52

Анонимен

преди 5 години

Русофили-комунисти да присъстват на възпоминание към жертвите от лагера Белене, все едно Фашисти да присъстват на възпоменание на в лагера "Бухенвалд" !

51

Анонимен

преди 5 години

А за цецовия терор кво ше кажем ! Стига сте си правили пиар

50

Анонимен

преди 5 години

Русофили-комунисти да присъстват на възпоминание към жертвите от лагера Белене, все едно Фашисти да присъстват на възпоменание на Холокоста !

49

Анонимен

преди 5 години

Познавах един дядо бог да го прости ... Лежал в белене със стефан савов каза ми че е крадец !! Крадял храна от колетите на хората .!

48

Анонимен

преди 5 години

Систeмата може да била лоша ама строя е бил добър, сега системата е никаква или лоша и строят лош. Хората масово бягат и да четеш от листчето и да си заравяш главата в пясъка действителността нема ти стане по-розова.

47

Бай Иван

преди 5 години

Истезания и убийства не е имало само в Белене.Баща ми служил като граничар на Долни цибър до р.Дунав през ,1946-47 година.Там в странична стопанска постройка милиционерите водели арестувани,където зверски ги прибивали.Имало един изверг инквизитора,който често спял в конюшнята,когато ще му водят поредната жертва.Убитите ....в Дунав в графа "безследно изчезнал". Няма разлика в манталитета на фашист и комунист!

46

Анонимен

преди 5 години

И се запита защо никой от колегите й не е там за постоянно...

45

Анонимен

преди 5 години

Около 800 г. пр. Хр. един асирийски текст описва цвеклото растящо във Висящите градини на Вавилон, като едно от чудесата на древния свят. Според китайската медицина то укрепва сърцето, уравновесява тялото, пречиства кръвта. Особено се препоръчва за жени в менопауза.

44

Wc

преди 5 години

ПОЗНАВАХ ЕДИН БЕГЛЕЦ ОТ ТАМ УСПЯЛ ДА СЕ ДОБЕРЕ ДО БРЕГА БЕЗ ТЕСТИСИ И РАЗКАЗВАШЕ ЧЕ КРОКОДИЛИ В В ДУНАВ СА ГИ ОТХАПАЛИ. ОКАЗА СЕ ЧЕ Е ИЗНАСИЛВАЧ И СА МУ ОТРЯЗАНИ В БЕЛЕНЕ С НОЖИЦА ЗА АРМАТУРНО ЖЕЛЯЗО И СА ГО ПРИНУДИЛИ ДА СИ ГИ ИЗЯДЕ КАТО ДОПИНГ ПРЕДИ ДА СКОЧИ ВЬВ ВОДАТА.

43

Анонимен

преди 5 години

Ким разстреля хората срещнали се дори един единствен път със шефа на ЦРУ, защото ги е подслушвал и знае, че на тях вече не може да се вярвал Срещал ли се е Бай Тошо със западни лидери и получавал ли е заповеди от тях да вкарва невинни хора в затворите и така да могат да петнят комунизъма и да го събот отвътре чрез предатели и агенти.

42

Анонимен

преди 5 години

До фактКажи на баща си да чете малко история не да слуша пияните си приятели.

41

факт

преди 5 години

Баща ми познаваше излязал затворник от Белене който казваше,че повечето лежали там са за изнасилвания и масови убийства но политиците изопачават нещата за да се харасат!1991 г.

40

Анонимен

преди 5 години

По време на комунизъма само висши масони партийци можеха да ходят на Зaпад и да получават зaповеди от САЩ ,обикновенните хора ги пускаха само до Русия.

39

Анонимен

преди 5 години

Бай Тошо е бил агент на ЦРУ и САЩ цялата държава е била изтрадена по модел на САЩ със ДС и други тайни илюминатски общества. Обичайна практика при масоните е всеки да придобива псевдоним при инициацията си Агент Иван, Агент Драган и подобни.

38

Анонимен

преди 5 години

Това е покъртителна новина.ДрОгарката от герп се покланя пред престъпници.Тя вижда в тях неоправданите които вместо Мин председател са били наказвани за престъпленията си.ДрОгарко да освободим затворниците и да направим Винету национален герой, а на кукубент песента за мутрите да е химн

37

Никой

преди 5 години

ПУСТ ВСЕГДАА БУДЕТ СОЛНЦЕ...ПУСТ ВСЕГДА БУДЕТ НЕБА...ПУСТ ВСЕГДА БУДЕТ МАМА....ПУСТ ВСЕГДА БУДУ Я.

36

слава героям

преди 5 години

Съобщение!Съобщително се съобщава събщението,че в Беляне минути преди КаращататаТанкчетата да слезе от мерцедесо,че на улицата са били отстреляни две питомни прасета които са се държали активно дивашки и са препускали в таран кън мерцедесарката за да и приложат тиквоидно преразпределение на иггладнелите свинемайки.. и грухтяли ех едно време какви джоланчета правехме,какви уши разпервахме и какви свински опашчици засуквахме.По същото време спокойни гуцета безучастно и безгрижно стояли безмълвно

35

Анонимен

преди 5 години

Престъпници пред престъпници се покланят.Да издигнем плоча пред всеки затвор и да пуснем осъдените защото Караянчева страда че има затворени

34

ако незнаете

преди 5 години

В Белене са лежали най-страшните престъпници ,все двуметрови главорези,какви поклони бе полу дяхте ли!?

33

Анонимен

преди 5 години

Интересно защо не иде пред софийския или врачанския затвор да се покланя също, там има много страдащи и затворени, а и е по близо.