46

Анонимен

преди 5 години

Много от учениците ще си кажат мнението само в анкетата и пред другитe играят приемлива роля.

45

69

преди 5 години

е значи, ако смятам че съм марсианец или примерно тигър съм за освидетелстване, но ако твърдя, че не съм нито мъж, нито жена съм абсолютно нормален? Аз не знам каква е тая психоложка, но е коректно да си поканите в студиото ПСИХИАТЪР, а не някакъв лайф коуч, дето за авторитет се именова като психолог.

44

Хана

преди 5 години

То и аз съм мъжкодана, ама си харесвам мъже. Само обърквате децата с тези глупости.

43

Анонимен

преди 5 години

как пък "недоглеждането" не е някъде другаде ами все по такива теми.. кажете си направо, че някой е взел пари и за тва е пуснато така (нещо, което всички знаем). Гробавите и майка си ще продадат за пари

42

Анонимен

преди 5 години

До бай ганюНикой не се страхува да признава нищо. Просто българинът не е болен и промит мозък като останалите. Половете биологично са два. И ако някой си мисли, че като си кръцне и се наблъска с хормони, ще стане жена, това е негово заболяване. Това е все едно крава да си мисли, че като си резне рогата и започне да взема хормони за ограничаване на растежа, ще стане котка. Това, че светът полудява, не ми пречи, но няма да участвам. Криворазбраната цивилизация, втори епизод.

41

Анонимен

преди 5 години

Съжалявам, но аз обратни не мога да понасям и това изобщо не зависи от мен. Натура, природа, наречете го както искате. Надушвам ги от разстояние - облекло, маниери, изказ, въртене на очичките и др. подобни. Направо настръхвам, подобно на котка срещу куче. Търпя ги, разбира се, живеем в 21в. и всеки може да си го сла..а където ще, но ми е ггадно и гледам да се разкарам.

40

Ром"с

преди 5 години

Българина е готов е за "шепа долара" да се преобърне на 180 градуса и да изпълни всички препоръки на Брюксел или Вашингтон и да забрави самосъзнанието си на българин и да стане за "шепа долара"-джендер.Постояно чета и слушам как много се бият в гърдите и викат "болгар,болгар" ..."патриот" но на теория,а на практика нещата са съвсем други .(но ромите отново са виновни за всичко у нас,но не и вината да е в нас...)

39

а истината е

преди 5 години

*** се дърпа от свободно самоопределяне щото е изостанал братовчед на афганите !

38

Анонимен

преди 5 години

Тази Псевдо анкета е дискриминационна, в нарушение е на Конституцията и на редица други закони(включително и на Закона за защита на детето). Министерството на образованието трябва да бъде дадено на съд и да понесе наказателна отговорност. БЪЛГАРИЯ НЕ Е ПРИЕЛА УНИЗИТЕЛНАТА ИСТАНБУЛСКА КОНВЕНЦИЯ!

37

Анонимен

преди 5 години

Зидарите на новия световен ред от хилядолетия създават генно модифицирани организми този път от хората ще направят генно модифицирани триполови ощества до обяд се държиш за щранга след обед за балконите.

36

родител

преди 5 години

Един от най-често използваните изрази от дечицата е "Ще те изкажа !" В предучилищните и училищните образователни заведения рядко учат децата на четмо и писмо и почти никога на полезни житейски умения. Но, до едно усвояват умението "да изказват". И това не е навика да докладват коректно за нередности, а да клюкарят, лъжат и злепоставят другарчетата си.

35

Анонимен

преди 5 години

Отхвърлихме ИК, защо продължават с тези провокации? Непременно държат да завлекат всички с тях в ада... Содом и Гомора са за пример на всички поколения, как Бог ще накаже всички извратеняци, но ЕС май отдавна ги е задминал. Спрете жалката си пропаганда в моята страна. Долу ръцете от дечицата!

34

Сократис

преди 5 години

Тук има разминаване между научни звания и реално предстаяне и изразяване на позиции.Прав е сексолога, че не е достатъчна само психологията а е нужно, да имаш и медицински знания.Друг е въпросът, как една "психоложка" с 5 сантиметров маникюр, разсъждава върху сексуалната ориентация, така, сякаш става въпрос за личен и вкус към дадено ястие.Всичко се лекува и трябва да се лекува! Именно, когато децата са податливи към подражание, трябва да се преориентират в правилната посока!Това не е психология!

33

Спиро Киров

преди 5 години

Това е по-гнусно и от крупните държавни кражби

32

Спиро Киров

преди 5 години

Повече от половината министерства са излишни

31

ттт

преди 5 години

Моля министъра на образованието публично да признае, какъв се възприема - мъж, жена или нещо!

30

Анонимен

преди 5 години

До Европейски Съюз 26Не се казва Европейски съюз, а СевероЗападна Джамахирия, съкратено СЗД. (Не съм напълно сигурен последната дума, може да не е Джамахирия а Джендърхирия.

29

Анонимен

преди 5 години

МОН очевидно отхвърля установения от биологията факт, че половете са два(мъжки и женски).

28

бай ганю

преди 5 години

защо *** го е страх толкова много от новите или различните непознатите неща?защо *** рипа и се гърчи толкова силно срещу нещо толкова малко и не особенно значително което в равития свят къмкойто искаме да принадлежим това е просто част от ежедневието ? личното право да се самоопределиш като такъв какъвто се чустваш че си

27

Анонимен

преди 5 години

Никой не знае, че съм куче!..