42

Анонимен

преди 4 години

Ниската раждаемост според мен се дължи не толкова на липсата на средства и удобства, създадени от държавата, колкото на спецификите на модерния градски живот. Животът в тесни градски жилища, фиксираното работно време, разпада на традиционите семейства...та до липсата на църквата и нейните ценности в обществения живот и възпитанието на хората. Именно в държави със силно присъствие на църквата имат и най-висока раждаемост в Европа...например Полша, Унгария и Ирландия.

41

Бау

преди 4 години

до 35"създаването" на деца не е особено голямо постижение ... Отглеждането на деца (пращането в университет, даване на детето възможности да стане интелигентно и да има хубав живот) е нещо съвсем друго. Повечето хора, правят деца и после "да се оправя!" ... Наистина страхотно постижение ...

40

Анонимен

преди 4 години

Раждайте дечица все пак юродите трябва да чрез тях да се прераждат.а като не им ги дадете ще ви ги вземат с И.К.Затова и забраняват абортите за да не могат прераждащите се да бъдат трепани.Мили майки правете деца с Гои,макар и бедни те не са риск за вашето здраве!!!

39

Dd

преди 4 години

Скоро българчета ще се раждат повече в чужбина,отколкото в България.И има защо....пенсионерите не раждат,а младите напускат страната ни.Хубаво нещо са децата,но не раждането,а отглеждането е трудно!

38

Нечий сутиен

преди 4 години

хич даже не ме интересува!Интересува ме:1. Какво прави държавата ДНЕС, а не какво смята да прави в бъдеще, за да насърчи раждаемостта на интелигентните, вече работещи млади хора под 35 г.?2. Какво прави държавата, за да озапти безконтролното размножаване на лица, избрали да се издържат само от соц.помощи и детски надбавки?3. Предвижда ли се промяна в закона, която да ПРИНУДИ здравите родители да работят за издръжката на създадените от тях деца?Това ме интересува.

37

да

преди 4 години

реакция на спонсорирани от чужбина НПО-та - прозрачни сте и много жалки

36

Анонимен

преди 4 години

Хахахах! Миличките. Поредното сдружение, което имитира дейност с някакви кампанийки и за да оправдае лудите пари, които се дават по всякакви евро проекти е хубаво и да се създаде медиен шум. Няма да се учудя ако "протестърката" не е подставено лице, за да стане шашмата. А тая първата е хубавка, ама само до там. Личи си, че е куха лейка. Влязох в сайта им - като видях кои са им "посланиците" на кампанията и всичко е ясно.

35

До 38

преди 4 години

То това е ясно на всички но на повечето не им пука.Отдавна сме си загубили инстинктите а и какво като си предадеш гените, някъкъв смисъл изобщо за съществуването на човека на тази планета....

34

До 37

преди 4 години

Напротив-интересува ме в какъв свят ще живеят моите потомци.Докато за бездетните важи принципът"След мен и потоп да става,не ме интересува".Не случайно Европа я напълниха с тарамбуки бездетните Меркел,Макрон,Юнкер и Мен.

33

Анонимен

преди 4 години

Важното е да се излиза по заведения. Ако искате да ви родя дете директно ви зарязвам.

32

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 39Има Винетка.

31

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 24А Бойко няма нито едно.

30

До Бау

преди 4 години

Естествено,че създаването на деца е най-голямото постижение на света.И милиони да имаш,и сто имота,ако нямаш деца,след смъртта ти ще ги наследят децата на други хора.Природата ни е създала,за да се размножаваме.Който не го прави, Природата го елеминира и гените му умират заедно с него .

29

Анонимен

преди 4 години

Насърчаването на ражданията може да стане като се дават купони на определена стойност за пазаруване в детски магазини. Също и като се плаща на жената за всеки месец от бременността.

28

Анонимен

преди 4 години

Направиго е поредната шитня на ония двамата запъртъци Иван и Андрей от които окончателно ми омръзна преди 10 год. Единия направил дете и веднага се сетил да обвърже демографската криза и да почне да точи евросредства за разни кампании. Това е срам и позор.

27

Анонимен

преди 4 години

вчера написаха ,че средната заплата на програмист е над 3 хил.ако някоя пречката да има деца са и парите , да си намира програмист и да почва.

26

До 35

преди 4 години

Преди 100г. хората са живеели предимно по селата.Както знаеме всички държави които имат висока раждаемост са преобладаващо селско население.Друг е въпроса че за да отглеждаш деца, трябва здраво семейство.Тука в България такова нещо като "здраво" отдавна не съществува.

25

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 31Рики Мартин и Елтън Джон имат по 2-3 деца всеки. Доказани гейове.

24

Бау

преди 4 години

Всеки сам си решава дали да има деца. Що за нахалство е да го изискваш от някой? Кампанията го "рекламира", нещо което е "ок". Досадни са тези, които понеже имат деца и смятат, че са постигнали нещо невероятно ... (ромите имат по 10 ...)

23

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 40Искаш да кажеш,че гейовете имат повече деца от нормалните хора ли?Такива като Роналдо са един на милион.А и няма доказателства,че е гей.Даже му водят дело за изнасилване на жена.