67

Анонимен

преди 5 години

До БизнесменТака е българинът е непълноценен работник защото вие му плащате около 20% от това което бихте плащали на западен работник.

66

До 31 Боко:

преди 5 години

о 13. Ами като имаш други интереси и ценности и не си осведомен, защо коментираш по този начин? Ей така се раждат фалшивите новини и за острови, и за палати в Барселона, и за парцели на Марс.========Борис е един напълно неук и елементарен човек. Това не се дължи на никакви фалшиви новини.След като включва в биографията си Докторска степен, той е длъжен да публикува "научния си труд", с който е придобил тази степен и този труд/дисертация ДА БЪДЕ ДОСТЪПЕН ЗА ВСЕКИ В ИНТЕРНЕТ.Дай ми линк!

65

Анонимен

преди 5 години

Пази боже от бедни роднини- риба,сланина,чесън...! Радева изглежда се хвали с миналото си и бърка! Тези историйки ако ги разкаже на някоя вечеря в Белия дом например или в Париж доста клюки ще паднат!

64

Един от Дивия Запад

преди 5 години

Абсолютно съгласен за *** с голямо его. За него няма авторитети. Всички са маскари и туй го прави щастлив. Хората от успешните народи мислят за себе си. Мислят за града си. Мислят за щата, губернията, окръга и мислят за страната.Варварите гледат да са наядени, напоени и мразят да мислят.От друга страна туй е селекция. Всичко малко по инакомислещо, което не бяга е убивано.

63

Анонимен

преди 5 години

Поне да не беше казвала за сланината,рибата и етикетите! На всичко отгоре манекенка после! Е това го чете и превежда цял свят! Ужас и срам!

62

Анонимен

преди 5 години

Проблемът на българина е че е комплесар с голямо его. За него няма авторитети. Той иска тия които го управляват да са прости и неуки. Само така си живее щастлив в собствената малка кочинка, къде по хубаво прасе от самият него няма.

61

Онзи

преди 5 години

До АнонименОтново да ти припомня.. направи си фирма, вземи си нашенци работници и след като мине една година ела да си подраскаме някъде публично и тогава ще имаш право да говориш. За да имаш база за сравнение, трябва да си опитал и хляба и а'кото... тогава ще познаваш вкуса и на двете. Хляб в България и хляб в -Х- страната не те прави компетентен относно вкуса на а'кото!

60

Анонимен

преди 5 години

За тая всички май сме риби!

59

Анонимен

преди 5 години

Под тази статия се напълни с преуспели милионери. Що токава кибичитe тук? А аз работя в НАСА и съм женен за Мис Свят. Истината ви казвам!

58

читател

преди 5 години

Имах една позната, много нежна и красива, но силно ощетена в умствените способности.Исках да се покажа и я поканих при условие че само ще се усмихва и нищо няма да казва.Беше чудесно и всички ми завиждаха.

57

Онзи

преди 5 години

До До бизнесменОбещавам заплата от 2000 чисти за редене на стелажи но няма да сядаш през 7.5 часа + 2 допълнителни всеки ден 5 дни в седмицата и Събота 7.5 часа. Така ще взимаш повече от леля Пенка от 850лв но ще бъдеш под наблюдение и за всяка скатана минута ще има удръжка, описана в договора! Да не стане накрая, че жената звъннала, съседа му умряло кучето и на канала на лелята протекъл.... БКП годините и любимите ни филми от това време свършиха... с да краднем матр'иал да направим виличка...

56

Онзи

преди 5 години

До Анонимен7.5 часа работни от които 3 часа подрежда, 3 часа се оглежда и сплетничи как на леля Пенка заплатата била 850лв а работела по-малко от него и шефа печелел на гърба му... Да не влизам в детайли за шефа, че ще пишем много до изгрев... :)

55

До бизнесмен

преди 5 години

А колкоплащаш тука и колко им плащат там. А защо пък не пробваш да приравниш заплатите и да видиш какво ще стане!? Аз ще ти кажа...ами ще се избият хората да ти бачкат за европейски заплати, ей това ще стане. Като даваш трици ще ловиш прасета баце, дори и 50 фирми да имаш.

54

Онзи

преди 5 години

До АнонименТе и "колегите" които събират контейнерите работят спрямо техните колеги, които взимат по 5 в другите страни, въпроса е защо? То и приятелчето което реди стелажите в Лондон 15 часа + Събота взима по 9.5 паунда на час и казва мога да изкарвам и още но реших да оставя Неделя почивна и по някой друг час да се видя с приятели.... Сега му направи сметка на приходите и разходите (300 паунда на месец наем в комуна) към то другото приятелче със собственият апартамент и заплата 800лв и

53

дедо Ташунко

преди 5 години

Бизнесмена, номер 56, говори самата истина. Колкото и нелицеприятна да е тя!

52

дедо Ташунко

преди 5 години

Деси Радева ми чупи ***. Уважавам президента Радев, като умен и сдържан мъж, но Деси трябва само да е усмихва, да стои до мъжа си, да стъпва гордо и да не издава дори една сричка. Да взима пример от жената на Тръмп. Иначе, тя е представителна, красива дама, която става само за ....., за нищо друго. Нищо лично и да ме прощава г-н Радев, имам най- добри чувства към него.

51

Анонимен

преди 5 години

С тези глупости за ефективността и производителността не ми скачайте. Аз съм моряк и работя по същият начин, както работех и при българин собственик, ама сега взимам петорна заплата. Така че домусчийските партенки си ги моришете в парламента.

50

Онзи

преди 5 години

До АнонименУправляваш ли хора? Имаш ли собствен бизнес? Ако отговора е не, тогава не задавай въпроси на чийто отговор няма да разбереш. Ако ли пък да - имаш, тогава.... странно защо задаваш въпрос чийто отговор трябва да знаеш!

49

Анонимен

преди 5 години

Явно Радев отдавна не и е давал секс.

48

Анонимен

преди 5 години

До АнонименОбясни какво означава ефективно? Западняците работят толкова ефективно, че натрупаха планини от дългове и сега палят Париж.