106

Анонимен

преди 5 години

България е страна която трябва да настигне Европа по начин на мислене. Това ще стане след още около 50 годни.

105

АнонимеН

преди 5 години

До БащаКОЛКО СИ Т-Ъ-П НЕ Е ИСТИНА!!!СВЕТА СЪЩЕСТВУВА ОТ КАКТО БОГ ГО Е СЪЗДАЛ А НЕ ОТ АДАМ И ***!!!БОГ Е СЪЗДАЛ И ОБРАТНИТЕ А НАЙ-ХУБАВОТО Е , ЧЕ СЕ УВЕЛИЧАВАМЕ ГЛАВОЛОМНО :D

104

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 107Но може когато разрушиш семейството и развъдиш огромни маси с нисък коеф. на интелигентност свикнали да получават всичко на готово и за капак ги развратиш.

103

До 97

преди 5 години

Господ е определил кое е нормалното ,анонимнико.Живота го е определил! Никой не е заченат в пед...ски г.з!!!И това естественно че е нормалното.А ако искате да продължавате опитите,пътят към Анадола е открит.

102

Анонимен

преди 5 години

До 103Света е препълнен. Така че няма как да се унищожи от няколко процента с различна ориентация.

101

АнонимеН

преди 5 години

До ДемократАКО ВЪВ ФРАНЦИЯ Е ИМАЛО РЕФЕРЕНДУМ ЗА ГЕЙ БРАКОВЕТЕ И НАСЕЛЕНИЕТО ГИ Е ПРИЕЛО ЗНАЧИ ТОЗИ ПРОТЕСТ Е НЕЗАКОНЕН!!!БРАВО НА ФРЕНСКАТА ПОЛИЦИЯ И МНОГО МЕКО СА ПИПАЛИ!!!

100

СциганинС

преди 5 години

Ой ,ой ....не се прави на напреднал ,тази пиеса с измяната с коза е много показателна за изневярите в семейният живот! Всякой откача понякога и тази пиеса е откачена и 90% едва ли ще отиде втори път да гледа тоз спектакъл. Нямам време за дискусии,но да изневериш с коза на съпруга си ,щото тя е ............ е доста психясоло!

99

До 94

преди 5 години

Напротив розова куха лейко, в природата има нормално и ненормално. Ненормално е да имаш интимни отношения с индивид от своя пол, защото така не можеш да създадеш поколение. Нормалните интимни отношения са единствено между мъж и жена, така е устроена природата, ако нашите предци бяха ненормални гейове нас нямаше да ни има! На този свят има правила, има закономерности които не можем да променим, свиквай с това!

98

до 91 до въпрос

преди 5 години

АКО НЯЮАШЕ НОРМАЛНО И НЕНОРМАЛНО ЗА УЧЕНЕ ОТ ДЕЦА, ТО ДЕЦА НЯМАШЕ ДА ИМА,...НЕНОРМАЛНИКО!!!...така че не ми обяснявай кой с кое трябвало да свиква...изкривеняк!

97

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 93Управляващите нямат нищо общо с билбордовете. Ако един кмет забрани такъв билборд то много хора ще протестират срещу него.

96

Кали

преди 5 години

Искам да добавя, че аз съм хетеросексуална, отгледана в традиционно семейство, за което е трудно да разбере защо някой би бил различен. Въпреки това, не съм възпитана да мразя и дискриминирам. През годините съм чела и съм се интересувала какво се случва с тези малцинства в България и е доста грозна работа. Би било голям успех ако повече хора се измъкнат от клопките на мисленето на техните баби и дядовци и разберат, че този билборд не застрашава тях и децата им от това да станат "такива".

95

Баща

преди 5 години

Света съществува от Адам и ***,а не от Адам и Адам,и *** и ***,защото ако беше така просто нямаше да има живот. Това е толкоз просто и логично.Какво семейство може да бъде това което ще ОСИНОВИ ЕДНО ДЕТЕ и ще каже за едрият мъж с брадата и мустаците ,,Това е *** ???Вие замисляте ли се какво е МАЙКАТА за едно дете бе,, Как в световната литература е описан образа на майката? Или обратно как на една жена ще кажеш ТАТЕ и какъв мъж ще стане от такъв ,,баща"?Живейте си но спрете с демонстациите

94

Зоо

преди 5 години

Има ли големи инструменти в гей порнографията?

93

АнонимеН

преди 5 години

До въпрос 89ТИ ЛИ ЩЕ ОПРЕДЕЛИШ КОЕ Е НОРМАЛНА СРЕДА БЕ МЪР-ЛЬО :DСАМО НАСЕЛЕНИЕТО НА ЕДНА ТЕРИТОРИЯ ОБЕДИНЕТО РЕШАВА КОЕ Е НОРМАЛКО И КОЕ НЕ Е!!!

92

Демократ

преди 5 години

До въпрос...ИДКАЛИ СЕМЙСТВО, ДЕЦА....ЕМИ НЯМА КАК ДА БЪДАТ ПРИЕТИ ПОДОБНИ ИЗВРАЩЕНИЯ И ИЗКРИВЯВАНЕ НА НЕОФОРМЕБИ ДЕТСКИ МОЗЪЦИ!!! Във Франция близо 2 милиона излязоха в Париж със семействата си на протест срещу закона за осиновяването на деца от хомосексуалисти. И полицията бой с палки и по децата бой, имаше окървавени деца с пукнати глави. И законът го приеха във френския парламент. Така е в ЕС при демокрацията.

91

Анонимен

преди 5 години

До КалиОбщество изгащо в култ ненормалността, няма бъдеще, то загива и изчезва! Какви млади хора, заради такива кампании, те са на изчезване! Какъв прогрес може да има в това да се самоунищожим.

90

Анонимен

преди 5 години

До въпросВ света няма нормално и ненормално. Така че децата трябва да свикнат със света а не света да свикне с тях.

89

Анонимен

преди 5 години

Значи, видяха, че не могат да вкарат истамбулската щуротия през вратата и се опитват да я вкарат през прозореца!!!!! Тия управляващи не си ли дават сметка КАКВА ЯМА СИ РОЯТ!!!?????

88

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 70Това вече е "Параграф 22".....добре, трябвало да толерираме всички, и различни и неразлични!!! Е, хубаво, аз съм РАЗЛИЧЕН И НЕ ГИ ПОНАСЯМ ТИЯ.....няма да обяснявам, знаете ги!! ЗАЩО НЕ ЗАЧИТАТ МОЕТО МНЕНИЕ??? НАЛИ НИ ПРИЗОВАВАТ КЪМ ТОЛЕРАНТНОСТ КЪМ РАЗЛИЧНИТЕ МНЕНИЯ!!!???? А и да си дойдем на думата.....и в Библията тия са посочени като медицинско отклонение, няма защо да се лъжем! А залитането по тези оклонения е допринесло за разпада на Римската империя! ТАКА ЧЕ, МИСЛЕТЕ!!!!!

87

Анонимен

преди 5 години

До HeinrichHimmlerВсичко може да се сложи на билборд щом си платиш. Плати си и ще сложат твоето послание.