284

Анонимен

преди 5 години

Прекалено много провокатори тук пишат.Прекалено много ***, които пишат по 200 коментара днес и все обясняват колко било зло нещо това "ислямът". Все едни такива изсилени думи и обиди... "Ислямисти", "мразят България", "искат да ни завладеят", "500 години ни съсипвахте държавата" (а то дори е нямало такава държава тогава, казва официалната история), "робство", "кланета", "eничари"... Прекалено много пропаганда с цел насаждане на омраза. Тия хора повече вредят на България...

283

Ужасс

преди 5 години

Ко шъ прайте въ кухъъли? Вие подарихте еннергетиката си ва! Можте ли проумя кво напраите ва?

282

Анонимен

преди 5 години

ОСТАВКА за цялостно творчество!!!

281

Ахмед

преди 5 години

Има пустеещи църкви които е добре да влезат в употпеба и да се превърнат в джамии. Мюсюлманите растем, а православните се топите. Време е нашия глас да се чува повече. Благодарим няма да се извиним за нищо.

280

info.info

преди 5 години

Ердоган пак ще припада, като ходи на джамия, ще му стане навик.

279

Анонимен

преди 5 години

Всяка чужда държава и политик може да си дрънка каквото си иска. България не може да води войни с всяка държава с ненормален политик. Да, дипломатическа реакция трябва да има. Но да се насаждат противотурски настроения заради шепа политици с намаляваща популярност не е необходимо. Това което те причиняват на държавата си е напълно достатъчно. Те ще си замина, други ще дойдат. Може би по-нормални и разумни.

278

Анонимен

преди 5 години

Пълно е с излишни хора в тая държава, като гледам коментарите...

277

1

преди 5 години

Да спира Борисов със санирания и болници и парите да идат към нашата армия,един немски танк леопард е 4 милиона евро, толкова ли не могат нашите да купят , да му се невиди,,,,Николай Хайтов казваше - ,,Загубил ли България-губим всичко ,,

276

Тангра

преди 5 години

Ясно е Бокоо! Необходим е ново възраждане нов възродителен процес.Не го ли разбрахте ???? И всички антикостунтиционни партии да се изгонят.А не да ходиш да се мазниш на Ердоган. Нека пусне мигрантите, доколкото е публична тайна доста пари се изкарват покрай мигрантите :) НАПРАВИ НЕЩО С КОЕТО ДА те запомнят бее, няма да живееш и да властваш 100 години ? Най - големия конфорт имаше от всички управляващи след Бай Тошо.

275

това е положението

преди 5 години

И да плюете и не,БСП са аут!Хубав или лош,пред БСП предпочитам Бойко!

274

Ужасс

преди 5 години

След като тикунуидската секта сложи енергетиката в краката на Османлиите и изпълни заповедите на Ердоган, тикунуидните хилейки изцвилиха!

273

Анонимен

преди 5 години

До 335Ша та затапя тебе тебе с една бухалка в ***, кат оня пишман професор...

272

Polska

преди 5 години

До АнонименВрагът на моя враг е мой приятел. Гърците добри-лоши са християни и не придявяват претенции към български земи, нито финансират ДПС и мюфтийството. Турция е империя, която освен мераци към БИ, предявява такива и към Балканите. Ако балканите бяха обединени срещу диваците през 14 век, нямаше да има османско "присъствие", а може и Турция да нямаше.

271

Анонимен

преди 5 години

Ми кат ни са извини ш фатаме пушките, младите, по фронтовете и койт са върни, ша с върни същи кат нашите прадеди.

270

Анонимен

преди 5 години

Я махай турското знаме от името на Васил Левски..Защо да го маха? Дяконът е имал турско тескере и е бил поданик на султана. Никога не имал нито българска лична карта, нито български задграничен паспорт, нито българска шофьорска книжка. Според всички международни закони си е бил османлия, както всички българи по онова време.

269

България над всичко

преди 5 години

Турция и Гърция са врагове на България!!Руснаците са наши братя...................БГ-земя е напоена с руска кръв!!!Бог да пази България и Русия!!

268

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 330Прав си..............100 %!Турция и Гърция са врагове на България!!!

267

Анонимен

преди 5 години

"...............сърце, майко, не трае, да гледа турчин, че бесней над бащино ми огнище"Христо Ботев

266

Анонимен

преди 5 години

Какъв съюз с гърците, брат ? Гърците са по-долни и от турците. Живял съм и с гърци, и с турци мога да ти кажа, че с турчин можеш да се разбереш, но с грък никога.

265

До Маляка

преди 5 години

Няма Истанбул, няма Константинопол...........................има Цариград..............български град!!И гърците сте гадини долни, взехте ни Беломорска Тракия!!!Ще си върнем Ксанти и Бялото море!!