С МНОООГО ГАДЕН ВКУС И ТЯХ ГИ КРЪСТИХА МАРЦИПАНЧЕТА!!! ЗЕМИ МАЛКО СЕ ОБРАЗОВАЙ И ОГАВА ПИШИ БРЕ ....!!!! АМАН ОТ ТАКИВА ТУКА ЕЙ!!!

61

Анонимен

преди 4 години

Не мога да свикна с това,че е законо да се продават в магазините отрови за храни,все едно,че си купуваме цианид и е законно,и не можем да обявим имената на отровителите защото ще ни съдят,нямаме държава,защото е завладяна от тези,и не налага стандарти за храните.