45

Анонимен

преди 5 години

А, когато една община не си подържа имотите, това означава ли, че гражданите също могат да и конфискуват имотите???

44

Анонимен

преди 5 години

Ако те не се изпълнят, общината да има право да налага глоби, предлага гражданин. --абе направо да им взимат директно апартаментите бе, какво си играят на заобикалки, като далечната цел е тази! много "собственост" има на тази територия, а това спъва "бизнеса" на лихварите, направо го стагнира! за 30 години - не могат и не могат да пробибият бронята на българина още, дадена му още от социлизма. а и българина трябва да бъде постоянно "ръчкан" и държан в напрежение иначе изпада в самодоволство!

43

Иво

преди 5 години

Да уточним нещо - искате от собствениците да поддържат сградите си, когато общинските такива са в потресащо състояние, искате от автомобилистите да имат изрядни автомобили, когато полицейските такива са пълна скръб, искате да събирате пари от винетки, при потресаващо състояние на пътната мрежа, искате такси да училища и детски градини, при положение, че условията са потресащи и нивото е под нулата?И къде отиват всички тия пари? А някой да се поинтересува, ние какво искаме?

42

Робеспиер

преди 5 години

другари, защо нямам днешните опорни в мейла?

41

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

робите са онлайн от осем часа и кликат постове като картечница максим в ръцете на краварката дуся. явно обедните новини ще са интересни.

40

до 46

преди 5 години

Нов апартамент, заемащ цял етаж в една от най-луксозните сгради в София, е новата придобивка на заместник-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов. Този път колекцията му от недвижими имоти, освен с жилище, се обогатява и с ВИП асансьор, който отвежда шефа на ПГ на ГЕРБ и семейството му от личния им гараж в сградата директно в дома им

39

опетков

преди 5 години

До Анонимен А бе ***, не четете ли, че това са предложения на граждани? Има хора в тази държава, които ги е еня как изглеждат градовете им и как да ги направят по-приятни за живеене. Всички като отидете в "чужбина" ахкате и охкате колко е красиво, поддържано, чисто. Плащали били данъци. Знаете ли какви данъци плащат хората и какви глоби има а неспазване на наредбите. И там се плащат, иначе те изхвърлят от жилището. Няма по-грозни, запуснати, мръсни, сиви градове от българските в цяла Европа.

38

Елемаг

преди 5 години

Не всеки месец или седмица,а буквално всеки ден ГРОБ бълват антибългарски закони.Кой от кой по-жесток и рестриктен!!!Как тогава имат тия 33% се чудя и аз?Цецо вчера ви се смее открито,с тоя апартамент с асансьори тия пак водят за изборите.Какво става в тая държава.И сутринта Калфин каза,че и да правят изявления е факт,че пенсиите ще са орязани и пак нищо!!Ни протест,ни хвърлен камък ,а ГРОБ водят.Чакам някой д ами обясни какво става в тая Матрица!

37

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

До Активист на БКПхора, платили два пъти виртуални ядрени реактори, се не плашат толко лесно от плащане на реално саниране. нъл тъй?

36

Щастлив Новодомник

преди 5 години

а Цветанов вече не се задоволява с апартаменти, макар и 7 на бройвчера си е купил два етажа от сграда на обща стойност 835 905 евросградата е на АРТЕКС и се намира на ул.Латинка-7 в столичния квартал Изток

35

Анонимен

преди 5 години

Герб са мъртви. Остана само погребението.

34

Защо не си бръкнете

преди 5 години

отзад? Безплатно саниране само за блоковете, сега искат всички да плащаме, а общините да им подържат фасадите!? Много тарикати се навъдиха. Моята къща сам си я поддържам, никой не идва да ми оправя фасадата! Поредна тъпотия на ГЕРБ!

33

Анонимен

преди 5 години

До шматкаСеляците прости и неграмотни окензаха градовете! Айде обратно на село! Господ ви е дал акъл и манталитет да спите с прасетата и кокошките,да сте дребни и подли душици,завиждащи на всеки по-успял от вас! Айде кръгом и в оборите ! Плюскайте сланина от качето,напивайте се,палете си курниците,бийте се и се трепете!

32

Анонимен

преди 5 години

На Цвъки новото жилище как е с фасадата?

31

Аз пък предлагам

преди 5 години

Тези, които ще ходят на оглед за фасади, да вземат първо да огледат, опишат и съборят незаконните коптори, защото са в пъти по-грозна гледка. А и защото са незаконни. И когато се справят с тях ще имат очи да търсят отговорност от законни собственици. Ама не ви стиска, нали...

30

Анонимен

преди 5 години

Това работи на запад от балканите. Плащаш си такса на общината и те поддържат сградата.Ако не те гонят от имота. Тук не може да стане. Бай *** не иска да дава даже 1лв. за осветление на стълбището. Иначе като му звъннат веднага хвърля 10-15хиляди през терасата, да помага на полицията

29

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ твърдо са решили да си направят политическо погребение с тези закони.

28

Активист на БКП

преди 5 години

А да Ви ечестито новото саниране !!! Вие ще платите и за ,,БЕЗПЛАТНОТО,, !!!

27

Анонимен

преди 5 години

Имотната мафия прави опит да пробие в законодателството -.Не си си измел апартамента -хайде конфискация .Или е изметен , но според домоуправителската фирма не е достатъчно -пак конфискация.

26

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

До Един от Северозападати за последния данък нема що да се притесняваш, зер ще го плата комшията ти.