24

Анонимен

преди 5 години

До ДедоЩе плати БЕХ, какви крайни потребители ще плащат, потребители на какво?

23

Аз

преди 5 години

Като излязат пробите на магистралите герб ще връщат 7 млрд не 77 млн. Герб ще ни докарат до внос на ток и газ само от турция. Това е записано в краварската стратегия

22

Анонимен

преди 5 години

Ако започната да глобяват всички монополи в България ,направо сме фалирали :)))Само глобите не можем си плати :))

21

Анонимен

преди 5 години

Ние не сме виновни, некой друг е виновен. Не мога да разбера защо ми се случват постоянно нещастия без да съм виновен, аз съм толкова добър а светът е несправедлив към мен.

20

Дедо

преди 5 години

познайте кой ще ги плаща...да, точно така - крайните потребители. Егати държавата!!

19

Анонимен

преди 5 години

Защо не напишат и останалото че ако това положение продължава глобите ще са за всеки ден.Гербавите които ликвидират държавата сега да платят от джобовете си. 1,1 млн са избирателите на Боко сега да извадят по 150 лв и да ги платят. Аз каква вина имам?

18

Факт

преди 5 години

За тях сме хора второ качество, България винаги ще я подритват презрително като изтривалка. А всеки опит да "вдигнем гордо глава" и да се държим с тях като с равни ще бъде смазван на момента, България е изцяло зависима от ЕС и могат да ни съсипят когато си поискат.

17

Анонимен

преди 5 години

* АЕЦ Белене

16

Анонимен

преди 5 години

От 2006 година.Чакали-чакали ....12 години, докато Тръмп не ги натисна да му купуват втечнения газ.

15

Анонимен

преди 5 години

Започнаха мръсните номера на завистливия Запад. Това е заради Хъб Балкан и АЕЦ Козлодуй. Така правят санкции на Русия, но на чужд гръб и на гърба на "най-бедната държава". А по-големи клошари и бедняци от *** на Запад няма. Там са богати само господарите им.Трябва да обясним на тюфлеците, че правим газопровод от Австрия за България, не от България за Австрия. Думата "транзит" е забранена. Искаме да купуваме газ от Австрия за собствено потребление. Правилно трябва да им се обясни.

14

Анонимен

преди 5 години

Едно време и с нафтата беше така, уж евтина, а като купихме дизелите и цената фръкна. Сега и с газта лъжат, та затова не се газифицирахме

13

Геша

преди 5 години

Нинова сега ще зейне, а Боко ще стане по-нисък от тревата.

12

Анонимен

преди 5 години

A кои са другите конкурентни доставчици на газ които предлагат по-добра цена от Русия?

11

Православен

преди 5 години

Видими резултати!

10

Анонимен

преди 5 години

Всички европейци да пуснат по трима бежанци в домовете си и да не злоупотребяват с господстващото си положение на собствеността си.

9

Момо

преди 5 години

Ето така се глобява, а не със смешни суми от 5 цифри!

8

БРАВО

преди 5 години

Значи ги плащаме ние - гарантирано !!!! А за БЕХ - НОВОГДИШНИ БОНУСИ ЗА ДОБРЕ ВЪРШЕНА РАБОТА ЗА НЕЧИЯ ПОЛЗА СРЕЩУ НАС !

7

Неук

преди 5 години

Ще поискам от КЕВР да не гласува увеличение на цената, защото явно е, че доставчиците Булгаргаз и другата пасмина не управляват според европейските правила мрежата и това води до необосновани цени на горивото. Е г.си нагл;еците. Сега аз и други балъ.ци като мен, които ползват газ, ще им плащаме глобата, а не началниците заедно с родата си и роднините до 17-то коляно.

6

Анонимен

преди 5 години

Съжалявам, но с днешното решение не ще насърчите развитието на отворен и конкурентен енергиен пазар в полза на потребителите в България, а ни обричате на прогресираща нищета, защото тези 77 068 000 евра нашите родни мутри ще си ги избият пак от нас - българските потребители.

5

некой

преди 5 години

Шегаджии! Те милиардите вече отидоха в правилните джобове! А таз глоба ще е плати 'матриала' - нема да съм аз! Ваш ББ.