23

Анонимен

преди 4 години

До До 27Като те гледам,колко си грамотен,ще взема да ти повярвам!

22

до 20

преди 4 години

Аз не вижам нещо странно в ускоренитето- имам чисто нов спортен автомобил и на мен ми харесва да го натискам- със златен талон съм, не съм някой *** в никакъв случай. Вярно, съгласен съм, крайно грозно е да се лепи някой за бронятата ти и то в квартална уличка. На мен ми се е случвало човек да се влачи пред мен в квартала буквално с 15км/ч, едвам го изтърпях и го задминах на булеварда. Но нито съм му свирил, нито съм му се лепял по бронята. Търпелив съм, но простотии не толерирам.

21

Чичо

преди 4 години

Аз с такива глупости като саморазпраа не се занимавам - поне не със собственика... Е вчера, некъв тарикат се опита да предреди целата колона за десен завой на ефлоги гьоргиев при орлов мост. Е па, догоних го на цариадско и...бе него с пръст не съм го пипнал. *** Корсата стана на хармоника като я подпрех по настоятелно с Хамъро. И те така, те.

20

Анонимен

преди 4 години

Аз нямам представа и обяснение от къде се взе тоя фетиш към автомобила. Особено рязко, това нещо се засили в последните 10-15 години. Стана нещо като епидемия. Всичко живо, само за коли говори. По форумите, разните му хлапетии нищят как се "дрифти". Всеки на волана се има за богоизбран. Управлението на автомобил се сравнява с божествен дар. Да отнемеш предимство или да спреш по средата на пътя за разговор с друг водач е нещо като задължително.Какво стана?Който не става за полицай става шофьор.

19

Анонимен

преди 4 години

Кара си един пич по магистралата и слуша по радиото: Внимание шофьори, по магистралата има един автомобил движещ се в обратната посока!Пича изсумтял и си казъл: Глупости, не е един, всички карат в насрещното

18

Анонимен

преди 4 години

Въпросът е в манталитета. Около мен всички са млади и образовани хора в западни компании с чисто нови автомобили всякакъв калибър. Моят автомобил е над 300 конси сили, чисто нов- не е въпросът в това кой каква кола кара. Не се предреждам по светофарите, не карам нагло, пускам пешеходци, не паркирам дори и за секунда на забранени места и прочее. Най-нагло, според мен, карат кeлeши от крайните квартали, предимно немски автомобили. Чета им морал редовно по любезен начин, но малко прихващат...

17

пример за простотия

преди 4 години

Онзи ден карам, а пред мен 2 полицаи с мотори. Отзад една черна "едра" кола тип високо проходима. Та, движим се в колона с 40 в квартална уличка и онзи отзад е почти в бронята ми. Стигаме светофара и мото=ченгетата завиват на десно, а ние с джипката в ляво по булеварда и този се изстрелва като луд, газ, газ, изпреварва след по малко от минута го настигам спрял на следващия светофар. Гледам една кифла зад геврека и си бръкнала в носа. Има някакво озверяване ли, що ли, но пак си е там .

16

сер. Палкаров

преди 4 години

В анкетата са участвали само наши момчета...личи си по самочувствието ние сме най-добрите ....да видиш от нашите с акт е по трудно отколкото да видиш прасе на ......а най-големия шофьор и той е от нашите сам си кара джипа / караму се /...

15

Анонимен

преди 4 години

Типично - самочувствие без покритие.

14

Анонимен

преди 4 години

Всичко зависи от културата и манталитета. Хората от определена националност шофират както ходят пеша по улиците, редят се на опашки и изобщо както се държат в обществото. Едно нещо трябва да се разбере. Шофирането не е някакво специално умение с което да се хвалиш, а да си свършиш работа, или да се придвижиш от точка А до точка В. Я някои страни всички шофират от 16 до 99 години.

13

Анонимен

преди 4 години

Еееех, доживях и аз да стана "спийдър" на 44 лета... А като гледам цялостния текст, съм и "нахалник" , както са го написали културно. ;) Та казвам, изпусната е една категория, но то е от незнание, те горките не знаят, че са такива - "спийдър-п2дър"... Сам не знае, че не знае да кара, но дава и акъл по форумите!

12

Анонимен

преди 4 години

Понеже никой не го казва все ощеПРОГРАМИСТИТЕ СА ВИНОВНИтия *** взимат моного пари и купуват кУли по 200-300 к.с.те са виновни да знаететрябва да им сложим солен данък и ша са опаим

11

Анонимен

преди 4 години

Всеки ден съм по пътищата на България. Разнасям стока с бус. Най-опасни са комплексираните селяци с регистрация ТХ ( Добрич) с PВ( Пловдив) с Х (Хасково) с PK (Перник), като най са опасни от всички тях мAйнитe от Пловдив. Като видят че ги изпреварвам с буса и дават до ламарината газ те да ме изпреварят щото не могат да преживеят че бус ги изпреварва със 150 на магистралата.

10

Галев

преди 4 години

Соц виц за инструктори на извънградско кормуване: Излизат извън града наближават гора и инструктора към готина курсистка -Завий тук до гората и спри !Излиза ннструктора, отваря багажника и вади одеало ! Курсистката започва: Недейте така аз съм женена и тем подобни ! Инструктора към нея: Добре, ти като си женена моите зайци гладни ли да стоят- той човека е тръгнал към гората да си откъсне прясна трева в одеалцето за зайците :) !

9

ПАСЕ

преди 4 години

Имах предвид мигачите, но аутокоректа ме е надвил в случая.

8

истина е

преди 4 години

Българина е най-простият шофьор в света !!

7

Анонимен

преди 4 години

Нека пояснимако си до 34г. с ниско образование и кола над 180 коня си "спийдър" и "нахален"има някакъв резон деот друга страна обачебългарина като цяло е нахален и необразованпък това за конете, еми ще ме извинявате но с кола 90 коня просто няма изпреварване по нашите тесни двулентови пътища

6

Анонимен

преди 4 години

Бай *** от всичко рабира ръййш лиии...От коли, от политика от футбол и най вече от шофиране.

5

Жо

преди 4 години

СПАЗВАЙТЕ безопасна дистанция и ще си намалите наполовина напрежението, проблемите и конфликтните ситуации.Толкова е просто!

4

Анонимен

преди 4 години

Минавам покрай учебна школа и гледам учебна кола паркира на тротоара - вътре инструктора показва на жената водач как да паркира Казвам на инструктора - Чувствате ли се добре , това е тротоар ...Инструктора мърмори - понеже имаме гараж тука ... Казвам на жената на волана - Не му вярвайте на тоя инструктор , той няма понятие от закона ... Такива работи ...