66

aa1830

преди 5 години

Иран е велика държава, а народът им има хилядолетна история и са на светлинни години цивилизационно от чаршафите от другата страна на залива. Дано не се стига до военен конфликт, последствията не само за региона ще са чудовищни. Това не е нито Сирия, нито Ирак, нито Либия и американците дори и технологично доса по подготвени, голям ще си го вкарат!

65

Анонимен

преди 5 години

До До 82 Шериат е няма наркомани, алхохолици , морала е на високо ниво , жените раждат .. Не само раждат , ами и са добре образовани 40% от младите жени са висше образование..

64

До 82

преди 5 години

Там е шериат.

63

Анонимен

преди 5 години

Барагончи , вие не познавате Иран - това е най-великата нация в момента , най-мотивираните младежи , по-голяма част от населението е младо и е добре образовано за разлика от камиларите - араби .. Това не е Африканско или Азиатско племе , това е народ на няколко хиляди години и при в момента е в разцвет..

62

Анонимен

преди 5 години

Абе,нали краварите имаха в Сирия някакви си около 2000 "съветници",на така наречената "свободна сирийска армия,пък сега ще поставят войските си в Ирак и Сирия,които са поне 120000?!Да не би в Ирак да има 118000 краварски главорези,дето и там имаше само "съветници"?!Търсят си го краварските световни терористи,от Ким се измъкнаха по терлици,въпреки,че му изпращаха "армада",ама ако тук опитат нещо такова и не си подвият навреме опашките,ще го ядат "дебелия" и ще млъкнат завинаги!!

61

Анонимен

преди 5 години

Бандата дъртии мечтатели пак е на линия :) Цял живот мечтаятт разни азиатскиии подобни да победятт бялата раса :) Е не се случи ...Може да умиратеее вече хаха

60

Анонимен

преди 5 години

САЩ нямат шансове срещу Иран , освен ако не ръсят атомни бомби.. И това ще им е краят на краварите.

59

Страхил

преди 5 години

Кремълските троляги се вихрят с пълна сила. Статия по техен вкус - колко са велики Иран, а оттам и Русия / сещай се Путин /. Абе троляги, Иран като са персийци, що не се казват Персия ? Е, преди били Персия, що сега не са ? Древните перси не са били мюсюлмани, а зороастрийци ! Нещо по този въпрос ?! Иран били термоядрена държава !?!? Те ако са били такава, да сме разбрали досега. Троляги, не се заблуждавайте. Вашите кремълски господари, няма да влязат във война, заради иранските талибани.

58

До 62

преди 5 години

Народа гладува в Русия или над 40% от него , по техни изследвания.Но това е нормално в Русия

57

тиква

преди 5 години

До до 59 от славянинкак кой отиди да видиш щото и да ти каже някой ти не искаш да повярвашаз се убедих лично колко е зле извън големите градове там

56

Руски глупци

преди 5 години

Вече и *** Тръмп ви надхитри.Колкото нападна С.Корея , толкова ще нападне и Иран.Всичко е заради СА и оръжейните сделки с тях.Тръмп е бизнесмен първо и после политик , заради това генералите му не го слушат дори

55

Сата НАТО

преди 5 години

САЩ имат достатъчно аналитици, за да преценят ситуацията - доколко трябва и доколко може да се ползва военна сила. Ако трябва и може, ще действат.На руснаците, както винаги, много им се иска да има война, затова стандартно си играят мръснишката роличка - хем потупват Иран по рамото, хем на официално ниво се съгласяват с исканията на Щатите. Елементарна кремълска игра, която гледаме без промяна вече 30 години.

54

бай ганю

преди 5 години

със сигурност иран си проси боя след всички дестабилизиращи действия до съседни страни и като цяло в региона,но най голямото напрежение идва заради израел които чрез своето разузнаване(най доброто в света) уведомяват америка за всичко от тук краварите си правят изводите че е време за натиск въпреки че не го искат и двете страни.проблема е че иран прекалява а на сащ не и трябва нова скъпоструваща войнаконфликт скоро няма да има по скоро обичайно дрункане на оръжия

53

Анонимен

преди 5 години

Иран са достоен противник, ядрена държава. И технологично са на по-високо ниво. Иран (за разлика от ***) са една от 24-те държави, признати за космически, т.к. могат да истрелват ракети в космоса. През 2011 иранските специални части отвлякоха американски дрон, като излъчиха фалшив GPS сигнал. Това не е нито Ирак, нито Сирия нито пък Северна Корея, в общи линии ще гледаме много интересен сериал скоро. Между другото арабите не ги харесват и не ги признават за свои.

52

До 58

преди 5 години

Руски е , но за сметка на гладуващ народ.

51

Анонимен

преди 5 години

До АнонименКрим е руски. Въпросът е затворен.

50

Анонимен

преди 5 години

А САЩ какво направиха във Венецуела, нахлуха ли?

49

Анонимен

преди 5 години

САЩ в Иран няма да нахлуят, колкото и да им се иска на русначетата мякой друг да го отнесе вместо тях. Максимум едно показно размазваме на малко военна имфрадтруктура от въздуха.

48

Анонимен

преди 5 години

Хах а дано.. това ще е краят на сащ,а петрола става 300$ барел и русия възстановява ссср :D

47

Анонимен

преди 5 години

Истината е, че САЩ са световен терорист номер 1 и там където са появят след тях е разруха.