75

Чиновник

преди 4 години

Да бе, ще ходя да им бачкам та тея, щот не мога цял ден да си клатя краката и да пиша хвалебствия за нашия велик лидер, стратега на Западните балкани и на южния полюс на Марс.

74

До 72

преди 4 години

Недей писа за неща,които и нямаш и най-малка представа.Аз живея в чужбина и тук работят Българи с различни професии,а не като теб да си четат стотинките и тук да се опитват да мислят.Пътувай,срещай се с различни хора,разшири си мирогледа и тогава се опитвай да разсъждаваш,за да имат думите ти СТОЙНОСТ!!!

73

Очите

преди 4 години

Велеффф, качествени работници за 560 лв заплата е като да си купиш нова S класа за 15000лв. Иска ти се ама....няма.

72

До 78

преди 4 години

Да, ама на германците не им се бачка тая работа вече. Нищо, те си имат, българи,турци, румънци и др. да им работят по заводите за минимална.

71

Анонимен

преди 4 години

Бачкам в офис за 1000 лв. да ми дават 2000 лв. и ще се отажа от дипломите си и ще подреждам стока в някой маркет или там където им трябва персонал, но не за 600 лв. плюс купони за 50 кинта и после да реват, че нямало кой да бачка !

70

Анонимен

преди 4 години

Моментално да се съкратят десетина хиляди безполезни търтеи от държавната софра. Само ги храним, за да ни казват: Тук не е информация!

69

Дивергент

преди 4 години

Господин Велев, вие работили ли сте истинска работа? Можете ли да дадена личен пример, като работник в индустрията? Схемата с внос на евтина работна ръка от чужбина нещо не ви се случи. Даже мигрантите не искат да ви работят без пари.

68

Анонимен

преди 4 години

На един от"видните"строители на капитализма в България,все някой,все нещо му пречи!

67

БСП да помага

преди 4 години

Ами троловете на БСП , да запрятат ръкави и да се включат в индустрията :)))

66

Анонимен

преди 4 години

Един германец има производителността на десет българина. А бизнесмените искат високопроизводителни работници. Ето, че се намери решение за техния проблем.

65

Анонимен

преди 4 години

Като падне диктатурата на ГЕРБ ще дойдат некои други да ни дават заплати по стафка като у Люксембург, ама първа требе да падне ГЕРБ - гласувайте за друг, само не за ГЕРБ, ако иската да зимате стафки като у Люксембург.

64

Анонимен

преди 4 години

Айде, мине се не мина, пак Васил Велев с хленченето му. Велев, плащайте и ще имате работници. Вместо това, ти хем се оплакваш от вдигането на минималната заплата (която пак си остава мизерна), хем ревеш, че никой не иска да ти работи за жълти стотинки. Ами няма да имаш работници.

63

Фрее

преди 4 години

Безплатен съвет към частнития сектор: Наемете си хора от германия, много бачкат...

62

Анонимен

преди 4 години

За съжаление, през последните два месеца няколко семейства, мои познати на около 50 години, емигрираха завинаги. Кой ще остане да работи тук?! Много, много жалко.

61

Анонимен

преди 4 години

Миячите в чужбина себе си едвам изхранват с мизерните си заплати при скъпия живот на Зашад, тръгнали да се прибират в България да изхранват българите в България, айде мерси, стойте си там да миете улиците и да слугувате.

60

Анонимен

преди 4 години

Дебелия бивол от Банкя ако го впрегнат може да изпее 5 ниви.

59

Анонимен

преди 4 години

ми стойте и чакайте бе. през 2050 години започват валежите от пари.

58

Solar Power

преди 4 години

До 59: Прав си и за пенсии няма да има ако държавата продължава наемането на чиновници със същото темпо. Нали не си забравил,че тя същата не внася осигуровки на същите тези чиновници...... внася ги бизнеса.... Така,че наемането на чиновници ще доведе до банкрут на системата рано или късно или със сигурност огромни заеми както в Гърция.....Ако държавата започне да внася осигуровки и здравни на всички както го правят фирмите ще фалира веднага :)

57

Анонимен

преди 4 години

Това трябваше да се случи,но за съжаление така е устроена "Държавата"!!!!Пълно е с държавни служители на синекурни длъжности,за да може като дойдат избори да гласуват за "правилната" партия.Те са свикнали малко да работят и от 8 часа работно време да го съкратят максимално,а не да са в услуга на гражданите,за каквото са призвани да бъдат!!!

56

Офис тарикат

преди 4 години

Секи иска да работи у офисо и да дреме у фейсо за 3 бона заплата