94

МНЕНИЕ

преди 5 години

Един виц ми хареса - Лавров казал на Путин че Меркел е изнасилена в центъра на Берлин от Бежанци - Путин попитал - само мен ли ме обвиняват или всички Руснаци ?

93

Анонимен

преди 5 години

До 125. Какво пак гербавите бе, раппон? Да не би ако БСП са на власт да няма такива неща. Ай, сик.тир.

92

АНТИ

преди 5 години

Казаха ли ви стари комунисти, преди 30 години, че може да стане по-лошо от времето на бай Тошо ?!Аз не повярвах.Мнооого ог вас не повярваха.Лошото дойде, обаче !Кой ви е виновен, като не можете да имате нормална държава ?!А за европейска България, просто ЗАБРАВЕТЕ !!

91

Анонимен

преди 5 години

Кажете ми в коя държава в Африка ще ти дойдат в имота маймуни и ще те направят на *** като цял ден те лъжат и заплашват!??? Дойдоха двама да търсят работа договорихме цената обаче те после си викнаха още и започна рекета и заплахите.

90

Анонимен

преди 5 години

Свобода за джамайците и равни права с братята българи не на омразата.

89

Анонимен

преди 5 години

jтия гербавите все нещо държат в джоба на масатаааааотдавна си за оставкато това да не е от един денкой осигуряваше общински жилищада не би стрина ти гюргая отскочете да центъра до пазара да видите 3 етажна общинска сграда и кой живее в нея стига сте заблуждавали хоратаи веднага някой им е виновен -полицията абе машеници - полицията е изпълнителен орган както му наредиш така работине си мийте мръсните ръце с полицаитеи да не забравите - путин е виновен

88

Анонимен

преди 5 години

Оказва се, че най-големият расист е държавата, в лицето на правителството. Тя разделя различните прослойки на обществото, чрез нееднакво прилагане на законите към всяка от тях. Тя е виновна за създаването на напрежения, когато явната несправедливост отпуши огромна вълна от недоволство.

87

МНЕНИЕ

преди 5 години

Това е дело на Путин .Не се подвеждайте по руската провокация , свобода за ромите в Градинките и Къщите на Българите .

86

рп

преди 5 години

Този Дончев е егати смешника

85

Анонимен

преди 5 години

Излиза,че са гастролиращи роми в града щом ги няма в списъка на жителите на града в книга за регистрация по том,страница,че нямат справки за временно жителство с целта на посещението свързано с някаква дейност към която се насочили те в града,че нямат регистрация към хотел за кратко време в дни как любители туристи,по служба за посещението си в града,сякащ нямат никакви документи за регистрация даже отседнали кат при роднини за 3 дни-гост за 3 дни,но в някоя къща трябва да са записани отседнали.

84

Бг Деиствителност

преди 5 години

Полицията е на тяхна страна! Това е проблемаМен ме обраха и вместо да ги викат тях викат ме мене с призовкаОбясняват ми, че сам съм си виновен щото съм *** БългаринПравят преписка до прокуратурата в която излагат неправилно фактите от случая така, че прокурора заключава, че Аз доброволно съм си дал парите на ромбовете и няма престъпление!

83

Fck

преди 5 години

Тоя Хамериканец дето много изявления прави да дойде да живее с тъмните тука и да види кви мизерии прават и никой не ги задържа! Американски тъпан ще ми прави изявления за държава на 7000 километра далеч от неговата

82

Анонимен

преди 5 години

Тръмп каза които иска емигранти ще заселят в неговия град за да види колко е хубаво да се живее с тях така, че конгресмена да си ги вземе в ранчото.

81

Анонимен

преди 5 години

Въпросът е в съществуването на смешни закони, с които смешния съд умело жонглира, и налице е резултатът: Убийци, изнасилвачи и хора с над 10 присъди се разхождат между нас на улицата. При всяко престъпление извършителя сключва споразумение с прокуратурата, и смешната предвидена присъда от 3 години автоматично се трансформира в условна.

80

Сократис

преди 5 години

За кой ли път се преразказва тази история, без да се постави акцент на най-важното!Това е, че задържаните бяха освободени след 24ч без повдигнати обвинения!Това преля чашата, казах го още преди няколко дена след което бях изтрит, и същото каза вчера и Премиера Борисов...Проблема е във полицията, защото ги освободиха и след размириците, ги задържаха отново.Ако нямаше клип, ако нямаше бунт, сега случаят щеше да е забравен.Преди два дена в Пловдив имаше подобен случай, но да сте чули нещо?

79

nina

преди 5 години

Аз пък имам конкретно предложение към конгресмена Хейстингс-спикойно могат да организират транспорт,да си превозят бедната изтормозена римска общност и да си я интегрират кплкото си искат...

78

Анонимен

преди 5 години

конгресмена да ги засели в САЩ щом толко се е загрижил за тях!

77

Джугаревич

преди 5 години

БКП разви кубинската раждаемост до геометрична прогресия.Кубинците основният електрорат на БСП и ДПС които са скачени съдове.Путин пръв приятел на Ердоган ама на русофилите в БГ все САЩ и Герб са им виновни!Русия пълна с роми ама за арииство мечтаят па половината наследници на партизани.България=Антилогика

76

Анонимен

преди 5 години

Админче, абе аз да питам пак за стена.та с Ме.ксик.о. Как е строят ли я, напредва ли?

75

привет от Германия

преди 5 години

Вместо да протестирате напразно и нелогично срещу всички роми , по-добре хванете тези трима роми и ги пребийте от бой за да разберат ,че трябва да си променят поведението !Вместо българите да стават " ловци на мигранти " и да ститат в балкана да обират нелегалните мигранти , по-добре е да станат пазачи на реда по улиците и да бият всеки наистина провинил се нарушител !