82

Ами

преди 5 години

Колкото и да им е тъжно на извpaтеняците, никой не ги зачита за хора, освен себеподобните им.

81

Анонимен

преди 5 години

Абортът е детеубийство, откъде решихте, че може!?! Що се отнася до хомосексуализма, той е сексуална патология - като педофилията, кръвосмешението и мтожество други патологии. Да дадем права и на педофилите а? В Скандинавия тече усилена кампания за сваляне на възрастта за доброволен полов акт /в момента тази възраст е 14 години/. А в южните страни драпат за узаконяване на инцеста /кръвосмешението/ - всички тези групички искат права...

80

Природата

преди 5 години

Права, които самата Природа ви е отнела, ние останалите няма как да ви дадем. И вместо да увесвате плакатчета за 150 хиляда как да не ни е страх, че било любов, 150 евро на някой дом за деца да бяхте дали, щеше наистина да разберем, че наистина няма страшно.

79

Анонимен

преди 5 години

Любимият ми гей парад е на 9 май на червения площад.гъмжи от шве стери.тази година всички русофили ще участваме там

78

Анонимен

преди 5 години

М-у другото манифестациите на SA дали се броят като гей паради от днешната "прогресивна" ЛГБТ+(-)и т.н. общност? На теория трябва да са такива предвид участниците и фантазиите им.

77

АнонимеН

преди 5 години

*** ДА НЕ СЕ РАДВАТ НА ПОРЪЧАНОТО ПРОУЧВАНЕ, ЗАЩОТО В БЪЛГАРИЯ ИЗМИРАТ ПО 110 ХИЛЯДИ ДУШИ НА ГОДИНА ОСНОВНО ПЕНСИОНЕРИ НАД 80 ХИЛЯДИ ТОЧНО ЕЛЕКТОРАТИТЕ НА БСП И ГЕРБ!!!ДО 10 ГОДИНИ И ГЕРБ ЩЕ Е ПОД 20% А БСП ЩЕ СА ПОД 10%

76

Анонимен

преди 5 години

Еднополови бракове няма да има. Точка.

75

Анонимен

преди 5 години

До ПутинСпоред мен не си гей,а най-обикновен ***!А Путин е друга бира,не се слагай при него!

74

Анонимен

преди 5 години

Какво ме интересуват, проблемите на шопите ?!

73

Дмитрий Медведев

преди 5 години

Аз съм обикновен гeй,и с Лавров и Путин водим редовен полов живот!

72

9897ъ878

преди 5 години

До Алтерниращ веганистЕдин път искате право за онаследяване за попучаване инфо в болницата и т,н , после казвате ч е бракът бил излишен . *** разбери искаш харем - отивай из арабско , ама знаеш там какви права имат гейовете .........

71

Анонимен

преди 5 години

Aз не виждам никакъв проблем тук - 78% са против еднополов брак и 75% са за съвместно съжителство независимо от пола. Значи всеки може да си съжителства с когото му се харесва, нарушени права няма, само се спазва Конституцията.

70

Анонимен

преди 5 години

Гледам днеска джендърите са налазили форума, въобразявайки си, че могат да променят нещо.

69

Лавров

преди 5 години

Аз съм джeндър, и заставам твърдо зад Путин!

68

Анонимен

преди 5 години

Като се за мисля, че най-големите садисти в човешката история са били и coдoмити просто не ми се мисли какво ще стане ако успеят да постигнат целите си. Иначе ясно, че са веселички. Чекатило и той се е веселял докато е похапвал малки момченца. Рьом и компания и те са се веселели докато са разбивали с подръчни средства главите на опонентите си (докато Хитлер е решил да им сложи край на оргийката). Въобще покрай тия хора веселби колкото щеш.

67

Анонимен

преди 5 години

Не подкрепям, макар и с риск да ме наречете старомоден, дори и евроскептик. Тая работа намирисва буквално - гадно е! Нямате ли малко милост към обикновените хора, които при стремежа си да отцелеят не ви подкрепят. Тук дори и не става на въпрос за църква и православие. ПРОСТО Е ГАДНО!

66

АнонимеН

преди 5 години

ТЕЗИ АГЕНЦИИ ПРАВЯТ ПРОУЧВАНИЯ САМО АКО ИМ СЕ ПЛАТИ!КОЙТО ПЛАЩА ТОЙ ПОРЪЧВА И МУЗИКАТА!!!ГЕРБ ВИНАГИ МУ ДАВАТ С 10-20% ПОВЕЧЕ А НА ИЗБОРИТЕ Е СЪВСЕМ ДРУГО! НО ГЕРБ СИ ПЛАЩА ПРОУЧВАНИЯТА!!!ТОВА СЪЩО Е ПЛАТЕНО БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ Е ОТ ГЕРБ ИЛИ БСП И ДВЕТЕ СА БКП!

65

ПроСоТо

преди 5 години

До Алтерниращ веганистдраги вагинист,половете са равни..или БИ ТРЯБВАЛО да са равни В СОЦИАЛНО отношение!..Аз лично съм твърдо "за" това равенство!..Но тук става въпрос за БИОЛОГИЧНИ РАЗЛИКИ,които няма как да бъдат неглижирани!..ТИ САМИЯ си ПРОДУКТ на "съюза м/у *** и баща ти"!!!!!!..ако "съюза" беше м/у Иван и Стоян,теб просто нямаше да те има!!!!..

64

Анонимен

преди 5 години

Тук определено не става въпрос за права а за влас гей овете като всички *** тъй декстват

63

Xyявей

преди 5 години

Искаме признание от Папата и Патриарха!