190

Waffen SS

преди 4 години

Тя вече е погълната икономически, а значителна част от най-способното население е изсмукана. В момента ЕС подсилва малцинствата, така ще да размие доминиращия етнос. Накрая няма да има такъв, а държавата ще стане обикновена провинция на Германия.Такова разбиване на държавност България никога не е претърпявала. Та дори през комунизма, Съветският съюз се месеше поне 1000 пъти по-малко на България.

189

Waffen SS

преди 4 години

Шокиращи откровения относно съдбата на България направи руският президент Владимир Путин в интервю, което ще бъде излъчено в неделя по водеща телевизия. От медията разпространиха част от тезите, които са потресаващи.България не избира между ЕС и Русия. България избира между ЕС и това дали изобщо да я има самата България казва човекът от Кремъл. И допълва, че така поставена като нищожно джудже в англо-саксонския динозавър, България ще бъде претопена.

188

Анонимен

преди 4 години

Що пишете глупости бе пишман-журналятааа???Германците казаха преди 10 дни че отиват в Турция.Що плющите тези фалшиви новини а после се събирате с другите лъжливи медии уж да се борите с тях.

187

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 175Не знам за соца, ама сега България е член на ЕС и ЕС има договор със САЩ за безвизов режим, а САЩ налагат визи на България, защо така?Ние знаем, че не знаеш, не е нужно да го пишеш постоянно.САЩ налагат и трябва да налагат докато България не се изчисти от такива като теб.

186

Анонимен

преди 4 години

Абе тука доста народ пише, че евтино работел. Като толкова си можете, евтино ще работите, това е положението.

185

Анонимен

преди 4 години

Не видях нито 1 нормален коментар под статията. Русия, Живков, БСП, САЩ, визите, самолетите, горивата, газта... и дежурните дървени философи- държавни чиновници, които скучаят през раб. време и пълнят форумите.

184

АБВ

преди 4 години

Вчера имаше статия, в която се твърдеше обратното! Уточнете си версиите!

183

Waffen SS

преди 4 години

Кой както иска да го разбира ,но много прилича на кавър версия на една песен."Завода си отива ,спете спокойно деца"

182

Анонимен

преди 4 години

Не ни трябват немците, трябват ни наши, родни, патриотични бизнесмени. Е, вярно, мръщят се на 800 лева заплати, ама са си наши, няма да ни експлоатират като ония. И тогава ще цъфнем, няма да имаме ни нужда от инвестиции, ни нищо, нека турците правят коли.

181

Анонимен

преди 4 години

*** е умен. Той не ще да работи евтино. Той иска да стои гладен.

180

Анонимен

преди 4 години

Гордея се с България!До сега доста държави отпаднаха, надявам се завода да е ТУК !

179

Гошо...Тъпото

преди 4 години

Този път...връзките на Боко с Меркел ще...проработят.На изпроводяк,може и да...свърши едно добро дело за българите.

178

Патриотичен демократ

преди 4 години

До АнонименЩе победим Ердоган.Заводът ще е в България.Ще победим като работим най-евтино, да ни вземат нас да им работим евтино, а не турците. Да живее пазарната икономика и демокрацията.

177

Шопа

преди 4 години

Е па мое и у село Крушовица да го напраат.

176

Анонимен

преди 4 години

Под инвестиция в България западняците разбират да изкупят на безценица телекомуникационна компания, ТЕЦ, да разработват златото срещу 1% комисионна или да изпозлват евтино български работници за 100% западни заводи, само че на територията на България, при това искат и стимули от българското правителство.

175

Анонимен

преди 4 години

В София заплатите са много високи. Този завод трябва да е до Варна заради излаза на море или Пловдив заради икономическата зона.

174

Анонимен

преди 4 години

Ко речи?Ко?

173

Анонимен

преди 4 години

А защо не инвестират с капитал в бъгларски компании, да инвестират по няколко милона да вземат по 20-30% от дяловете на български иновативни фирми, и така много фирми ще дръгнат напред, ще станат конкурентоспособни и може и на западния пазар да излязат, а и инвеститорите ще спечелят. Ами само откриват заводи за евтина работна ръка или Брюксел дава пари, които ние сме им дали, за асфалт и за стадиони по обезлюдените села.

172

Анонимен

преди 4 години

Ще победим Ердоган.Заводът ще е в България.

171

az

преди 4 години

До JokoВъобще не е важно. Волфсбург не е до море, нито инголщат нито некарсулм. Като цяло много малко заводи има на море. Важно е да е до магистрали и добро ЖП.