165

Чиновник

преди 5 години

До До чиновникМного си се развълнувал бе, мишок. Щял да уволнява, ама явно не знаеш, че тия работи не зависят ceлcки пpъчки като тебе.

164

Анонимен

преди 5 години

Много станаха трошките по тротоарите и по улиците не може да се минава. Трябва някаква политика с паркирането, но защо вдига данъка и цената на бензина за всички.

163

92 % от пазара

преди 5 години

На горива у нас се държи от ЛукоилМонопол му се вика на товаЕстествено че ще ви клатят като загорял тираджия магистралкаМа на вас , джендърчета мили, ви харесва ;)Иначе щяхте да блокирате Лукоил досега.

162

Анонимен

преди 5 години

174. Крадкив? Интересна нова дума си измислил.

161

БРЕЕЙЙЙ

преди 5 години

СЪСЕЛА *** НАЙ- НАКРАЯ ИЗПЪЛЗЯ ОТ ДУПКАТА! ТВА ЛИ ИЗМИСЛИ, УМНИК? ПИШИ МОЛБИЧКАТА, ЧЕ СКОРО РУМБАТА ЩЕ ТИ Я ИСКА...

160

Бай Хей

преди 5 години

До 172. Амиии, не позна. Тези работи не се стават с ялови позитански призиви.

159

Анонимен

преди 5 години

Гербери, темата Орешарски не се ли поизтърка? Ако е крал, след като свалим мутрите ше осъдим и него! Ще осъдим и Бойко! Всички крадци ще бъдат осъдени! Ако Орешарски все пак беше виновен за тези неща, които казваш, пръв Цв Цв щеше да го осъди в Парламента. Но 4-5 години нищо в тази насока! Означава, че герб само плюете глупости за да сте на власт!

158

Анонимен

преди 5 години

Ей,банкянски царвул,проблемът не е толкова,че ще платя 20 лева данък повече,а че тия пари ще отидат в твоя крадкив джоб.

157

Изнервен

преди 5 години

До Фройд. Не ти се е получило с този коментар. Защото съм прав, нали, и ти като нямаш аргументи, пускаш някакъв елементаризъм.

156

реалист

преди 5 години

Вожде, избра ли си дестинация от където да се обадиш? Побързай, не ти остана време! Ако не успееш, мястото ти е при Иванчева.

155

До чиновник

преди 5 години

Ти, недоразумение какинково си тично доказателство колко ненужен си! Явно във времето когато трябва да служиш на данъкоплатеца ти обслужваш пр интересите на герберите! И теб трябва да уволним! Точно така ще стане! Ще изгоним всяка герберска лулумига от всеки държавен пост! Търси си работа ако въобще ти е възможно!

154

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 157Разбивката ще я пишат точно за такива мaлoyмници като тебе, които освен да непрекъснато да искате всичко да ви е на аванта.

153

Анонимен

преди 5 години

А БСП като е създадена от Коминтерна в Москва българска партия ли е!

152

Фройд

преди 5 години

До ИзнервенТо в Северна Корея има лек и за изнервените :)

151

Анонимен

преди 5 години

Орешарски фалира КТБ през 2014 г. и хич не крадеше.

150

Selx

преди 5 години

Kade e belejkata ve?!

149

Истината!!!

преди 5 години

Партия Герб не е българска партия , защото е създадена с финансовата и интелектуална подкрепа на германска фондация!!! Питам се АЗ - защо чужда партия има право да управлява БГ?? Утре Русия може да създаде БГ партия, после Китай, след това Индия, след това Саудитска Арабия. Какво става??? Не трябва ли партиите да се създават от български интелектуалци с български пари, както са повечето нашенски партии, които нямат възможност да се докопат до парламента, заради партии като Герб, които са с големите пари, протекции и интелект на чуждите държави???? Партия ГЕРБ трябва да се обяви за незаконна па

148

Анонимен

преди 5 години

От кол център 112 към мвр един от добрич каза, че ги карат да пишат в подкрепа на герб иначе ще ги уволнят! Карат ги да пишат в определени сайтове!

147

Бойко Борисов

преди 5 години

Мандат 4,5,6!

146

Анонимен

преди 5 години

До 153. Глуппости си написал.