163

Анонимен

преди 5 години

Бях решил да не гласувам, ама точно заради тия особи зад нея, сори.

162

Анонимен

преди 5 години

Аааа и доносника Гарелов е зад нея и не само братя Галеви,ами и братя Диневи ...все богати братя...обществена тайна е как са забогатели.Сега връщат услугата на БСП.

161

Червена наглост

преди 5 години

Комунистите пърхат за власт, все едно Червената армия ъхъ да форсира Дунава и да ги короняса.Да се знае - тази партия никога не печелила честни избори,никога няма да е първа политическа силад и никога няма да дойде на власт,... освен на щиковете на чужда армия.Никога няма да има и кмет-комунист на София! Че само от този град хиляди души са избити от червените селски коминтерновци, а десетки хиляди са репресирани или интернирани.Какъв червен кмет бълнуват - и то дъщеря на секретар на Т.Ж.

160

Урсула фон дер Лайен

преди 5 години

Виждам колко висок икономически растеж имате най-високият, който някога сте имали. Това ми направи прекрасно впечатление

159

Анонимен

преди 5 години

До Гербаджийски комплотА най-лошото е,че оня чичак се кълне във внуците.Горките дечица,добре че са оттатък океана и само имат досег с парите му.

158

Анонимен

преди 5 години

Мая може да спретне няколко участия с Анелия в някоко видни софийски чалготеки.И ако си сложи и едни хубави ци-ци -> ще има моя глас !

157

Анонимен

преди 5 години

До София е синяИ аз съм син.Учител съм по руски и бивш член на бкп.

156

Гербаджийски комплот

преди 5 години

До Анонимен 160: Няма Костинбродски комплот. Имаше готови отпечатани бюлетини за фалшифициране на изборите. А това, че Мая стана омбудсман беше само за да я махнат от Народното събрание - много настъпваше по мазолите гербаджиите

155

Анонимен

преди 5 години

Фолкаджийката Анелия..............:)) Все "класни" хора я "издигат".:)

154

Нищо ново

преди 5 години

До Анонимен 157: Ето това бат'ти Бойко нарича "подла кампания". Но подобни г'нусотии ги тиражират точно гербаджийските ***.

153

Време за промяна

преди 5 години

Няма вечни кметове. Като омбудсман Мая Манолова доказа, че може да работи за хората. Нека и дадем шанс да направи нещо полезно за София.

152

Анонимен

преди 5 години

Голяма гнус е костинбродската.

151

Мая Костинбродска

преди 5 години

Кюстендилката Мая Манолова внучка на секретаря на държавния глава Тодор Живков д-р Никола Манолов и усмихнат член на БСП, е омбудсман и се грижи за гражданските ни права пример за чудна българска демокрация. На 29-тата година от началото на демокрацията България е разделена отново: наследниците на комунистите са тези, които единствено имат качествата да ни управляват. Останалите граждани са просто народът, който, както и да гласува, все тях избира.

150

Нищо ново

преди 5 години

До София е синя: А сега София синя ли е? Бойко е бивш член на БКП, а беше кмет и трети път гласувахте за него. А бащата на Фандъкова си е чиста комунистическа номенклатура.

149

Жалко за Манолова

преди 5 години

Майчето ще бъде употребена от БСП в предстоящите местни избори и след загубата им захвърлена в забрава като по този начин *** ще реши в своя полза лидерския си проблем в БСП ...

148

Анонимен

преди 5 години

има и други кандидати освен тези двете! айде да не са пак герб и бсп

147

София е синя

преди 5 години

*** и комунистка никога не е ставала кмет на София и никога няма да стане. Мая Манолова е и *** и комунистка т.е. никога не може да стане кмет на София.

146

Анонимен

преди 5 години

Азис и Кондьо с нея ли са или със другата?Аз ще пускам за там където не са.

145

Мая Галевата

преди 5 години

Вече не е омбудсман!!! Така е след този провал

144

Да

преди 5 години

Мая не беше ли от БСП?