23

Анонимен

преди 4 години

"ПРЕДИ 20 Г. ТИЯ ИЗОБЩО НЯМАШЕ ДА СЕ ДОРЕДЯТ ДО ИЗБОРИ!"Не само това, преди 30 г. такива отломки търкаха наровете на затворите и психиатриите!

22

Шопо

преди 4 години

З@?би небето,Рижко,земята под теб се тресе ! Бог вижда и наказва !

21

Анонимен

преди 4 години

Ще лети Ф16 над бузлуджа. СВИКВАЙТЕ олгинчета

20

Анонимен

преди 4 години

Особена Ангела Меркантил, която покани тарамбуки в Европа, ама дано всички до един се настанят в задният й двор, там на палатки да живеят, да й напомнят колко умно е постъпила.

19

Пламен

преди 4 години

Дори и в най силните си години СССР не беше изобщо конкурент на САЩ и в най-слабите си години.Факт, рубляри!

18

До 28

преди 4 години

Бе не знам за пича от Австралия - *** вижтвоя пост вони на кисело зеле - като мазе в панелка... А злобата и завистта ти са някъде там и те!

17

Така е ..

преди 4 години

Като Америка няма втора , тъй могъща на света.

16

да ве

преди 4 години

Честит празник на нашите центосъбирачи, тюх как забравихме вчера да им честитим празника но нейсе днес малко на патерица !

15

Анонимен

преди 4 години

Лоше няма - празнували са националния си празник! Основаването на една държава е винаги героичен акт в държавата и трябва да се чества. Отделно че армията, полицията граничните са призовани за ледят да целстта и. Следва да бъдат уважени!Това да не е България на демократичните либерали - граничарите ги съдят, че са защитили границата и себе си, полицайте - че са въвели ред и се борят с престъпността, армията запиляна някъде си, но не отговрна за България!Затова УСА и Русия са велики!

14

Гошо

преди 4 години

До Свещен ГущерДа така е ,даже от зор "Урала" са го направили дори 6х6

13

Анонимен

преди 4 години

"Купили са им само няколко свободно падащи бомби като през ВСВ"-----------------------Не се безпокой. Тези 3 милиарда са само аванс от грандиозния план на великите кратунковски комбинатори. Ще има утре - ще има нови и нови 3 х 3 милиарда за въоръжение от времето на Кенеди, Никсън, Рейгън и тн.

12

Бат Бойко

преди 4 години

България е по-силна и по-могъща от всякога и от всички страни!!!!!

11

Ишиас2

преди 4 години

Аз съм Давиде Саполи и имам Ишиас, Ще Ви ръководя по-добре и от Юнкер, заедно с Феодалната Баросена Урсула и Безполовият Шарл Мишел!

10

Ала-Бала

преди 4 години

Браво! Америка постепенно идва на мястото си!

9

Анонимен

преди 4 години

На вниманието на пишещите често за Мавзолея на Ленин в Москва.Обърнахте ли внимание на Мавзолея на Линкълн във Вашингтон (снимка 7)?Знаете ли, че Мавзолеят на Линкълн във Вашингтон не единствен, а един от многото?

8

Анонимен

преди 4 години

3 милиарда дава и ББ за самолети за авиошоу!Купили са им само няколко свободно падащи бомби като през ВСВ

7

Васил

преди 4 години

Бай Дончо е пич, и може да се разбере с всички и руснаци и китайци и европейци.*** ония не му дават те искат да я карат както до сега-кражба и продажба но не става вече така притиснати са до ъгъла.Съгласни са дори и на война но да не е при тях , готови са да се бият и до последния европеец, китаец, или африканец.В историята е имало империи които са идвали и са си отивали.Ние сега сме свидетели на отиваща си империя и на залеза и и агонията и !

6

Бб

преди 4 години

Сега и аз ще си направя парад с мойте 8 броя ф16

5

Анонимен

преди 4 години

Този спектакъл с Невиждан Мащаб - хиляди зрители, военна музика, 6 броя опърпани и ръждясали бронирани машини, внушителният "Еърфорс 1" и демонстрационната авиационна група за висш пилотаж "Сините ангели".

4

Анонимен

преди 4 години

Сбирока на света