75

Дядо Петър

преди 5 години

Както един бивш колега казваше: ТАЗИ И ЗА СЛУГИНЯ НЯМА ДА Я ВЗЕМА.

74

тя

преди 5 години

Лидер на Балканите по най- ниски доходи !

73

до 72

преди 5 години

Кофти гени брато. сиреч, калпав матреал.

72

Анонимен

преди 5 години

Ето какви тъ'пунгери като 74 "само герб" са симпатизанти на ГЕРБ...този *** екземпляр е толкова т'ъп, че изобщо не може да разбере своята про'стащина и вродена тъ'пота !

71

Анонимен

преди 5 години

Да не знаеш,че Пекин е столица на най-многобройната държава в света и да кажеш,че е някъде във Виетнам доказва само едно,че си в политиката не поради интелект,не поради ум,не поради разсъдък,а поради червени шуробаджанашки връзки носещи генът про'стащината и безд'арието и развиващ кражбата и лъжата!Ако тази бездарна в главата жена имаше поне малко ум в главата би се оттеглила от политиката за да не става за резил,но около пр'ост пожарникар такива личности няма!Ние сме водещи по измами и кражби!

70

О С Т А В К А !!!

преди 5 години

До Само ГЕРБ!Така е ! Ние вече сме лидер в Европа и даже на света.Лидер сме по:1. Най-бързо топяща се нация.2. Най-малко родени деца.3. Най-ниски заплати.4. Най-голяма корупция.5.

69

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

ГЕРБ с успех могат да заместят "Комиците" по BTV.България била лидер на Балканите ... Абе, тия вярват ли си наистина като ги говорят тези неща ?!Какъв лидер сме ние ?Онзи ден Меркел и Макрон правят среща за Западните балкани, поканили са 6 други лидери на държави от региона ...Нито Обединителят на западните балкани Бойко Борисов Тиквата беше поканен, нито президента Радев.Никой не ни бръсне за слива. Факт !България е на дъното, а народът и се топи като ланския сняг.

68

Само ГЕРБ!

преди 5 години

Не само че сме лидер на Балканите, скоро ще станем и лидер на ЕС.

67

Анонимен

преди 5 години

По корупция, бедност, смъртност, прости политици- да, номер едно сме!

66

Панталеев

преди 5 години

Номер 1 сме и не и то не само на БалканитеПо-схеми ,рекет на бизнеса ,пример под формата на апартаменти.Рекет при усвояването на Еврофондовете и мога да изброявам до безкрай.Супер сме ,само бачкаторите да го .........................

65

Анонимен

преди 5 години

Нас такова лидерство не ни храни.направете ни лидери по-заплати тогава ги изричайте тези думи вече не останаха балами да ви повярват

64

Анонимен

преди 5 години

Караянчева, ако четете по форумите какво мислят повечето българи за Вас, ще си подадете оставка и никога повече няма да се появявате на публични места! Но за такова действие се изисква достойнство и усет за собствения умствен капацитет.

63

Анонимен

преди 5 години

Ха ха ха, тази пекинска патица не знае къде се намира Пекин, започнала да разбира и от лидерство, ха ха ха...и кое и е лидерството на България на Балканите след като народът получава най-ниското възнаграждение за трудът си не само на Балканите ами и от африканските най-бедни държави ? Демагогията продължава да е водещ фактор сред овчето стадо, но нали управляват червени пребоядисани гамени така ще е в "близките" хилядолетия за тази прекрасна като територия страна населена с овце !

62

Възмутен

преди 5 години

Ти сериозно ли *** лельо ??????ЛИДЕР ПО КОРУПЦИЯ И ИЗМАМИ

61

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 61 Не ни трябват богати защото са или футболисти или корумпирани експерти и политици. Богат банкер може да фалира банка както КТБ.

60

Наблюдател

преди 5 години

Лидер, но отзад напред в класирането. Ако бяхме лидер нямаше да изчезнем след 150 години.

59

Анонимен

преди 5 години

лидер по национални катастрофи - няма армия, население скоро ще изчезне

58

Легендата

преди 5 години

Защо всички в политиката са толкова отчайващо противни?

57

Анонимен

преди 5 години

Българина е алчен ,опортюнист и крадец . Прав е 56 трябват ни богати доказали се експерти ЧУЖДЕНЦИ на висшите постове в държавата ОСОБЕНО ПРОКУРАТУРАТА И ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА ВЛАСТ .Ще видите как ще дръпне държавата за 10 -20 години. Ама няма кой да го направи тва за жалост

56

да

преди 5 години

такъв лидер ни направи Туквун,че когато има срещи на евролидери у нас - на Пожарникаря му казват да изчака в коридора - щото Големите щели да си говорят и не било за "деца" !!!