156

Вангу

преди 5 години

Минимална заплата 750 ЕВРО .Стартова заплата 1250 ЕВРО а да видим тогава някой ще реве ли.Печеливши предприятия Трябва да дават МИНИМУМ ОТ 1750 ЕВРО и нагоре заплати.Пенсия МИНИМАЛНА 300 ЕВРОКо ривети тогава може спокойно да пита валери мустака.народа калпав народа.всичките,които се гърмяааа се опройха ,а ний чакамИ браТският хамерикански или браТският руски ...бял или черен 25 сантимУФ..

155

Solar Power

преди 5 години

Няма как да махнем ДДС-ти и акцизите. Нали в крайна сметка някой трябва да плати на "кресливите" майки, на пенсионерите и на "римляните". А и да не забравяме,че зелените не дават да си копаме за газ/петрол така,че ще плащате каквото кажат арабите. Така става когато нямаш ресурси а още по зле става когато дори не искаш да проучиш дали има такива :) Така,че ще хапваме листа и шума скоро :)

154

Анонимен

преди 5 години

Инструктор радослав радев нее важно колко си натоварил а кого си научил аиде бъдете здрав

153

Solar Power

преди 5 години

До 169 е ако и работниците копираха тези на запад може би щеше да е друго. Е някой ги копират и си докарват прилично :)

152

Анонимен

преди 5 години

Доходите са ниски.Колко шъти трябва да се говори, пише, повтаря, потретя- НИСКИ ДОХОДИ.

151

Анонимен

преди 5 години

"Като нямат пари за хляб защо не хапват пасти". Това долу-горе е логиката на статията.

150

До 134

преди 5 години

В цяла Европа народа ходи с коли на работа бе п'ич, на представа си нямаш какво е сутрин по магистралите, какви задръствания има, няколко км костват понякога часове, лично съм го преживявал и преживявам ! В България въпросът е друг, съотношението заплата - цени е нечовешко,докато тук цените на горивата не застрашават личният "бюджет", а ако го застрашат има форма която го стабилизира и се нарича СТАЧКА/ПРОТЕСТ който се води до ПОБЕДА ! В Б-я политиците копират цените в ЕС, но никога заплатите !

149

Анонимен

преди 5 години

Голяма глупост.Логистичните разходи до В Търново не са повече от 500-600лв. на автомобил. Слагаме ги 1000лв. цистерна най-малко 20 000л. -5ст. на литър.Разликата е 15-20ст. на литър.Не се *** с нас.

148

Анонимен

преди 5 години

Най бедната държава в ЕС България15 страни в ЕС като махнем акциз и данъци имат по евтин бензин. 10 страни в ЕС като махнем акциз и данъци имат по евтин дизел. ЗАЩО?

147

до 164

преди 5 години

Всеки народ си заслужава управниците. Държавата ни е нафъкана с пропагандни съоражения на руския империализъм и ги търпим обгрижваме и охраняваме. Остава и монумент на Лукойл да издигнат. Докато не се вдигнем против руското иго така ще е !!!

146

Анонимен

преди 5 години

Може ли някой да ми каже кога и в какъв период от време след 09.09.44 г. е управлявала партия която не е клонирана от БКП или не е нейна "братовчедка" ? И още - защо този тъмночервен пожарникар от Банкя не иска да си смачка и изгори червената книжка, а я скри под керемидите на "курникът" си ?

145

до 159

преди 5 години

Утопия ! Камионджии и автобусни шофьори ще се късат да крадат и препродават. Не говоря само за самите шофьори, а и за собствениците на транспортни фирми.

144

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 159Проблема е, че "бизнеса" основно са еднолични чичковци, които и сега си купуват бензин с 20% процента по-евтино, колкото е ДДС-то. Тоест, на едноличните бизнес чичковци, ще им стане по-евтино, а обикновения потребител пак ще плати разликата.

143

200

преди 5 години

До АнонименТо тази рафинерия нямаше и кой друг да я купи тогава.....ама ЛУКОЙЛ си има рафинерии на много места в света. Като си нямаме нефт все някой ще ни опъва, без значение кой е все си е....

142

А

преди 5 години

Защо ни е скъпо горивото ли? Защото ни държат бедни, ето защо! Защото "бизнесът" казва че нямало пари за по високи заплати а в същото време същия този "бизнес" кара автомобили за по над 100 000? и парадира с богатство, но пред служителите си е пред фалит!!!

141

Анонимен

преди 5 години

Горивата трябва да станат евтини за бизнеса (за бусове, камиони и автобуси) и да се оскъпят за крайния потребител. Така получаваш - по-евтина храна, по-малко задръствания, по-чист въздух, по-малко катастрофи.

140

Анонимен

преди 5 години

Изравни ли се акциза на горивата в България с този в Европейския съюз, ще имаме най-скъпите горива. Тогава картела ще трябва да обяснява, кой е прибирал печалбата през тези години.

139

Анонимен

преди 5 години

А спомняте ли си "спонтанните" протести против проучванията за шистови петролни продукти, които видиш ли щяли да прецакат бизнеса на мастити зърнопроизводители - синове на обилджии на мандри ?Човек трябва да вижда по-назад от Д-то си и по-напред от носа си !

138

До 134

преди 5 години

До Анонимен 134Разходи се по Европата и там е така .а ние нали сме в Европа и сме свободни.Автобусът беше превъзходство на соца..

137

Анонимен

преди 5 години

Човекът го е казал много просто и ясно. Имаме ниска цена на бензин, защото имаме най-ниския акциз в Европа. Изравни ли се акциза с този в Европа, ще имаме най-скъпия бензин и тогава някой ще трябва да обяснява що е то картел.