20

Анонимен

преди 5 години

Няма държава, аз отдавна съм го казал това.

19

Анонимен

преди 5 години

НИКОГА ПОВЕЧЕ БСП НА ВЛАСТ!Откъде дъщерята на Манолова вади 100к евра за имот на Алабин 56?Защо същата дъщерица работи в главна дирекция "Европейски фондове" на социалното министерство към правителството на основна заплата 1651 лв, същевременно съпругът й е главен експерт, само че в земеделското министерство, в дирекцията по усвояване на европейски пари на селските райони. Основна заплата - 20171 лв. Назначен е от Орешарски, любимия премиер на тъщата, но е на работа и до днес.МАНОЛОВА - СЪД!

18

Анонимен

преди 5 години

Фандъкова винаги е била жертвата както беше и баба Цецка -послушничка каквото и каже Бойко това се прави и сега народа трябва да и покаже че отново ще е жертвата на Герб. Защото тя може да е много изпълнителна ,отличничката на партията ,но не става за кмет ! С това мяукане ,с тези ремонти на ремонтите и един ремонт на нормална цена с нормални резултати няма. София усвоява милиони всеки ден и с това мън-мън с Джипи Груп ли ще се мери тая даскалица с фирмите на Доган ,Пеевски и Борисов ?

17

Един от Северозапада

преди 5 години

Абе, какво стана с Лили Винетката, тая всестраннно развита личност? Ценния кадър на Баце?Дето наскоро я отрязаха навън, че не е ясно какъв ценз има?Много е успешна у нас, от всичко разбира, а и умее да гледа влюбено на снимките.Само за кметица е!

16

Необикновен селянин

преди 5 години

Аз няма да гласувам за селянки от Самоков о Кюстендил. А ти софиянецо? Не гледай т..ъ..п..о а мисли с мозъка си!

15

Гьонсурат кюстендил

преди 5 години

Дъщерята и зетят на Мая Манолова - висши чиновници в правителството на Борисов. Ралица и Мартин - главни експерти в две министерства, докато майката бута властта! На сватбата си младите записват видео: "Ние сме БСП и се гордеем с това!"

14

Анонимен

преди 5 години

Фандъкова на съд за мизерията, до която докара столицата ни!

13

Анонимен

преди 5 години

Виновна е системата.

12

ай сиктир

преди 5 години

Нещо не разбирам: първо ГЕРБ са сигурни, че ще спечелят, второ нито една от двете не е заявила, че ще се кандидатира, а се пишат най-различни предположения излиза, че май някой все пак е притеснен.

11

Ляв

преди 5 години

В София трябва да дойде есно ляво управление да дигне мерезетата и да води лява социална политика за бедните.

10

Смях

преди 5 години

До 7. В Учиндол - евентуално.

9

куреняк

преди 5 години

Много селяни надойдоха, ама не са чак толкова много.

8

Гледна точка

преди 5 години

Такъв пробив в София е невъзможен. Защото софиянци са десни и долни платени прогнози като на червения "Галошш интернешънъл" не хващат дикиш.

7

Един от Северозапада

преди 5 години

От сега започва промиването на мозъци....С нетърпение очаквам едните да излагат тук в статии и снимки "Видимите резултати" на Фандъкова, а другите да търсят, и ако не намерят-да фабрикуват кирливи ризи на Манолова.Циркът е пълен!Между впрочем, какво стана с "Котешката тоалетна"?Къде е сега, и кой възстанови парите, платени за нея?

6

Анонимен

преди 5 години

Слави Трифонов ще е новия кмет на Софето!

5

Анонимен

преди 5 години

И кво като си отива. Не че не трябва да си ходи. Ама ако Манолова е алтернативата, здраве му кажи.

4

Анонимен

преди 5 години

хаха десните в Сф това, десните онова ... а за СДС се говори само като притурка на ГЕРБ. Изглежда в СДС е реализирана чиста проба скрита приватизация, като едно време както се изпокрадоха брандовете на нашите заводи и производство, и в момента бранда се търгува политически с този или онзи :) А избирателите, който клъвне ... в "Плод и Зеленчук" какви вкусни и истински бяха нещата, не сега като в тая немска верига.

3

Анонимен

преди 5 години

Знате ли Борисов беше казал и магаре да сложа и него ще изберат ,та народа сега е докаран до там че и леви и десни ще се обединят да смъкнат всички магарета от власт !

2

Анонимен

преди 5 години

По метода на Радев става, но трябва Борисов да се съгласи и подкрепи. Иначе нанай.

1

Реалист

преди 5 години

До 1. Ами не, изобщо не ни е яд, защото Фандъкова ще спечели отново.