73

Бау

преди 5 години

"Йордан оставил кучетата си - 5 големи и 7 бебета" е ... развъждал е, или за продажба или за боеве .. Какво очаквате? Кучето може да не е човек, но също има чувства.

72

Анонимен

преди 5 години

Собственика на животните. Носи отговорност за щетата причинил други му. Това е закона. От тук натам да плаща кръвнината за убииството. Нещо не е нормално да гледа такава порода без постоянен надзор. Всяко куче си обича стопанина който го храни и развлича. Съседите не са му длъжни да му оправят оградата. Или да търпят страха от кучетата.

71

Дивия североизток

преди 5 години

Ш съ обадиш в полицията ама ще те набият . Може и да те осъдят за мрънкане. Истината е саморазправа с линч . Катран и пера.Под контрола на Колт.

70

Анонимен

преди 5 години

За телесни повреди причинени от кучета собственика трябва да носи наказателна отговорност все едно ги е извършил със собствени ръце. Иначе е все едно да кажеш - аз не съм застелял комшията, той пистолетът ми го засрелеля.Чак тогава ще намалеят инцидентите с кучета, но няма да изчезнат.Все пак някои мечтаят съседите им мъчително да умрат.От пистолет би било "хуманно", но от глутница ти кучета си е "наслада" за собственика.

69

Анонимен

преди 5 години

Извинявайте, но тези хора дори не са се обадили в полицията за толкова време. Какво искате от роби?

68

Анонимен

преди 5 години

"Толкова организации има в защита на кучета- няма една,която да плаче за хората."Има, има - но само ако си с повечко натурален тен или с нетрадиционна сексуална ориентация. Иначе си прецакан, да.

67

Анонимен

преди 5 години

Само не разбрах - тоя ще лежи ли? Дано поне 10-ка да му лепнат....

66

Анонимен

преди 5 години

Така е в Бг, всеки гледа с трици - маймуни да лови, хубаво че ще прави незаконен развъдник, но преди това виж как се прави, клетка за всяко животно , обезопасено да не излезе , артой тъй на самотек и само идва пари да търси.

65

Дарвин

преди 5 години

Трябва да се узакони яденето на пешеходци и велосипедисти от кучета .Това си е естествен природен процес. Нека природозащитниците потвърдят. Големия яде малкия.

64

Анонимен

преди 5 години

Аз съм от "кучкарите" и остро осъждам поведението на безмозъчния двуног - развъждал и продавал бил, да ги продава на други безмозъчни с големи претенции и малки топки. Едно животно се възпитава и обгрижва, храни редовно, обезпаразитява и лекува. Закон за задължителна кастрация на домашни животни, забрана за търговия и силен контрол над лицензирани развъдници.

63

Анонимен

преди 5 години

Само хора с дълбоки психически изкривявания отглеждат агресивни породи кучета.А кучетата им са почти ненаказуема проекция на тяхната агресия и човекомразство,докато не се случи инцидент.Какъвто и инцидент обаче да се случи, наказанието за собственика е символично, предупреждение или глоба.Ако искам да убия някой,не е нужно сам да го правя,а да пусна вълкодава си да му прегризе гърлото.Няма да лежа дори в затвора.Собственика на горните кучета със сигурност няма да лежи.Никой никога не е лежал!!!

62

Сата НАТО

преди 5 години

Срещу пет такива звяра само пистолет върши работа. Едно-две можеш да уплашиш, но това е глутница. Стопанинът трябва да отнесе поне 10 години ефективно, макар че аз бих му дал смъртна присъда.

61

Анонимен

преди 5 години

До Пеше ходец ътНе е особено ефикасно. Особено, ако е огромен нож и не си трениран. По верояетно е, сам да се заколиш/

60

Пеше ходец ът

преди 5 години

Ходя винаги с голям готварски нож. Малка брадва с дълга дръжка да се пазя от кучета. Ама май ще трябва и друго оръжие да се пазя и от кучкарите.На Илиянци ми предложиха узи ама нещо не ми изглежда удобно.

59

zoro

преди 5 години

Куче е по-ценно от човек в Бг.Толкова организации има в защита на кучета- няма една,която да плаче за хората..Кучета сигурно ги отглежда за бой.За да такива злобни.Много са жертви -един наказан няма.

58

Шопо

преди 5 години

Е още през 2016 е трябвало да ги нахраните със саламче и рибарска кукичка вътре !

57

Анонимен

преди 5 години

В нормална държава на тоя щяха да му разкатаят фамилията, и няколко години на топло не му мърдаха! Разбира се, в Бантустана ще мине с някаква смешна глоба и пробация! Дано поне да ефтанизират кьопеците му убийци, ама и това не е сигурноПародия на държава сме!

56

Анонимен

преди 5 години

Пържола натопена в концентрат антифриз, би трябвало да е достатъчна за да убие всяко куче. Не убивайте безпризорни и агресивни кучета, дори когато има опасност те да Ви убият. Сигнализирайте съответните органи, те рано или по-скоро късно ще се задействат. Ако имате късмет, ще е рано.

55

Анонимен

преди 5 години

Такава е системата .Изяж да не бъдеш изяден. Даже човек за човека е бифтек.В редки случаи дюнер.

54

Анонимен

преди 5 години

"То и съседите са едни... Толкова ли не можаха кюфтенца с антифриз да забъркат??..."Като си представиш породата на собственика им, после как ще се разправят с него... Или и на него пържола с антифриз да забъркат...