155

Un Mafioso

преди 5 години

Иванчевица, че е виновна и корумпирана - няма две мнения. Отвсякъде е бъркала с оцапаните си ръце в кацата с меда.Но "правосъдието" пак ще се раздели на "наши" и "ваши". Клетницата ще си плати за гяволъъка, но истинските организатори на схемата ще останат ненаказани. Затова толкова искат властта - тя ги пази от всичко.

154

Бен Ган

преди 5 години

,, ние не крадем, ние просто си взимаме ''Няма как безмозъчен човек, да го направиш безмозъчен втори път :)

153

Анонимен

преди 5 години

Едно не мога да проумея и досега. Как можаха хората да изберат тази жена да ги управлява?! Нямам предвид дали е виновна за подкуп или не, а това, че сложиха човек без необходимите административни познания, който хал-хабер си няма от управление, камо ли на район по-голям от половината областни градове в страната?!

152

Анонимен

преди 5 години

Троловете изписаха 8 страници с хейт срещу двете жени. Повтарят едно и също като папагали.Ясно е, че е политическа поръчка.

151

Un Mafioso

преди 5 години

Отвсякъде са си виновни и оцапани, то е ясно.Въпросът е, че не са единствените по веригата. Има много други маймунки, които са на клона. В такава схема са намесени много батьовци и каки - от най-обикновен чиновник до чичковците с бомбетата, които разпределят милиардите.

150

Анонимен

преди 5 години

Я па тая - ставали безмозъчни... тука прокуратурата категорично няма вина - не можеш да отнемеш на някого нещо, след като не го питежава!!!!!!

149

Пич

преди 5 години

Ако не би евро крало, не би чудо видяло ...

148

До 51

преди 5 години

Сериозно ли, къде и кога си учил, нас поне ни скъсваха в Пловдив.

147

Анонимен

преди 5 години

Е на мен ми удариха шамар в училищепо времето на комунизЪма, защото не съм носел вратовръзка. Имаше специални училищни дрехи които всеки носеше след 8-ми клас до завършване на средното образование. Влиза един на проверка в класа и ние станахме, дойде до мен и ми удари шамар. Отделно ако имаш над 3 см. коса и ти я стрижеха с ножица на място.

146

До 147

преди 5 години

Явно ти си мъничък, защото това, което пишеш за пионерските връзки нямаше и никой не си е и помислял да го прави. Не збаравяй, че все още очевидците на онова време сме повече от половината от живите хора днес.

145

Анонимен

преди 5 години

Нали ТИ си го назначи? Това е цитат от един от многото разговор изтекли в медиите, които се оказа, че не са "истински", независимо, че всички чухме глаовете.

144

Анонимен

преди 5 години

До 136Имобщо вида им няма нищо общо с делото, но като са нелицеприятни да си затварят очите хората ли? А и очевидно е, че външната им грозота е пряко отражение на характера и. манталитета

143

Анонимен

преди 5 години

Може би ударът срещу тези е опит да се утвърди системата. Да се покаже, че ако някои е безпартиен той не може да управлява. Показва се, че ако нямаш гръб (партия зад гърба ти) то могат да те тикнат в пандиза.

142

До 136

преди 5 години

Мъничък си за да знаеш, но през периода за който говориш, ако си с вързана накриво пионерска връзка(това е ученическата вратовръзка по онова време) имаше най-малко мъмрене. Ако беше живял тогава щеше да си подлизурко на БКП, сега си на БСП или ГЕРБ или който плаща.

141

Българин

преди 5 години

Вярвам, че са невинни, докато не видя нормално доказателство за виновността им, а не нещи изфабрикувано от политическата полиция на ГЕРБ. Надявам се поне съда, да не клекне пред ГЕРБ и да ги осъди без доказателства. Май от това се страхува ГЕРБ и не ги праща на съд.

140

А слаНинова кога?!

преди 5 години

Време е да хванат Импексовата дърта курабия да си плати за откраднатите милиони, а не да ми се лези по тв и само да иска оставки и да ми говори колко се грижила за бедните!

139

лл

преди 5 години

Сега докато минат всички мониторинги над България, ще се наиграят герб и после ще платим няколко милиона по дела в Европа и всичко ще се забрави. Политиката е мръсно нещо за мръсни хора, но за мноооого мръсни пари, които трябва да се изперат.

138

Анонимен

преди 5 години

Сигурен съм ,че предишния кмет Петко Дюлгеров е открехнал тези двете каки ,как да грабят,а и да се пазят!А ,,Пепи"защо не е в ареста?

137

Манолски

преди 5 години

3 х 75 цирея да и излезнат на тази никаквица! През работно време на кафенце в градинката. Факт ли е бавената преписка 10 месеца, питам аз ?! Била нещо нервна при срещата и с Ваклин и напирала за кинтите още същата вечер. По ТВ репортажите от съда личи колко е агресивна и надменна. Според мен трябва да изсъхне от панделата за назидание на всички корумпирани лелки

136

Анонимен

преди 5 години

Мафията на ГЕРБ е впрегнала всичките си платени *** (и двамата), за да пишат против Иванчева.