106

Име

преди 5 години

искам да видя очите на меркел в този съкрушителен за комсомолците на старите соц. диктатори и комсомолци ден! БЕЗЦЕННО!!!

105

Един от Северозапада

преди 5 години

Баце, нещо за доходите кажи? Нещо за заплатите, които получават у нас работниците, а стоките олигарсите продават на международни цени? Нещо за това, колко бензин може да се купи във Франция с минимална заплата, и колко у нак с минималната? Иначе-знаем си те.Мнението си го мениш според обстановката, на ден по 3 пъти....

104

Име

преди 5 години

не критикувайте "либерала", той просто се майтапи с диктатурата на "толерантните", които трият мнения на общо основание. следва отрезвяване от дрогата, която са вземали...

103

Анонимен

преди 5 години

Боко е пътник, не го мислете ама имам едно питане.Кво станА с тия бит-миткойни та не вечерАхме веее...ХА-ХА-ХА

102

ПроСоТо

преди 5 години

До Либералуважаеми,ащо имаше поне малко обща култура щеше да знаеш,че такива напъни са правени МНОГОКРАТНО в човешката история и ВСЕКИ е свършвал с БОЛКА и КРЪВОПРОЛИТИЯ!!!!..Като почнеш от времето на Вавилон,когато дори всички са говорили един език..Бъдещето Е на нациите!!!!!...Разбира се,ВЗАИМНОУВАЖАВАЩИ се и без нагона за "превъзходството"!!!!!

101

Име

преди 5 години

тонката, джендърите си отивате, снимката на садик бойко го доказва- няма повече пари за *** на сорос, клинтън и дойче веле!

100

Име

преди 5 години

*** насилието на назначените диктатори в брюксел просто престъпи всички граници. за приличие и мнталитет дори да не говорим. точат се сметки на общо основание и безконтролно. при това сметки, за които внасят само онез, които бяха за брекзит! социализъмът е невъзможен на тая основа, другарки и другари наврени в брюксел, за да ни следите и цензурирате!

99

ПроСоТо

преди 5 години

същия тоя "Бориссоф" преди време са закле тържествено:-"Ще следя под лупа действията на министрите си"....за проклетия,сега вика:-"Горанов да обясни,яз немам нищо общо с него"...Е?...Как ви се вижда?..Как бихте определили това поведение ?

98

Анонимен

преди 5 години

Докаго германските балъци работят, за да дават на Европа пари, ще е добре.- Като осъзнаят, че са глупави, тогава ще стане лошо.

97

Анонимен

преди 5 години

Аз не съм против Лукойл,защото създава работни места и инвестира,помислете си,ако не е Лукойл хиляди хора ще останат без работа!Срещу Лукойл са черните бензинаджии,които продават крадения нефт,покрай войната.Не съм и против самия Бойко,но той не става за управляващ,твърде хаотичен,страхлив и зависим е,затова му е трудно да отстоява българските интереси,а Цвъ-Гестапото пък хич не става!

96

ПроСоТо

преди 5 години

Бориссоф каже:-"Това, че всеки може да демонстрира и да прави протести, мисля, че е висша степен на демокрация. Разбира се, не трябва да затварят улиците.."..Демек,.."Вие си протестирайте,протестирайте си.."..Зер "Като ми пееш Пенке ле,кой ли ми те слуша.."

95

Име

преди 5 години

референдумът в юк бе спечелен, въпреки неистовите усилия на *** зелените вечно прави марули! ако имаше референдум сега, пак нищо нямаше да се промени. насилието на джендърите в ес преминава границите на насилието в концлагерите на нацистите. все пак насилието не трябва да оставя синини. това е новото мото на гей-институциите на евреите! за разлика от старите им концлагери!

94

ммм

преди 5 години

Боко ти много по-бързо ще излезеш от политиката и властта от колкото Англия от ЕС!

93

Анонимен

преди 5 години

Референдумът в ЮК беше спечелен с лъжи и абсурдни обещания. Въпреки това разликата беше нищожна. Затова сега като лъсна истината повечето гласували за излизане съжеляват. Нейджъл Фараж избяга в щатите. Ако имаше референдум сега резултатът щеше да е за оставане.

92

Име

преди 5 години

КОЙ раздели англия от брюксел? КОЙ? направете един гей прайд в лондон под егидата на шейха и един гей прайд в кьолн, под егидата на кметицата там, чиито избор бе най-драстичния случай на изборна манипулация в света!

91

Анонимен

преди 5 години

Борисов от Брюксел: Исторически ден, но в негативен план!Точно така.Народа е отново на улицата и иска оставката ти заедно с ония 240 магарета!

90

Име

преди 5 години

политиката на насилие и извиване на ръце на диктатурата на брюкселските вечно-прави ***, зелени краставици, която се характеризира с масова цензура, масови лъжи и запушване на устата на "непослушните" по всякакъв начин започна да дава отражения.... диктатура на джендърите прикрита под маската на "толерантност", е видя се "толерантността" ви милициунерска от цензурата по медиите ви!

89

Ха-ха

преди 5 години

Баце бил много тъжен...Ами като изгонят Меркел,колко тъжен ще бъде?Впрочем той май ще си замине по-рано.

88

Анонимен

преди 5 години

г-н Борисов , по мое мнение Вие не се справяте , щом партията Ви мисли, че няма алтернатива , тогава нека да предложи, друг който да е способен, по-добре да си върши работата ,като премиер на България . Аз лично се съмнявам , че партията Ви, има капацитет за такава промяна.

87

БГ

преди 5 години

Тя Великобритания и без това на половина беше в ЕС така че по добре да излезе