46

СС

преди 5 години

каски с камери на всички полицай и жандармерия участващи в операцията и да видим кой крив кой прав... и как после ще си измислят че са ги били

45

Анонимен

преди 5 години

Ава как ша ми спират комшиите ве ей,ало.

44

мак

преди 5 години

Кресливи тарикати, обЕсняват, че гонките организират хората от други села. Полицията има правомощия и начини за озаптяване, но кой ще позволи да бъде третиран грубо електората, независимо от ситуацията? И той е свикнал, че не ги закачат много много, няма страх от силите на реда и закона и благодарение на великото включване и толериране десетилетия наред е станал супер нагъл. Ако нямат право да участват в избори, щот са неграмотни, няма да са толкова ценни за политиците, нито недосегаеми.

43

Анонимен

преди 5 години

Чочоолу е бил крадец на коне на младини.

42

До 46

преди 5 години

Всъщност руските НПО-та да няколко стотин в България. Сам си прави изводите.

41

АнонимеН

преди 5 години

НАДБЯГВАНЕ С КАРУЧКИ КАТО В ДРЕВНИЯ РИМ :DПРИ ТЕЗИ ЕВОЛЮЦИЯТА СЕ Е ЗАБАВИЛА С ХИЛЯДИ ГОДИНИ, МЕРКЕЛ ДАВАМЕ ТИ ГИ ВСИЧКИТЕ :D

40

Анонимен

преди 5 години

До 17Не, днешната полиция не е милиция. При милицията тези от снимката бяха по-ниски от тревата, по-тихи от водата!Жалко, че Чочоолу почина... Едно време имаше генерали, а сега си имаме "генерал" Борисов....

39

Анонимен

преди 5 години

ЗАДЪЛЖИТЕЛНА трудова заетостЗадължителната трудова заетост... Гениално. Да накараш човек, който не иска да работи, да се труди. Доказано - резултатът е плачевен. Ниско качество. То си е казано - читавото се гради само с доброволен труд. Резни им социала, насади им закони и да се оправят.

38

Анонимен

преди 5 години

Надявайте се недосегаемите Валери и Бойко Борисов да се справят с останалите недосегаеми

37

ХА-ХА-ХА !!!

преди 5 години

до американистанАйде стига с тая Америка бе !Нали точно от там идва тая сиганизация. Да си чувал за руска или китайска НПО ?В любимата ти Америка от полицейски куршум умират хиляди бели американци ежегодно. Това ли искаш да стане и тук ?

36

ГЕНЕРАЛ ЧОЧОЛУ

преди 5 години

Време е да взема нещата в свои ръце!

35

Анонимен

преди 5 години

При Бай Тошо им набиваха канчетата якоЕ точно това е, че само им набиваха канчетата. Вкараха ги в градовете, уж да работят, а ги научиха само да въртят метлите и да го раздават лежачката. Срещу което да взимат едни лесни пари. Хубаво ги научиха, няма що.

34

куртропович

преди 5 години

Защо ми изтрихте коментара? Какво не беше вярно - че ромите не живеят в паралелни общества със собствени закони, или че изходът от тази ситуация е държавната принуда? Жалки сте, днес.бг

33

bluesky1

преди 5 години

Хвърлянето на камъни по полицаи, хапането им, както и дърпането и опитите да бъдат ударени са престъпления! Бърз арест и присъди за всички извършители на тези деяния и нещата ще си дойдат на място! Не са правилни призивите за саморазправа от полицията към ромите нарушители...има си ред, има си закон и спазването му е достатъчна гаранция справедливост!

32

Анонимен

преди 5 години

Всички са били на работа?!Бременни жени и деца.Трябва да им спрат социалните помощи.Пребили ги с палки..Стреляли ги,с танкове ги газели.Нацисти облечени в униформи на СС нали?Същата работа като оня Кофи.

31

Ха-ха

преди 5 години

Ако в съответната махала мъжете лежат една седмица увити в сурови кожи,бая ще се замислят следващия път...Обаче трайното решение е само драстично спадане на раждаемостта и ЗАДЪЛЖИТЕЛНА трудова заетост,но не като сегашните програми.Нали знаете-"Трудът води към свободата"Впрочем и на ЗАПАД тоя проблем само се задълбочава,което идва да ни каже,че с демократични средства НЕ МОЖЕ да се реши.

30

бг

преди 5 години

Цялата работа е много глупава. Искат да си правят състезание -добре. Трябвало е да уведомят властите и да искат разрешение , както и отцепване на пътя по време на кушията ,за да не стане катастрофа. Но от простотия ,незнание , а някъде и от наглост не са го направили и се стига до конфликт. А е можело да стане празник ,че и телевизия да има там.

29

Американ

преди 5 години

Хората в магахала, дето били бити без причина, в Америка щяха са хем бити, хем в ареста. А тези с камуните щяха да са застеляни, за нападение дан полицаята. Само в Блгрстан властта им цепи басма, а вия я преизбирате.

28

Анонимен

преди 5 години

Ха ха ха ли ла вите били категорични че ги били без причина, че те от бебешката люлка са научени да лъжат беее. Когато такъв ти твърди нещо , ти трябва да знаеш, че е станало точно обратното.Само платените джурналя им се връзват на тия.

27

Октопода

преди 5 години

Вече и полицията не ще може да ви спаси, българи.