61

тръбътъ

преди 5 години

Спасибо болшое, машшалла! Путин и Ердоган вече задружно ни го въртят едната тръба в другата. Поробител и Освободител:)))Нищо не се е променило от 100 години

60

Анонимен

преди 5 години

Рашките бяха много отворени с Южен поток. Тръбите на Газпром, газта на Газпром, България (т.е. всички ние) даваме финансова гаранция за проекта.Оказа се че може и не по техните условия. Ама първо трябваше да им падне рублата четворно.

59

СЪОБЩЕНИЕ

преди 5 години

Към верните ни с***оросоиди , американофили , и българофоби Скъпи роби , не унивайте , не ревете , не си скубете косите . Рубин може да звънне на ББ , да му се накара и той да спре и тази тръба . Нямаме против тръбата , само да не минава през България . България трябва да е само територия , за друго не ни трябва Надявам се , че ще продължите да ни служите вярно , и да ни помагате да унищожим българския народ Главен Кравар ....... / подпис /

58

NEKOISI

преди 5 години

До ppSEGA STANA,TAKA 4E 6TE KOPUVA6 PO-SKUPO!..TOVA STANA!

57

Анонимен

преди 5 години

От ситуация, в която руснаците се бореха тръбата да мине през България, го докарахме до ситуация, в която ние се молим на руснаците тръбата да мине през България. Това му викат висш пилотаж в политиката, или с други думи казано - герберска политика.

56

pp

преди 5 години

И каква стана тя?!? Браво , че отрязахме Русия за Южен поток. Значи можело и по - твърдо срещу Русия. Май се получава, че колкото по - остро , толкова по- добре. Имаме още много да се учим на търговия.

55

Гошо...Тъпото

преди 5 години

Аскоолсун,машалла...маладци ребята.

54

Анонимен

преди 5 години

Много е важно чия ще е тръбата на наша територия, кой ще е собственика. Щото туй нещо изяде главата на предишния "паток".

53

Аз

преди 5 години

Всички знаем кой спря енеегийния шлем, който стана на фес. Бяха едни хвалби и *** на *** .........

52

Анонимен

преди 5 години

До Анализатор.Действително Орешарски спря ЮП,но след като беше заплашен от тримата говежди сенатори,че ще въоръжат помаците в Родопите и ще предизвикат въстание.И това дойде дюшеш за Баце,който за пореден път си изми ръцете с другите,а реално самият той е в основата на спрените енергийни проекти,както сам се похвали.

51

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 4 Напълно е възможно неколко сенатори от САЩ пак да дойдот и и да викнат некой там , и след това да тръгват към нас американски кораби със втечнен руски газ. Нещо подобно става с Полша.

50

Анонимен

преди 5 години

"Кремъл ни извести: "Турски поток" и през България"---------------------------------Искате да ни заблудите ли? Кремъл произнесе ли се по продължението на ТП или със заглавието ни споделяте вашите надежди? От текста: "Газпром" пусна официално съобщение, че проявява интерес и ще участва в третата обвързваща фаза на пазарния тест, който "Булгарстрансгаз" ще обяви."Газпром" всичко на всичко е проявил интерес към пазарния тест.

49

Гледна точка

преди 5 години

Би било добре ако може да свържим към нашата газопреносна мрежа и Танап. *.

48

Анонимен

преди 5 години

Нека сорошкият бяс започне...сега.

47

Анализатор

преди 5 години

До АнонименТози който спря ЮП бе Орешарски. Което си бе правилното решение. ПС не че харесвам Боко, но е хубаво да не пишем глупости

46

Гледна точка

преди 5 години

Русия си гледа интереса, както и България!В една икономическа сделка не трябва да има място за сантименти- САЩ, Русия и кой ли не. Би било добре ако може да свържим към нашата газопреносна мрежа. Да получаваме и румънска газ. Да изградим терминал за втечнен газ. Въобще да се диверсифицира доставката на газ, защото колкото повече конкуренти, толкова по- приемлива цена!Много е важно обаче, при сключване на договорите да се определи пазарната цена!

45

Анонимен

преди 5 години

понеже малко окрадоха покрай Белене и ЮП, та сега да им дадеме на кремълските рабойници още 1,5 млрд $, а така Боце хвърли още 1,5 млрд долара през прозореца за поредния супер дупер мега ултра руски проект

44

Анонимен

преди 5 години

"Боко първо се подчини на МакКейн и спря ЮП после вис като со пол на килимчето в Кремъл да се моли на Путин за газ абсолютна кратуна."---------------------------------------------Кратуна е. Играе ролята на главния мързелив персонаж от българската народна приказка Примък - Отмък.

43

Българина

преди 5 години

Освен че сме вече на турската тръба, с което герб се хвалеха многократно, герб ни причини ха и това, смъртността при първия кабинет на ГЕРБ бяхме на 19-то място, при втория 9-то, сега, при третия вече сме втори в света от 225 държави. Очевадно е че герб искат да обезбългарят тази територия. Последния такъв геноцид срещу нас е бил след 1444 до средата на 15 в когато башибозука ни свежда от 2.5 млн до под 300 хил. В историята ще остане като ГЕНОЦИДА НА ГЕРБ.но май няма да го преживеем..

42

Анонимен

преди 5 години

Deistvia resultati ne prasni prikaski 10 g sluschame laji dohodite vdignete fsbriki da saeabitsr ptoisvotstvo da ima dr liorgischezi ala bala