45

Ханибал

преди 5 години

До Но Пасаран Ти можеш ли да четеш бе,дрогарю слабо#умен гербирастин? Точно Герб искат до облагодетелстват ромите, затова са против. Защото БСП искат само за тези които са си плащали осигуровки последните 24 месеца. Да си чул или видял сайгонин да плаща осигуровки??? Аман от герберасти с празна дупка между ушите!!

44

ДО 37

преди 5 години

Явно нямаш години, нито работиш,нито учиш за да пишеш тези глупости.Ако сега е 100% инфлация каква беше тя при Луканов,Попов,Беров ,Виденов ? Ти жив ли беше или беше в ,,ташкент".Трябва да се гледа реално на нещата,а не с лозунги и кьорфишеци. Което е лошо е лошо,което е добро е добро.Годишната инфлация е около 3 %. И ти като Ленчето даваш ,,на ангро,невръстни ***. Поне като не си го преживял виж статистиката от 25 години насам."

43

Истината

преди 5 години

Принципно помощи да се дават само на хората с ниски доходи, противоречи на Конституцията на РБЧл. 6.(2) Всички граждани са равни пред закона. Не се допускат никакви ограничения на правата или привилегии, основани на раса, народност, етническа принадлежност, пол, произход, религия, образование, убеждения, политическа принадлежност, лично и обществено положение или имуществено състояние.

42

Истината

преди 5 години

Демографската катастрофа в България започна от 1990 година - бягство от България на прекалено много хора и спиране на раждаемостта сред българския етнос заради мизерните заплати след 1989 година. От тогава помощи за деца се дават само на тези, които и без тези помощи раждат по много деца, а на българския етнос нищо не се дава. Докато не се диференцира демографската политика по етноси, все по-зле ще става, докато българите изчезнем от България.

41

Анонимен

преди 5 години

Бойко Борисов да се намеси и да даде на младите пари ако иска да гласува някой за него

40

Хм!

преди 5 години

До До Хм! 39И щом е за работещи, всички циигганки ще са назначени фиктивно на минимална заплата във фирмите на братчедите си и пак ще направят измамата. Затова, най добре е да не се дават пари на ръка, а да се дават данъчни облекчения на работещите родители. Така от тях ще се възползват само действително работещите.

39

Анонимен

преди 5 години

За законопроекта бяха от БСП и Атака, против етническите партии ГЕРБ И ДПС.

38

Анонимен

преди 5 години

Ромската партия ГЕРБ никога не бе гласувала този законопроект, те крещяха в парламента, че БСП искали да дискриминират неработещите роми за сметка на работещите българи. Ами ГЕРБ прави точно обратното привилегирова ромите и мачка българите-.

37

Но пасаран!

преди 5 години

БСП държат професия самотна майка да просперира. Мислят си, че така 16-годишните ромки с по три чаавета ще имат доходи и от благодарност цялата им рода ще гласува за тях. Но пасаран, другари! Но пасаран!

36

Анонимен

преди 5 години

Много ги разглезват, дават им всичко и те се мислят за бог, поне да се замислят как родителите им, с кръв и пот на челото са им осигурили удобствата...

35

Анонимен

преди 5 години

До Хм!Заради лъжливото представяне на законопроекта на БСП не си разбрал, че предложението е да бъдат подпомагани работещите родители с второ и трето дете с еднократни помощи от по 10 минимални работни заплати-. ТОВА БИ ЕЛИМИНИРАЛО РОМИТЕ-ИЗБИРАТЕЛИ НА ГЕРБ И ЗАТОВА ГЕРБ Е ПРОТИВ. И още нещо наистина ли не разбра законопроекта, или си *** на ГЕРБ и дезинформираш?

34

Анонимен

преди 5 години

на ГЕРБ и валутния борд не им попречи да донесат инфлация от 100 процента за управлението си, въпреки че доходите нараснаха, инфлацията ги изяжда. Неравенството се увеличава забогатява олигархията и хвали ГЕРБ с излишъка от приходи за сметка на народните маси.

33

Анонимен

преди 5 години

борисов симеонов и каракачанов нямат пари 90 милиона за децата а имат 2 милиарда 200 и 58 милиона за 8 самолета. Който гласува за тях е антибългарин.

32

Анонимен

преди 5 години

Единственият адекватен коментар е този,който припомня на наглите търтеи в НС,че малцинствените като ги развъждане проблем няма,проблем е да се даде на работещите българи. Предложеното от БСП не е универсално хапче,че да пребори демографския срив,но пак е някаква помощ за работещите родители,с ударение на работещите!...Иначе много по-действено би било да има данъчни облекчения,а не помощи, защото и помощта няма да е еднократна,и ще бъде отново за хората,които работят и внасят в хазната.

31

Хм!

преди 5 години

Аз плащам данъци по 5-6 хил лв/год. По-добре да ми опростят половината от тях за трето дете, отколкото да стимулираме ромската раждаемост с пари на ръка. Така и икономиката ще изсветлее, и измамите в социалната система ще намалеят, хем ще научим някои хора да работят, за да ядат, а не да чакат наготово някой друг да ги храни директно в човките.

30

Анонимен

преди 5 години

Ние децата си можем да си ги издържаме и не ни трябват директни плащания от държавата, пък и тия 5000 лв за нищо не стигат. Това е насочено директно към оркския електорат.Умно би било да се дават данъчни облекчения на многодетните семейства. Това би дало стимул на родителите да работят, а не да се издържат от социални помощи.

29

Анонимен

преди 5 години

Помощи само за българи!На другите Индия или Бангладеш да им дава!!!

28

Dinosaurus

преди 5 години

Корнелия първо да върне сина си от САЩ да живее е работи тук, да и роди внуци, за да се види как ще приложи популистките си мъгливи политики върху собственото си дете. Нека нейния син да работи и издържа по пет безработни ****га*ара с по седем-осем чавета под вещото управление на майка си. Сега какво - "аз мойто дете си го уредих в странство и ще се грижа много: с вашите пари за ц***нските деца!"

27

Анонимен

преди 5 години

Гледайте си самолетите няма кой да ви ражда деца и без това отхвърляте и малкото добри идей за раждане на деца .Нали си имате самолети тях си ги гледайте.

26

Иванова

преди 5 години

До изнервеноБВИВЕНИЕТО НЕ СЕ ДОКАЗА И ЗАТОВА НЕ Е В ЗАТВОРА!нЕЩО С ИНФОРМАЦИЯТА НЕ СМЕ В ЧАС!