118

Анонимен

преди 4 години

До АнтропологТез дизайнерските дроги са много опасни.И аз имам познат заклет наркоман, но смятай колко зле беше все едно гледаш изпаднал марсианец, че с вода ли не го поливахме, какво ли не правихме.

117

Антрополог

преди 4 години

Бед трип от някоя нова дрога .Един колега в университета беше напправил един микс (не казвам съставките ,че да не пробва некой тийн) и на сутринта го нямаше край лагерния огън. Едва на обяд го открихме по стенанията,беше се заврял в един гъст капинак на 50 метра от палатките.Беше изподран и дехитратиран отне ни 2 часа да го измънем.Каза ,че ни търсил седмица из някаква прерия и че го гонили каубойци ,индиянци и всекви други гадове-абе гротеска картина.

116

Анонимен

преди 4 години

До 179В днешно време да наречеш някой приятел си е все едно да спечелиш от тотото.Хората станаха големи егоисти и всеки си мисли че света се върти около него.

115

101 баба

преди 4 години

Аз ли недовиждам или лицето от снимката е изкривено ( от наркотични вещества ) ? НЕ НЕ , ВИЖТЕ , ВГЛЕДАЙТЕ СЕ ДОБРЕ , ЦЯЛОТО ЛИЦЕ Е ИЗКРИВЕНО И СЪСТАРЕНО ! ТА ТОЙ ПРИЛИЧА НА ЧЪК НОРИС , КОИТО Е НА 80 ГОДИНИ А ТОЯ БИЛ НА 28 ............. ? Я ЕЛАТЕ НА СЕБЕ СИ

114

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

БОГ ДА ГО ПРОСТИ НО НЕЕ ИМАЛ ИСТИНСКИ ПРИЯТЕЛИ

113

град козлодуй

преди 4 години

БОГ ДА ПРОСТИ МЛАДИЯ ГОСПОДИН МИР НА ДУШАТА МУ

112

Анонимен

преди 4 години

Всяко прекалено нещо е вредно,лошото е,че тренда е нагоре.Винаги се почва с малко и се увеличава.Дали е дрога,алкохол,цигари,високи скорости,абе каквото и да е,все се увеличава и накрая изхода е летален.

111

Анонимен

преди 4 години

Наркотиците не прощават!!!!!Много семейства почерниха!!!!!Само по филмите и клипчетата наркоманите се отказват от дрогата и "живеят дълго и щастливо"!При най-малката стресова ситуация и бегат за дозата!

110

179

преди 4 години

Живота е труден на днешно време, особено в България. Само той е знаел ,какво му е на душата. Тъжно... Да почива във мир момчето. Жалко за тъй наречените му приятели. Никой от нас не знае какво е станало но ако наистина не са му помогнали това говори за тях ,че просто не са хора.

109

Анонимен

преди 4 години

В момента както разбирам уличната синтетика е станала безпрецедентно опасна. Не знаеш какво взимаш и какво следва. Който продължава да си играе поема доста голям риск...Много хора умират в днешно време от употреба на улична дрога или получават трайни вреди.. няма нищо общо с партита, музиката и т.н Сина на Валери Симеонов даже е в списъка.. нали имаше епизод на Карбовски точно за това

108

ТЕХНО ЛЮБИТЕЛ

преди 4 години

Аэ мога да ви кажа как е станало , наял се е с бомбони , пушил е повече коэ и бомбона го върти халюцинира... а ако е и пил и се е сетил эа нещо лошо случило се преди време... е эапочнал бад трипа , лично съм виждал човек да умира пред очите ми на тия гадни примеси....

107

Анонимен

преди 4 години

Пак големи разбирачи пишат тук. Бил се нашмъркал...На такива партита в гората се ползва ЛСД, гъби и други психеделици и хората се много по-святни от разни индивиди които се наливат с по литър ракия всяка вечер. То това не било алкохолизъм.Ще видим какво е станало. Само не ми е ясно как така не го намериха преди 5 дни след като е бил наблизо.Жалко.

106

Анонимен

преди 4 години

127, ясно е, че са го видяли, той или не е можел да се върне или не е искал, за какво да се връща да обикаля сам като знае, че баща му ще дойде на мястото на което е. Мълчали са и са се правили на разсеяни през цялото време.

105

Е

преди 4 години

2-3 литра не пия, но бутилка бяло вино или розе да. Иначе например домашното вино ми е много силно, една - две чаши и не искам повече. И хубаво уиски обичам, но много рядко пия. Наистина забелязвам, че ако се наям не ми се пие. Сякаш не мога да поема толкова калории. Но се притеснявам, че пия вино всеки ден, често и наобяд и като си поръчам чаша вино с обяда едва си изяждам салатата и дори водата не си изпивам, според мен не е нормално

104

Men

преди 4 години

Едно време се пушеше с колограми, левче беше цената. Никой няма умрял. Откакто вкараха тези синтетично отрови, ***, мико анфети, манфети почнаха да *** като мухи.

103

1

преди 4 години

До АнонименДа карсила е екстрат от бял трън. Може да се пие отвара от цикория /синя жлъчка/.Руснаците препоръчват отвара от овес, или черни стафиди.

102

Анонимен

преди 4 години

Нормално ли е като пиеш алкохол да нямаш апетит? Да нормално е но така нормално ще си докараш язва на стомаха и цироза на черния дроб. И аз пия бяло вино и розе но по 200-300 грама най-много половин бутилка 350 гр и това е. Слагай нарязани ябълки и лед в каната заливай с вино пий и после като хапнеш ябълките и няма да ти се пие повече това е рецептата :)

101

Анонимен

преди 4 години

до ЕОт вино нищо ти няма.Сега ако пиеш по 2-3 литра на вечер няколко години си ставаш алкохолик.Щом не мезиш вероятно вече си зависим нищо,че е ниско алкохола и го пиеш с лед.Лечението е щом ти се припие не пиеш а ядеш.Ако се наядеш и ти се пие обаче имаш проблем *** на доктор зависим си яко.

100

Алкаж

преди 4 години

do 129Е ти чакай тогава да пукнеш, че да вземеш мерки.Нали при първите симптоми, ако имаш 2 грама акъл в тиквата ще предприемеш мерки, бе!

99

Е

преди 4 години

Нормално ли е като пиеш алкохол да нямаш апетит? Аз пия по една бутилка бяло вино или розе с много лед в рамките на 4-5 часа вместо антидепресант, за да се отпусна и да мога да заспя... но губя апетит, дори вода не ми се пие :( иначе нито се замайвам, нито ми става лошо или да имам махмурлук сутринта... но имам чувството, че макар на момента да се чувствам добре, после като цяло изпитвам умора, забравям, имам раздразнителност, трудно се концентрирам. Сякаш не ми влияе добре