51

Анонимен

преди 5 години

В България дете с двама родители от един пол изглежда извращение защото още не е разпространено и е скъпа процедура. Но след години като навлезе страстите ще се укротят. Все пак не може псевдоморалът да застава на пътя на научно-техническия прогрес!

50

Хайде стига глупости

преди 5 години

Да, там където се изисква подпис или присъствие на единия родител не се уточняваше кой, НО в дневника, където се нанасяше местоработата и на двамата родители не беше Родител А и Родител Б, а беше точно и ясно: БАЩА:..., МАЙКА:...

49

-|-

преди 5 години

...След реакциите в социалните мрежи от общината в Бургас промениха формуляра още в неделния ден и обясниха, че най-вероятно става въпрос за техническа грешна, автоматично копирана от други системи в страната....Точно техническа грешНа ще да е ...

48

V

преди 5 години

Никога не са ми казвали да дойде майка или баща в училище, а винаги родител.Да защото се изизква присъствието на един от родителите. Също както в бележниците се изисква подпис на един от родителите. Точно за това не пише изрично дали майката или бащата трябва да се подпишат или да присъстват на родителска среща например.Толкова сте плоски с тези манипулациики...

47

House M.D.

преди 5 години

Създателят на формуляра е Глинка Комитов, та затова...

46

Ами

преди 5 години

Нормално за смешния бургадидас, това е витрината на герб .

45

doc

преди 5 години

До АнонименС измама, както са ги печелели досега. За какво е Цецо Гуменката?

44

Анонимен

преди 5 години

Никога не са ми казвали да дойде майка или баща в училище, а винаги родител.

43

Анонимен

преди 5 години

АНАТЕМА !

42

Ердоган

преди 5 години

Честито българи.Сега вече сте истински европейци.

41

Анонимен

преди 5 години

джендерите пак тънки номерада така пишеше на старите бележнишци - родително никога не е имало родител 1 и родител 2край нямат номерата им и са много изобретателни и постоянниако са нужни два различни подписа трябва да пише майка и бащаясноооооо

40

Анонимен

преди 5 години

Мъчим се да настигнем Сърбия. Там примиреката родител 1 ли е или 2?

39

Анонимен

преди 5 години

Никъде в бележник или какъвто и да е документ не пише майка и баща, винаги е било родител, така че не виждам чак толкова много шум за нищо!

38

Анонимен

преди 5 години

У нас - на куково лято! Ние сме хора със семейни ценности и не признаваме извратености!!!Пазете си децата, обяснявайте им от малки още и не допускайте да им промиват мозъците в училищата!!!

37

Само питам

преди 5 години

Баща 3 кога?

36

Анонимен

преди 5 години

Звучи грозно и даже обидно това...Според тяхната *** извратена логика ридителите трябва да си назовават децата по номер ли?! Омръзна ми от изврстени глупости!.Отлични са си нормалните объщения и изразяват даже любовта на детето, когато каже: " Мамо,......" или "Тате,.... ".

35

Анонимен

преди 5 години

Ставало въпрос за техническа грешка!!!??И по погрешка пишеш, родител 1 и 2 а ???Долни манипулатори продажни!! Това си е чиста джендърска пропаганда вкарвана на хората малко по малко! След като вече манипулираха историята с турското робство, и го превърнаха в османско присъствие, и колко било хубаво тогава, и колко били щастливи хората по това време, сега започват новата атака на децата с джендърски изврашения! Пазете си ги защото искат да ги превърнат в една зомбирана и извратена ***!

34

Анонимен

преди 5 години

Не виждам как джендърските партии ще спечелят евровота.

33

дърт

преди 5 години

До Toto 21Истинският баща е този, който е приел детето и при който то ще отиде за съвет и помощ и ще му каже тате, а не този, който е "употребила" майката за да го създаде!

32

Анонимен

преди 5 години

Тая родител 2 да върви да се гръмне.