227

Анонимен

преди 5 години

Работодателите са същите фирми които са на запад . .Костал . Сензата , Осрам , Вистеон , Шнайдер. Либхер.. Пирдоп А фирмите на българските чорбаджии са много дребни и се броят на пръсти..

226

БРАВО

преди 5 години

И до 89г. бяхме недоволни от държавата и говорихме същите неща ! !

225

Анонимен

преди 5 години

245 Какъв ти е проблема на теб, заплати ли даваш или си даваш г'азът по наем?

224

Иван

преди 5 години

Българите заминават масово на Запад, защото там получава достойна заплата, с която може да изградят уютен дом. Там могат да осигурят светло бъдеще за своите семейства.Защо да работя и живеят в най-бедната и най-корумпирана страна, с най-бързо изчезващата нация?!?България е страна от третия свят. Аз мога да отида в развитите държава и да си осигуря светло бъдеще там.Защо да се превръщам в работещ беден, работейки за НЕкоректен работодател, който ще ме лъже и експлоатира?!?

223

Анонимен

преди 5 години

Глупости. Скрънзите, нагли "работодатели" ДА ДАДЪТ ПРИЛИЧНИ ЗАПЛАТИ И ЗА МЕСЕЦ МЕСТАТА ЩЕ СЕ ЗАЕМАТ. Сомо ,че така наречените работодатели в БГ искат да плащат 500 лева заплата за да могат за две три години да натрупат десетки милиони, нещо което в истинските държави се постига за едно поколение.

222

Анонимен

преди 5 години

Отречете се предателите и изменницте които избягаха на запад .. Внуците ви няма да са българи.. Утре ще дойдат с оръжие да ни избиват ..

221

До Граучи

преди 5 години

Какво работиш там и в коя чужбина?

220

преди 4часа

преди 5 години

Бизнеса действа подмолно - разни там организации реват по медийте как загиват, колко са зле, няма кадри, фалират и т.н.Така държавата не смее да ГИ ЗАКАЧА за нищо. И далаверата върви!

219

Анонимен

преди 5 години

Предатели на народа са крадливите бизнесмени мутри

218

Анонимен

преди 5 години

Всички застават в защитата на предателите и изменниците .. Защото във всяко семейство има по един предател.. Отречете се от тях и ги забравете както сме правили с ейничарите.

217

До 237

преди 5 години

Е па той г'усина Велев и Сие, гледам *** по медиите!

216

безхаберен

преди 5 години

Лошо няма ,нека да се надяват на работници......

215

до ЯСНО ЛИ ВИ Е ?

преди 5 години

ДОКОГА ЩЕ ХРАНТУТИТЕ 2 МИЛИОНА РОМИ,---------По-добре попитай кога ще образозате и интигрирате Ромите, защото след Четвърт век (25г.) тяхната младеж ще доминира над българската по численост!В противен случай след около 50г. българската територия отново ще бъде част от Турската държава!Уви, такива са предпоставките днес, освен ако не стане някакво Чудо!!!

214

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 234Ми напусни накрая бе, напуснете, стига сте пророкували, че бизнеса ще остане без работници, напуснете като са ви ниски заплаите!

213

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен#197: Трифонов, Банков е нагоре.

212

Анонимен

преди 5 години

Виновни са комунистите в ЕС!

211

Анонимен

преди 5 години

Ами накрая шефовете те самите ще си работят като няма кой друг. Ще са си и шеф и персонал. Много лесно е да гърбиш хора за по 500 лв,ама баламите свършиха.

210

Kuala

преди 5 години

Не се пенете, никой не може да промени системата. Точно тия специалисти са много дефицитни и на запад от нашите граници. Комунистическата система на производство в Евросъюза в момента създаава мързел и простотия. Нямат никакво желание да стимулират производството. Като много перспективни са професиите джеднърология, Тюркско-арабски филологии, култури, истории и пр. Скоро, много скоро ще стане тотален хаос в ЕВропа и тогава ще видим. Ако останем живи

209

До229

преди 5 години

Стига се самонавива че "***" са основният проблем на България, не там е ключа от мазето!

208

Анонимен

преди 5 години

През 90те години, Управляващата мафиотска структура и Мутрите принудиха най-квалифицираната и ерудирана част от българите да напуснат страната.Втората вълна беше през първата декада на 2000г. - това бяха младите току що завършили средни и висши специалисти. До тогава в Бг все още имаше висок стандарт на образование!Третата вълна беше, когато Бг стана пълноправен член на ЕС и отпаднаха всички ограничения за работа в чужбинаМалцина от тези хора ще се върнат и ще повярват на мутро-олигарсите