142

Анонимен

преди 5 години

Кучето лежи пред предницата и не се вижда. Айде стига драми не го е сгазил нарочно

141

Qwerty

преди 5 години

Смятам че случилото се е варварско и никога не бих го направил, НО в листовките не си спомням да пише някъде, че трябва да се съобразяваш или да даваш път на бездомните кучета.

140

Анонимен

преди 5 години

Дано не е видял кучето първия път, а втория път е минал за да го довърши за да не се мъчи. Дано не е чак такъв голям ***, който съзнателно гази кучета(даже не ги убива) с колата си. Дано, ама надали...Спомних си за оня, дето влачи кучето си зад колата... Какво стана с него? Жив и здрав е нали? То на злото не умира.

139

Анонимен

преди 5 години

Никаква новина! В Санданси редовно мъже си прегазват кучета. Виж, ако куче беше прегазило мъж - да!

138

malart

преди 5 години

В белите държави няма улични кучета, които ти лягат пред колата. Къде са служителите на общинския приют или там от крадене не е останало време да направят такъв

137

Анонимен

преди 5 години

Трудно подвижно сиво вещество и скрита болезнена агресия към всичко , което се движи. Нищо , в живота всичко се връща, даже и гаврата с едно куче. После не се чудете , че живота ви бил такъв или онакъв.

136

Тато

преди 5 години

По света било наказуемо....Абе то и в България е наказуемо по ЗЗЖ, ама кой да прилага закони в тази анархична територия..

135

Анонимен

преди 5 години

Дали е куче или *** - това е живот. Като няма уважение към един живот се създава омраза и подценяване, които днес царуват в бг

134

Културни особености

преди 5 години

Поредният герой като ония дето изтезаваха наркоманката два часа, преди да я убият, пича в Несебър с ляв прав в лицето на сляпата словачка, и т.н. *** и гена крив... Няма ли кой да отърва света от вас?

133

Еммм

преди 5 години

Горкото куче, но кастрацията на кучета, започна преди 20 години, до сега не трябваше да има нито едно куче по улиците. Организациите са за уж за защита на кучета ги развъждат и пускат на свобода, заради евро средствата.

132

Дедо

преди 5 години

До Анонимен 141Как по "невнимание",бре?Тая глава на раменете ти празна ли е?Или си tъp по рождение?Остави - и сами можем да си отговорим!

131

Анонимен

преди 5 години

Местана не спира на стоп и причинява смъртта на 6 месечно бебе и след 2 дни излиза и вика аз Няма да изкупувам чужди грехове , на Гергиовден изядохме хиляди агнета да си напълним лайнарника и сега ние съдим тоя дето прегази бездомно куче по невнимание.

130

Българин!

преди 5 години

Не оправдавам насилието срещу беззащитни хора или животни! Напротив! Смятам, че е престъпно и дори дивашко! НО КУЧЕТАТА НЯМАТ МЯСТО ПО УЛИЦИТЕ И МНОГО ОТ ТЯХ СЪВСЕМ НЕ СА БЕЗЗАЩИТНИ! А НЯКОИ ДОРИ НАПАДАТ ПЪРВИ! Освен това да се сравнява насилието срещу човек и животно е ПЪЛНО БЕЗУМИЕ! Един пример от историята! Хитлер и нацистите СА ПЪРВИТЕ В СВЕТА, КОИТО ЗАБРАНЯВАТ ИЗПОЛЗВАНЕТО НА ЖИВОТНИ ЗА ЕКСПЕРИМЕНТИ, а после в концлагерите си ИЗВЪРШВАТ ЧУДОВИЩНИ ЕКСПЕРИМЕНТИ СРЕЩУ БЕЗЗАЩИТНИ ХОРА!

129

Анонимен

преди 5 години

"собственост на луксозно Ауди се качва на автомобила си" ?!?

128

Кюстендилец

преди 5 години

В Кюстендил един полицейски шеф прегази човек като куче и му дадоха условна присъда !!! Що не пишете за това ??? Ама в кучешка държава-за кучета...

127

кучемраз

преди 5 години

Са аз ако съм щех да слеза и да му набия шутовете на песа обаче това си е чист садизъм и тоя требе да го подфанат там органите прокуратура мевере съд а после у тъмното у квартала да му фърлат чувала на главата и с кубинките у бъбреците и у сурата

126

Анонимен

преди 5 години

Не, че го защитавамтоя неандерталец, но е крайно време всички бездомни кучета да се приберат в приюти.Който иска да им помогне, да си вземе куче от приюта и да си го гледа вкъщи. Останалите да се евтаназират.

125

Анонимен

преди 5 години

Тук някой балкански индивиди си мислят, че убийство на животно не се наказва или преследва. В много голяма грешка сте, но като гледам се информирате главно от днес бг и това обяснява защо сте толкова ограничени.

124

Анонимен

преди 5 години

Наскоро пред очите ми един бизнесмен форсира колата си с намерението да прегази котка, която пресичаше пътя в забранена улица, спокойна, без движение. Не можа да я убие, котката имаше бързи рефлекси. Оня спря колата и се извърна целия назад, да огледа шосето дали е успял да я размаже на пътя. Същият тоя бизнесмен от години спи в магазина си, за да пази стоката си. Стоките са ценни, животът може да бъде и отнеман, не струва нищо. Така е в Бг.

123

Анонимен

преди 5 години

Гледайте сега :) жалби има вече над 100, ясно е името на тоя и органите са задействани. Така, че и да мрънкате в негова защита след този клип файда никаква :)