28

ПрограмистЪт

преди 5 години

Независимо дали идва криза или не , човек трябва да заделя.Аз вече съм поспестил няколко десетки хиляди евра.

27

Moghul

преди 5 години

Какви малки балони? Имотните балони са големи, подпомогнати от лесните пари и уж ниските лихви. Кризата е сигурна и то не по-малка от тази 2008г. придружена с далеч по-несигурна политическа обстановка в световен мащаб. Инфлацията е далеч над тези 4%, а всеки втори тегли и втори ипотечен ш опит да забогатява от наеми. Предстои масаво потапяне на тези пишман-рентиери. Но, така е, алчност срещу страх.

26

Гробокопач

преди 5 години

Е, как да спестяваме? Бойко дава 200, а взема 300-ста! Ние непрекъснато придаваме от своят недоимък към капризите на Величеството. Затова, кризата при нас, няма да се усети! Ние сме в Беда, не в Криза!

25

ЦК на ГЕРБ

преди 5 години

Каква криза ,бе !!! Преди Нова година си раздадохме два милиарда бонуси !!! Слава,слава,слава !!!

24

Анонимен

преди 5 години

Ама не беше ли обратното, икономиката се държи жива чрез харчене, а не спестяване?

23

Анонимен

преди 5 години

Ама не беше ли обратното, икономиката се държи жива чрез харчене, а не спестяване?

22

МНЕНИЕ

преди 5 години

Та кризата е тук от началото на 2018 , не е необходимо да си финансов експерт за да я видиш . Частните Пенсионни Фондове и Частните Взаимни фондове са изгубили около 20% от спестяванията на хората до днес , след Нова Година се очаква загубите да се удвоят .Това са данни на БНБ и КФН .

21

Турски ятаган

преди 5 години

Напротив,криза се бори със производството на стоки с принадена стойност и с бърз оборот на пари!Колкото повече и колкото по-бързо се въртят парите,толкова по-богато е обществото.Не случайно в развитите страни най-бързо оборотните пари са тези от сферата на услугите,а те именно за това са скъпи.Проблем се получава,когато някой по веригата започне да задържа пари(най-често банка).

20

Анонимен

преди 5 години

Тя България никога не е излизала от кризата. Просто прескачаме от една криза на друга.Обаче кризата която сега се задава ще е прецедент в съвременната човешката история и по сила ще е аналогична със големия катаклизъм от преди 12500г. при който е загинал половината живот на сушата.Сега се очаква населението на Земята да намалее до 500 милиона. Американската империя загива, и ще повлече със себе си всички държави които са им съюзници.

19

тТт

преди 5 години

3 от 6-те най-големи фирми в строителния сектор в Италия имат над 6 млрд. евро дългове! Уникредит, една от най-големите финансови институции в Европа, започна да продава имоти в Германия! САЩ какви реформи направиха в банковия сектор? НИкакви, пак кредитиране на "дупка"! И тук ми твърдят, че новата криза щяла да бъде по-лека? Алоу! Та ние нямам производство, с какво ще е по-лека???

18

Ала-Бала

преди 5 години

До АнонименЦветанов и Бойко ще избягата по островите, където са им офшорните сметки.

17

АНТИ

преди 5 години

Я кажи ми Облаче ле бяло,бай Спестовник, де си го видяло ?Банковата сметка да отвори,кризата успешно да пребори !

16

Като за суджука

преди 5 години

Простакът е кремък корав и могъщ,Простакът е демон без лик, весдесъщАкула на сухо, безкрил, а хвърчи.Удариш на кухо, простакът звучи.Простакът не чака, не знае пределИ стига простакът до своята цел.Защото простаци край него вървятИ дават му знаци и дават му път.Надкласов, безкласов, без род и съюз,Без ден да протакаш, дори да кървиВойна на простака до смърт обяви.За срам на Европа, на всичките насКогато докопа в ръцете си властПо-страшен от спина, по-жилав от ракаСега за сега се оказа простака. Радой Ралин

15

V

преди 5 години

Това сега става на запад ,а в България го чакайте догодина .Най големи последствия от еврофондове и непазарно разпределение на блага обикновено има за дребния и семейния бизнес .А парите отиват във вили в Марбея и Франция ;) Там ще се правят пари щом тука изчезва населението ,защото дебелите лилита това правят с парите ;) Ама не нойти са .В САЩ още не си дават сметка какви съкращения трябва да направят ;) Там ще ударят дебелите лилита ;)

14

Един човек

преди 5 години

Как по точно е нова? Тя ще си е старата ние не сме излизали че да бъде нова

13

Анонимен

преди 5 години

Битката на поетите в коментарите под статиятаМерси...

12

Ала-Бала

преди 5 години

Смятам, че доре ще бъде за Европа и включително да се премахнат санкциите към Русия!

11

до 11

преди 5 години

Герберастко ***, Борисов утрои доходите, но удестетори цените.Така че като цяло сме три пъти по-бедни от преди Борисов.

10

Герберастката кочина

преди 5 години

Депутат, софра, запой. Преход, пасмина, застой. Болни, доктори, рушвет. Кмет, корупция, разцвет.Безпорядък, рев, искри. Алкохол, жени, псувни. Цици, интернет, Айфони. Бизнес, спонсор, милиони. Обир, банка, далавера.Ред, полиция, химера. Път, поръчка, магистрала. Катастрофа, вой, раздяла. Улици, ремонт, павета. Кражби, сеч, екодървета. Фирми, призраци, офшорки. Евро, сметки, уговорки. Избори, елит, управа. Шок, пародия, държава. Изход, бягство, терминал. Народ, история, финал.

9

До 8

преди 5 години

С тези бързи и бавни кредити бай *** сам ще се затрие.Всеки народ заслужава съдбата си:))