31

Морски

преди 5 години

И България подкрепи превра,таджията Гуайдо,срам и позор!!!!!Дано и у нас се случи същото!!!!!!

30

Ludoto Lenche

преди 5 години

...eii...porednia konflikt zabarkan ot amerikanskite taini slujbi !!!?!??!! Kolko li pogubeni choveshki jivoti im lejat na smetkata ???!!

29

Анонимен

преди 5 години

Защо Мадуро иска да преговаря с опозицията и е дикатор?А полицията на Макрон бие жълтите жилетки в Париж, а Макарона е демократ??Докога с двойни стандарти??

28

Анонимен

преди 5 години

Сега ще гледате Майдан в латиноамерикански вариант!!Украинците лесно и бързо бяха превзети, да видим венецуелците колко време ще издържат!!!

27

Анонимен

преди 5 години

До русияХайде на бас, че ако американците изместят руснаците от Венецуела, тя ще стане още по-бедна и по-мизерна.

26

Анонимен

преди 5 години

Американците и техните приятелчета от Западна Европа са блокирали милиарди венецуелски долари и не ги връщат на държавата Венецуела, а се правят на загрижени и пращат помощи.............това се казва лицемерие на степен 1000000000!!!А хората там умират от глад и болести!!Така ли се налага западната демокрация???И тези лицемери са ни приятели, така ли??

25

Анонимен

преди 5 години

Поредната страна, която е подложена на санкции оот САЩ. Далара е бита карта никой не иска да е зависим от него без васалния ЕС.

24

тадаам

преди 5 години

До Анонимен 24льoльовците русофили така и не искат да погледнат истината в очите.Над 50% от кладенците във Венецуела са собственост на руски фирми.И в заманя руснаците плащат не с нещо смислено а с оръжия.В международен план най-виновни за нещастията на Венецуела са именно руснаците.

23

А това какво е?

преди 5 години

Защо джендърите не се намесят "Франция отзова своя посланик от Италия в отговор на недопустимите провокации и намесата на Рим в нейните вътрешни дела. Безпрецедентна мярка за първи път в следвоенните години двата близки съюзници и съседи се карат не на шега. Причините за спора са толкова дълбоки, колкото и кризата, през която минава Евросъюза. И те едва ли ще могат да бъдат отстранени без смяната на властта във Франция." Има ли разлика между Мадуро и Макрон?

22

Анонимен

преди 5 години

Гуайдо щял да разреши американска военна интервенция. Не ме разсмивайте. Като че ли някой ще го пита. Колкото питаха за всичките военни интервенции, които направиха по света. Това може да означава само едно, че американците са решили да нападнат Венецуела, но уж Гуайдо ги моли за това.

21

Анонимен

преди 5 години

Узурпаторът Гуайдо е обучаван в САЩ как се правят преврати, докато е бил студент в университета във Вашингтон!!

20

Анонимен

преди 5 години

Че САЩ ще изпомпят петрола на Венецуела е ясно. Защо обаче лъжат, че е в името на демокрацията и свободата?

19

баба мара

преди 5 години

долу ръцете от венецуела само с мирни средства да се разреши проблема

18

(-_-)

преди 5 години

Тая хуманитарна криза, както и болшинството такива са директен резултат от санкциите, които пък са наложени от САЩ и техните джендарозни партньори. Проблем е да не си даваш природните богатства..

17

Анонимен

преди 5 години

Американски и западноевропейски банди са блокирали милиарди долари, които принадлежат на народа на Венецуела, а сега не искат да ги връщат на венецуелците и законния им президент Мадуро...............затова американците организират преврат или оранжева революция!!

16

Анонимен

преди 5 години

Този узурпатор е готов да избият народа на Венецуела в угода на тръмп и ястребите около него,както и странТа да бъде разграбена,само и само да убият социализма в тази непокорна страна

15

Ludoto Lenche

преди 5 години

...haaaa ha ha .bil gotov da razreshi voenna interventsia idiota ?!???...te amerikantsite samo chakat razreshenieto mu I vlizat V sashtnost te samo se chudeha kogo da izberat za razreshitel..!!!

14

Анонимен

преди 5 години

Е има право да го направи.И всичко отива на кино.Дрогарите пак ще плачат.Умря СССР плакаха...

13

Бай Димо

преди 5 години

Американските хищници само това чакат - марионетката Гуайдо да им даде знак и да атакуват. Докато армията е на страната на Мадуро нищо не могат да направят задокеанските психопати.

12

Анонимен

преди 5 години

Социалистът е като комунистът, няма родина.