93

Темелко Сваляча

преди 5 години

Няма нищо по-лесно от това да си легнеш с пияна жена! Задръжките падат, а хормоните бушуват! Можеш да го направиш и с две! Когато са млади обичат да експериментират! После на години стават морални! Ами това е живота!

92

Анонимен

преди 5 години

Всеки има право на избор!Дразнеща е публичната героизация на пияниците, на мутрите и на всякакви извратеняци.

91

Анонимен

преди 5 години

До привет от ГерманияПознавам българи, които варят и продават домашен алкохол в Германия. Източна де. От ябълки. Много пари направиха.Спомняш ли си преди няколко години как десетки германци пукнаха от фалшив алкохол до полско-чешката граница?Май в тая пуста Германия нямаш други забавления освен да си плюеш гнусотиите в БГ форумите.

90

Темелко Мъдрий

преди 5 години

Не пушат, не пият, не взимат наркотици умните и силните и печените! Тези които имат контрол над тялото и над ума си! Висша раса! Останалите са мат'рял!

89

Кривондел

преди 5 години

Няма по-изпаднала гледка от пиян немец.Два литра бира и уринира на главната улица. Понякога без да си сваля панталоните. Няма по-тъжна гледка от немски младежи на Слънчака, в Чехия, Испания и въобще на място с по-ниски цени на алкохола...

88

Ай, ай

преди 5 години

Молете се, че народът пие, спре ли да пие, почват революциите!Правете разлика между пияница и пияч, пияча хваща китарата и пианото - цитира Хайне и по роднински праща ЦРУ в Чистилището.Пияницата си лие жената и детето, и е веУик!Народът трябва да е пиян, изтрезнее ли стават революции!Наздраве!

87

Анонимен

преди 5 години

Алкохолизмът в България е в пъти по-безвреден от Русофилството !То е това което дърпа държавата ни към дъното на човешката цивилизация !

86

Анонимен

преди 5 години

Абсолютна забрана за домашно производство на високоалкохолни питиета.Цялото производство на алкохол - държавен монопол.Ама на държавата и е по лесно да взима някакъв % под формата на акциз без да прави абсолютно нищо,респективно не носи и отговорност.Много са загрижени за непушачите иначе,ама за тези дето страдат от алкохолизма на околните...

85

До 87

преди 5 години

Ние не се хвалим, щото просто можем да пием!!!Вие в Германия си гледайте мигрантите, че Меркел Ви докара толкова много че не само че ще се грижите и плащате за тях, но и ще искате скоро да си тръгнете от Германия....А ние тук пак ще сме си бели доминанти от към раса и пак ще си варим ракия!Айде, Хайл Аллах :-) :-) :-)

84

Анонимен

преди 5 години

Пък се питате защо сте най-бедни...и все ромите ви виновни !

83

стефчо

преди 5 години

Изобщо не са 200 000 алкохолиците,според мен са поне 2 милиона в БГ. Половината ми познати са алкохолици под някаква форма,май и аз натам отивам си мисля като чета каква е дневната неувреждаща доза от 50 мл на ден.......

82

Сп??нс !?

преди 5 години

Ако преброяването е въз основа на първия параграв от статията , то тогава 200 хиляди са трезвениците (най-вече по здравословни причини).

81

Анонимен

преди 5 години

Аз пием от сутрин до вечер и от понеделник до събота.В неделя почивам - повръщам.И от понеделник пак наново.

80

Анонимен

преди 5 години

Не, бе българите въобще не пият. На Слънчев бряг пък не слагат и капка в устата.И това го знаят и англичани и скандинавци и всякаква друга из мет, която идва тук, именно защото в БГ не се пие.

79

Анонимен

преди 5 години

Оня ден се накърках,вчера пак пих вино.Трудно да се спре човек като му се пие.

78

Анонимен

преди 5 години

Че кво друго му остава на българина, освен да се налочи като св и ня.

77

Темелко

преди 5 години

200 000!? Много повече са! Това племе освен да прави мaгарии друго не може! Нация техническа! Нация комунистическа! Почти не познавам българска женщинa или мyжик бoлгарский който да не жули алкохол, да не взима дрога (кой марихуана, кой бело, кой херца ВЕНОЗНО) или да не пуши.Аз съм от този тип хора, които си пийват винце и спят с жените ви докато сте на черешата хо, хо, хо!!!

76

А А

преди 5 години

Нищо не ме плаши,освен празни чаши.

75

Анонимен

преди 5 години

Жени,алкохол, цигари и малко хазарт какво му трябва на човек за да е щастлив. Един съвет пийте, хапвайте и се радвайте на живота си.Вие сте Българи!!!

74

бг

преди 5 години

Навремето баща ми като усети, че си отварям по биричка или си сипвам по чаша вино ми каза: - Знам, че пиеш. Щом ти е сладко пий, не се крий. Но, от мен да запомниш, никога не пий на гладно, защото много бързо ще го закъсаш ! Вече съм на 50 години и на гладно си позволявам само по чаша бира. На маса с алкохол сядам минимум с две мезета - салата и нещо блажно.