329

Свиня

преди 5 години

Всеки един от вас царву..ли ще пищи у фейса ако му се случи същото...тънката разлика е че никой от вас не е президент (преззиденша) и никога няма да бъде.... а сега пукайте се от яд...ха ха ....

328

Анонимен

преди 5 години

Понякога е по-добре и за теб и за симпатизантите ти да не си показваш жената. Както направи и Роската, пък го обвинявахме, че бил cмотан. Май сега друг е cмотан.

327

Анонимен

преди 5 години

искаме си ГЕРБ,не искаме друг да ни управлява

326

Деса

преди 5 години

Луфтханза са гадни, мръсни гербаджии и соро соиди.

325

123

преди 5 години

Радев, озапти си селянката дива, да не ни излага пред света!Когато пуска постове с нацистки химни да не забравя, че не е тийнейджър, а представлява президентската институция все пак, харчи нашите пари!За подобни прояви политици си подават оставките, ама тя понеже не е, поне да се извини!

324

до всички

преди 5 години

Може ли да избираме такива прости индивиди...Направо ме е срам... Да сте чули някога президент на някой държава, а какво остава за някаква кифла на слуга на Решетников, да хули авиокомпания затова, че е бил отменен полет му/и ....Ако ми дадете поне един случай лично ще се извиня на кифлата...За мен тази твар е самозабравила се *** с манталитет, интелект и възпитание на герой от Алеко---всички знаем кой!

323

Анонимен

преди 5 години

Да я компенсират с безплатен полет от Франкфурт, ама ако може да не е до София

322

Анонимен

преди 5 години

Ще отидеш на мегдана следващия път.

321

Анонимен

преди 5 години

Фрау Меркел да иска спешни обяснения от шефа на Луфтханза и от шефа на Флуггафен Франкфурт , какво е това безобразие! И да й се даде един ваучер за дискаунт!

320

Loyko

преди 5 години

Ами...бай Ganjo се отнася и за жените български. Самозабравила се ***.Нека се учим от Европа,а не да искаме да е побългарим,както се заканват нашите кандидат евродепутати.Отивали да се бият в Европа......С кого бе...

319

Анонимен

преди 5 години

УжасТ!

318

Пилот

преди 5 години

Ми с националния ни превозвач другия път. Уф, те пък не летят до там..

317

Анонимен

преди 5 години

Аз пък съм летял много пъти с Луфтханза през последните години и не съм имал никакви проблеми

316

Air Force

преди 5 години

Има десетки причини, поради които полет може да бъде отменен. Да, не е приятно, но такива публични коментари не се правят ей така , първо човек олеква, второ президентът на държавата като ти е мъж трябва да се сетиш че може по един или друг начин да навредиш на тази държава.И в крайна сметка, Верона или Валенсия, щото има малка разлика все пак?

315

Анонимен

преди 5 години

Стига, Румката с 1 миг да беше я закарал !

314

Баш Новината

преди 5 години

Как да да те направя *** Айше? ,,На кючур бате,искам на кючур''

313

Анонимен

преди 5 години

Струва ми се доста емоционално. Положението, в което се е озовала е повече от стандартно в авиотранспорта и всички служители следват стандартни процедури. Заканите й не подхождат на положението й на първа дама още повече, че не са добре обосновани.

312

вай вай

преди 5 години

Тя да не си е помислила че са отменили полета заради нея.Да пита мъжа си. Нали е летец и ги разбира тези работи.А пък ако си е мислела че като се представи изневиделица ще пуснат друг полет, вече наистина ги е впечатлила.Те затова сигурно са я питали дали може да чете.

311

жаго

преди 5 години

добре са я питали за четенето...деси не може....

310

Наблюдател

преди 5 години

До хаха 353:Lufthansa може да плаща по над 3000 на 500 човека в Бг, ама не на работници. Бачкера навсякъде го дyxa.