50

Мбъхухахамхуха

преди 5 години

Имам чувството че тука трябва да са само индианци ,дето да лъскаме чизмите на всеки европейски бедняк даже . За дрънкулки .и да го гледаме нашичките патрони като господ в очичките дали няма да пуснат малко манна небесна двадесет лева отгоре от доброта и състрадание.

49

АНТИ

преди 5 години

Тук добре живеят, тарикати, мошеници, и т.н.Тук е Балканите.Набийте си го в дебелите глави !Всяко нещо добро европейско(световно), веднага се побългарява, и до там.

48

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Хубави пожелания от МВФ.Напомнят ми за онези по времето на комунизма, когато ни обещаваха, че като го построим ще влизаме в магазини и ще си взимаме всичко, от което имаме нужда безплатно.Това време така и не дойде, както няма да дойде и времето българските доходи да се изравнят с френските примерно.

47

Системата братче

преди 5 години

Хванали са ни здраво за кесиите и фандък не пускат.Така се управляват лесно бедните.за жълти стотинки , а утре и за евро центове да си продаваме здравето и живота даже.Ама си приказваме за растеж в рамките на демокрацията.

46

Ами

преди 5 години

Много трият тук бе.

45

АНТИ

преди 5 години

Чорбаджията-изедник, кръв ще повръща, достойни заплати няма да даде.

44

морски

преди 5 години

На много хора ги е срам, да кажат колко им е заплатата, на летовници на морето.Чужденците питат: Толкова на седмица ли ?!

43

Щерю

преди 5 години

До ttТочно така е! Умишлено комунистите у нас държат лева слаб, та като им пращат пари от чужбина - да са тук като богове...

42

Депутат трети мандат

преди 5 години

Ние отдавна си изравнихме доходите, реално дори ги изпреварваме. Обикновенните граждани не знам какво получават, а и не ме интересува.

41

tt

преди 5 години

Е,по-бързо сближаване,но олигарсите и мутрите в лицето на политиците ни не дават.Как да има за тях скъпи лимузини,скъпи имоти и пари за политици-лобисти ако дават големи заплати.

40

Анонимен

преди 5 години

Бързо сближаване на доходите. Това молба ли е или заповед, че нещо нищо се не разбира. Ако вдигнат доходите колко ще се вдигнат цените. При 5 лв вдигане на пенсиите и при вдигане на мини заплатите цените отидоха та се не видяха. Ако изравнят заплатите и пенсиите с европейските къде ли ще се качат цените. Като ги знаем нашите търговчета май ще литнем в небосвода.

39

Мизерници

преди 5 години

Господ да прощава! Така казват поповете! И още 10г все така ще бъде положението! Примирете се с тези неща веднъж завинаги! Така сме си го направили!

38

Анонимен

преди 5 години

До ако не стане чудо 39Вместо да анатемосваше можеше да НЕ гласуваш за Тиквата.

37

ако не стане чудо

преди 5 години

Ниски заплати, все по-високи цени.Това е определено за работещия-беден.Не случайно, доста хора блъскат на 2места,само и само да изплащат кредитите.Анатема чорбаджии-изедници !

36

Анонимен

преди 5 години

До 34Филмираните сте в прУвинцията!!!

35

Анонимен

преди 5 години

В Бг медиите са средство за масова ДЕЗинформация на плебса.Днес Бг е ярък пример за това.Продължавайте да трите постовете.Това тано или късно ще доведе до правилният развой на нещата.А именно, масово изтрепване на ***.

34

Ванга

преди 5 години

Ке стане у тоа месец,на трийсето число,ке видите!

33

Анонимен

преди 5 години

МРЗ да я направят 560 ЕВРО още сега. Тогава ще повярвам, че догонваме ЕС и има икономически растеж в БГ.

32

до 33

преди 5 години

щото на някой пък му пука за теб :)))))))))айде не се филмирай толкова

31

Анонимен

преди 5 години

МВФ и ББ са една и съща страна на монетата, само си разиграват топката, целта разбира се е да бъде излъган някак си матреала, да продължи да вярва, че все пак там накъде, ннякой мисли за него и светлото му бъдеще.