407

Анонимен

преди 5 години

Гуайдо е толкова президент на Венецуела, колкото аз съм император на Китай!!!!

406

Анонимен

преди 5 години

До 427 След като от близо година Мадуро е незаконен президент ,защо чак сега някой държави решиха да признаят Гуайдо за президент!Значи изборите за парламент законни ,а тези за президент не законни!И двата избора са организирани от партията на Мадуро и излиза ,че той е глу.пак,щом оставиопозицията да контролира парламента и всячески да се мъчи да бламира управлението му.

405

Анонимен

преди 5 години

От утре се САМОобявявам за президент на наше село с 1000 човека и искам няколко милиона за пътища...................хаха........................с половината ще си направя няколко къщи и вили.......................с една част от парите ще купя ракия за алкохолиците от кръчмата да ме заобичат и уважават................леле..................колко *** народ имало по света!!!

404

Анонимен

преди 5 години

Само така, Радев червената фуража отново гризна дръвцето!

403

Анонимен

преди 5 години

Я ми дайте няколко милиарда напечатани долари без никакво златно покритие.................такъв БГ-майдан ще ви организирам, че не само за президент на България, ами и за Господ ще ме признаете...............................хаха.................*** народ навсякъде по света !!!

402

Жоро

преди 5 години

До ?423 Точно обратното на което казваш е истината.Освен това как само Раша и Китай(големите инвеститори)не броя Куба и някои други издъхващи режими са на страната на този меко казано ***-а и БГ-ят *** забравих.

401

Зозо

преди 5 години

Комунягииии, Мъдуро не е законен защото не е положил клетва. Спечели като прати цялата опозиция в затвора преди изборите. Аман от ***!!!

400

?

преди 5 години

Кога народът на Венецуела е избрал тоя мошеник и самозванец Гуайдо за президент???Мадуро да не се чуди, ами да го вкарва тоя предател в затвора за национално предателство АКО ВЕЧЕ НЕ Е КЪСНО , иначе ................идват лоши времена за Венецуела................хиперинфлация и гражданска война!!!!

399

?

преди 5 години

Претставяте ли си баба Цецка Цачева да каже:"Радев е нелегитимен президент! От утре аз съм президент, нищо че загубих на изборите!"Във Венеуцуела същата работа, само дето тая държава има нефт и е много по-важна за геополитиката , а България има *** политици и няма нефт!!!

398

Жоро

преди 5 години

До за Венецуела 421 Лъжеш.Не е законен президент от близо една година-от последните избори.

397

Анонимен

преди 5 години

Za mnenieto na Balgariq se re6ava ot kravarskoto posolstvo

396

Анонимен

преди 5 години

Признавам се за министър-предеседател на република България!

395

Анонимен

преди 5 години

Зеленият чорап РР стана за смех!

394

?

преди 5 години

Сега разбрахте ли, че международно право НЯМА!Както беше казал един умен човек:"Международното право съществува само в учебниците по международно право!"Който държи оръжието и парите................той определя правилата на играта!!!

393

Умерен оптимист

преди 5 години

Мадуро е пътник...Единственият въпрос е накъде ще пътува - към Янукович или към Саддам...

392

за Венецуела

преди 5 години

Николас Мадуро, добър или лош, е законен президент на Венецуела.................тоя Гуайдо е самозванец и западна марионетка.....................американците искат нова война във Венецуела..............голям магнит са нефтените залежи на Венецуела, западните нефтени компании сега дебнат като хиени за нефта на тая държава!!

391

Анонимен

преди 5 години

БСП е по-малкото зло от ГЕРБ.....................тия герберисти ни върнаха с 50 години назад!!!Най добре е БСП и патриотите да правят коалиция...........гербери и турци..........аут от управлението!!!!

390

Влади

преди 5 години

Хубави, лоши, ГЕРБ са по-малкото зло от БСП и креатурата им - зелените чорапи! Защото, ако комунистите дойдат на власт могат да ни закачат на руската каруца и да ни докарат до хала на Венецуела. Да имаш най-богатите петролни запаси, а народът ти след 20 години соцуправление да бяга от глад!И тук могат да го скроят, както стана с Беларус навремето - под маската.на демокрацията дойде Лукашенко на власт, а сега са една полуколония на Русия. Мислете, с главите си, дори и да боли!

389

Анонимен

преди 5 години

Пълна световна анархия! Ако има проблем с президента, то по закон, властта се поема от вицето.

388

Анонимен

преди 5 години

Член 233 от Конституцията на Венецуела! При отсъствие и неизпълнение на президентските прерогативи,ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ на народното събрание встъпва в длъжност и обявява избори в рамките на 30 дни.