47

данъкоплатец

преди 5 години

Колко е издръжката на паразитиращата президентша?Колко Свят и молове обиколи с пари на данъкоплатеца?

46

До 43

преди 5 години

Значи ако аз отида пред НС и поискам всеки месец по 2000 лева от обществените пари, ти си ОК? Няма такова право, обществото да те издържа! Какво ще стане ако всички ревнем, че искаме държавата да ни дава пари, от къде ще дойдат тези пари, кой ще работи?

45

MaйMyнaтa

преди 5 години

Таэи ме навежда....на мисълта, че в България всяка може да стане първа дама.

44

Анонимен

преди 5 години

Тая пaчa в ролята на каква се явява, че и обръщат внимание какво мислела?

43

До 41

преди 5 години

Може и да се е изразил остро, но Симеонов е напълно прав и виждам, че това е големия на всички като хипи женички клиенти на социалната система. Всичко си е има някакви граници, не може само да искаш, не може да се цупиш като малко дете, не може да си вечния егоист, мързел и просто човече!

42

Анонимен

преди 5 години

До АнонименВ тази държава те ли са цвета на нацията .Само 'даи ,даи ",ние ще се блъскаме по 10 часа итрябва да сме доволни .Ако всички излезем с месеци да протестираме .......Колко са обитчиви моля ви .АМАН !

41

Анонимен

преди 5 години

До 40Ами и другите деца имат право на достойно съществуване, ама къде са маъките им, защо не ги виждам да протестират пред управляващите. Да не би някой са им е забранил да протестират. Конститеционно право на всички, които се чувстват онеправдани е да протестират, защо не го правят това си е техен проблем. Искай за да ти се даде. Като не искаш значи ки добре.

40

Анонимен

преди 5 години

До Киро СкалатаВсеки гражданин на България има конституционно право да изказва позиция по въпроси, които касаят управлението на страната, но определено такива арогантни думи на управляващ политик като Симионов не биха били толерирани в нито една цивилизована европейска страна и най-малкото, което той може да направи е да се извини на тези изстрадали майки и друг път преди да говори да си подбира правилно думите, за да не обижда и унижава определени хора, защото такова поведение не е достойно за

39

?

преди 5 години

"Майките с черни тениски не крещят за привилегии, а се борят за достойно съществуване"Другите деца нямат ли право на достойно съществуване г-жо Радева? Многократно повече пари за деца инвалиди сравнено с Тези които ще продължат рода? Те нямат ли нужди, не трябва ли да се развиват физически ментално? Или по комунистически гледате на човека като на животинка която само яде и с... за да може да работи?Или планът е чрез тези "майки" съвсем да закопаете страната демографически?

38

Анонимен

преди 5 години

POIZOR-PREZIDENTA VZEMA 12 000 LV,EDIN RABOTNIK 600 LV,A EDIN PENSIONER 200 LV.

37

До 37

преди 5 години

Затова ли смучеш палците на Иван Кофражиста вечер в любовната квартира на строителя, а лъжеш жена си, че пиете ракия?

36

Иван

преди 5 години

Прав е Симеонов - *** червени!

35

Анонимен

преди 5 години

Първо президентшата трябва да обясни как така стана Радев да се раздели с майката на децата си , цялата вина негова ли е или и ти помогна за разтрогването на брака им .Отговора на този въпрос е много важен , нали разбираш госпожо Президентша .

34

Анонимен

преди 5 години

"Уж болни деца" в случая не може да бъде изведено в никакъв контекст, освен ако въпросните деца действително не са здрави. Издънката на Симеонов е голяма, а разумното искане - оставка. Просто подобно нещо не подлежи на контекст и обяснителен режим. Иска се възпитание, каквото у Симеонов очевидно отсъства.

33

House M.D.

преди 5 години

Деси, ясно е, че ти си истинският президент на България, защото биологичният организъм, който ти се води съпруг, не е никакъв мъж. В противен случай отдавна би разстрелял Мишето за военните му престъпления. Ама навремето крадяха заедно, та няма как. Да те попитам:Къде бяха тези майки, когато Глинка, пасивният любовник на Пепи, осъди еднолично диабетиците на смърт от днес за утре? Децата-диабетици също са деца с увреждания.

32

Анонимен

преди 5 години

Когато си сериозен човек, занимаващ се със сериозна работа, не трябва да ползваш някакви първични емоции и инстинкти, а само и единствено хладен разум. Това в момента е една инфантилна кампания, чийто краен разултат ще е обща обществена деградация. Да раздаваш обществените пари на калпак е най-лесно, много по трудно е да ги управляваш ефективно и разумно.

31

Анонимен

преди 5 години

До 24Свободата на словото значи да изкажеш позиция по статията, да не използваш обидни епитети, да не "крещиш" (писане с големи букви), да уважаваш другите изобщо да се държиш културно. Всичко си има граници и ако не ги знаеш проблема си е твой. Колкото да президентшата, подкрепям позицията й с две ръце, интелигентна жена.

30

Анонимен

преди 5 години

Служителите на Валерката са налазили яко форум и повтарят едни и същи глупости. Става дума за 10-15 човека, много слабо, много. На следващите избори няма смисъл да се хабите

29

Анонимен

преди 5 години

Обикновено не съдя хората по думите. Не си представям Валери Симеонов да говори сладко и медено освен с председателя на парламента. Но това е друг филм.

28

до платен червераст

преди 5 години

Мерцедесът на бащицата е E55 AMG, откъде един хасковски пенсионер на къса заплатка има пари да поддържа такъв екзотичен автомобил?Радев краде милионите, , ще фалира държавата а вие му се радвате, РОБИ!