158

Васка Георгиева инж.

преди 5 години

Ако върнем Данчето на село, аз какво да правя?! Имам глупота, неграмотност, алчен газ и не мога без правителствена болница, а такива на село няма!

157

Фандъкова

преди 5 години

Ако ме изберете за кмет обещавам да направу билетчето за градския транспорт само 2 /два/ лева.

156

Ивгени Бъкърджиев

преди 5 години

Да върнем Данчето на село!!! Видими резултати?!

155

митрофан

преди 5 години

Софиянци, не се подавайте на популизъм! На Бойко дада му беше убит от комунистите. На Цецка Цачева дядо и беше убит от комунистите. Сигурно и на Йорданка Фандъкова дядо и е убит от комунистите и това ще стане ясно на предстоящ телевизионен диспут. Плачете с тях и гласувайте за Данчето!

154

бай ПЕТКО

преди 5 години

Да не стане цецкина работа ???

153

🌹

преди 5 години

Йорданка Фандъкова има къща в с. Сопот, област Ловеч, но едва ли ще живее там. Известно е как беше избрана, но прокуратурата не реагира.

152

Терсенето

преди 5 години

Малкото Стойне. На 7 години, което се е помолило да не го убиват, защото е малко, има повече достойнство от цялата Герберасткита ***. Бивши комунисти. Разтривачи на уши, сега ***.

151

Трандафор Босев

преди 5 години

До Филия с масИнженер Иван Иванов е роден в гр. Сливен. И аз. Но все пак да върнем Данчето в самоковските села, откъдето е изпълзяла!

150

L. C.

преди 5 години

Няма нищо учудващо в коментарите, които величаят ГЕРБ. Общински съветник в малкия гр. Угърчин (около 2500 жители) получава всеки месец 600 лв. заплата, затова че ходи веднъж в месеца на сесия на Общинския съвет. През останалото време нищо не прави. Има общински съветници, които мълчат като риби на сесията. Сесията продължава 1-2 ч., после следва тежка и луксозна трапеза и 600 лв. подарък. Така общински съветник получава заплата, която го стимулира да поддържа статуквото на ГЕРБ. Фарс.

149

Анонимен

преди 5 години

Такава проста некадърна, но амбициозна *** като Юрданка, няма място дори в Самоков, камо ли в София.Марш на село !

148

Трандафор Босев

преди 5 години

Да върнем Данчето на село! Време е!

147

Филия с мас

преди 5 години

Не може за кмет на толкова голям град като София да се слага човек, който не е роден в София.Още повече, че този който го сложи, също не е софиянец, а селянин от Банкя.

146

Анонимен

преди 5 години

НЕСлед всичките скапани ремонти - видимите резултати просто не съществуват. КЪДЕ са?Миналото лято станаха за къшмер от ремонта на Дондуков - остави че некаърно изпълнен ами се туткаха месеци. И накрая обявиха, че БСП им краде паветата.Тая година същия цирк с Графа.Само орангутаните оТ ГЕРБ ГИ ВИЖДАТ ТИЯ РЕЗУЛТАТИ.Фандъковааааа! Пак ли Цветанов ще те спасява?

145

extremist

преди 5 години

ДРУГАРКО ФАНДАКОВА, ОЧАКВАМ ВАШЕТО СТАНОВИЩЕ , ЗА СМЪРТНИЯ СЛУЧАЙ, НАСТЪПИЛ ПО ВАША В "ЗАВОД ЗА МЕХАНИЧНО И БИОЛОГИЧНО ТРЕТИРАНЕ НА ОТПАДЪЦИ". ЗА СЪЩИЯ ОБЕКТ ОЧАКВАМ ВАШЕТО СТАНОВИЩЕ ОТНОСНО 10-ТОНОВЕ ПЕЛЕТИ ОСТАВЕНИ ДА ИЗГНИЯТ ПРОСТО ТАКА, ЗАЩОТО СТЕ ЕДНА СМЕШНА ДАСКАЛКА

144

Софиян Провансов

преди 5 години

Да върнем Данчето на село! Да я върнем! Да! ДААААА! Искам веднага!

143

:)

преди 5 години

Очаквайте провал в стил Цецка Цачева. Нямат никакъв шанс. Не познавам човек, който да не псува селската даскаличка.

142

Анонимен

преди 5 години

Видими резултати : мръсен въздух, презастрояване, липса на социална инфраструктура, претъпкан градски транспорт, калпави ремонти за огромни суми, липса на места в детските градини..., може още да добавяте...

141

Терсенето

преди 5 години

Червените каскети от БКП и ГЕРБ да не забравите от къде сте тръгнали. Майтап Уили:)))) Хах.

140

Анонимен

преди 5 години

До Стар ама стар соф 142Боже господи докъде стигнаха фалшивите новини. Ти не си никакъв проектант , а си неграмотен червен каскет. Искам да ти кажа , че такива пиари на БСП осигуряват 100 % победа на Фандъкова. Не забравяй , че пишеш глупости от сутрин до вечер и си много разпознаваем .

139

до 141

преди 5 години

инж. Иван Иванов не е имал нужда от десетилетия кметуване за водоснабдяването на града с Рилски водопровод, строежа на Съдебната палата, сградата на Б Н Б и още колко други. И това през тридесетте години с примитивна техника.