34

Анонимен

преди 4 години

Само преди 2-3 дни един анализатор си позволи в ефир да каже, че на евровота герб щеше да спечели и без шашми, но си е позволил да набави едни гласове по втория начин. Всички знаят, но ей така си минава! След вота Червен Колю бе хванат натясно в студиото на една телевизия от видна герберастка, как не познал, на него му падна пердето и се изцепи: - Аз откъде да знам точно какъв резултат ще натъкмите!? Оная за изненада млъкна!

33

Пишпунта

преди 4 години

Вампиpaот ГЕРПдето се е ухилил широко на първата снимка,излъчва огромен интелект, парламентарна честност,и вътрешна красота!..

32

лудост

преди 4 години

Дааа,машините не можеш да ги купиш с 20 лв.и кебапчета и това застрашава системата и бандитите на власт.

31

жалко

преди 4 години

Демокрацията и честните избори отдавна са в историята!

30

ГЕРБ са гадове

преди 4 години

ГЕРБ за пореден път доказаха че са против демокрацията и са тоталитарна, крадлива, антидемократична и антибългарска партия. Ако се въведе машинното гласуване губят едни 300 хиляди твърд 95% неграмотен електорат. ГЕРБ освен че ни погубват, и ни лишават от правото си да упражним гласа си по различен начин от хартия. ГЕРБ са абсолютни гад....ове.

29

Анонимен

преди 4 години

видяхме капацитета на мутрите - не нула, ами н минус безкрайност

28

Йоанко Козел

преди 4 години

Самодоволно-ехидното изражение на Дариткова казва всичко !Но най-добре са смее този ,който се смее последен ...

27

Анонимен

преди 4 години

ТОЛ - коггато тогава отсече Петя АВрамовамашинно - мутрите не могат да се справят с 300 банкоматаимотен регистър - 30 дни не работии сега се оказа че хакер 12 години е източвал държавните институции и никой не е разбрал.ПОГРОМ. Направо да хващаем пишещите машини

26

Анонимен

преди 4 години

Европа ни упрекваше за етническата политика. Сега те не могат да се справят с арабски, албански и т. н. мафия и кланове.

25

1

преди 4 години

Сега правителството,да направи обществена поръчка за самари,с тях полесно,ще се разнасят чувалите по време на местните избори,а братята роми да изпразнят стомасите си,че ще има кебапчета,до насита.

24

Анонимен

преди 4 години

Европа, та Европа!Европа говори за екология, забранява пластмасови клечки за уши.Европа иска ред и чистота, затова в централната част на големите и градове почти няма дървета - падат листа , мърсят, надигат паважа, ужас!...

23

Асанко Факултето

преди 4 години

Еееее браву бате Бойко ний ни умеем да фъргами гласъ електрически!!!

22

Анонимен

преди 4 години

Най-добре да се въведе перфоратор! Никакъв Х, никакво V. Книжната бюлетина да се смени с пластмасова, за да не се пише с химикал и да не се прегъва и комисиите да не могат да я правят невалидна. Може и с варел с топчета, но гласоподавателите на ГЕРБ ще си носят джамини от тях, така че не става.

21

Анонимен

преди 4 години

Европа също щеше да е без граници. Европа ни изнуди да си развалим охраната по границите. След 2 десетилетия и нещо почна да прозрява полека, че опазването на границите е жизнено важно.Европа ни изнуди да си разбием армията, защото тя няма боеспособна армия. Сега и ние нямаме сносна армия......

20

...

преди 4 години

Има един виц който виц обаче в момента е ЧИСТАТА ИСТИНА! Та Влиза Цветан Цветанов при Бойко Борисов и казва имам една добра и една лоша новина! Бойко вика кажи добрата новина! Цветанов казва: Ами спечелихме изборите! Бойко Борисов радостен вика е добре кажи лошата новина! Цветанов: Еми никой не е гласувал за нас!!! Та в момента точно това е ИСТИНАТА ИСТИНАТА И САМО ИСТИНАТА!!!

19

Анонимен

преди 4 години

12 - 160 000 души за гласували машинно. 7 процента от 31 процента които са гласували, т.е. една трета от гласувалите за били готови да гласуват машинно. Освен това 160 000 души не е никак малко.а тези 80 000 бюлетени не са от машините, винаги са около 100 000 недействителните бюлетини. ЗА Калфин -Плевневлиев имаше 130 000 недействитлни бюлетини, аз Радев цачева, 204 000 души гласуваха с не подкрепям никото

18

Анонимен

преди 4 години

БАц е несменяем!оле

17

Анонимен

преди 4 години

По заспал народ не съм виждал,умирайте от глад племе простооо.

16

Анонимен

преди 4 години

Не се закупиха машини, наемат се едни и същи за да печелят обществени поръчки на необосновано високи цени

15

Православен

преди 4 години

Със и без машинно гласуване *** Бойко е аут след местните избори!