11

Анонимен

преди 5 години

Кви интелектуалци бе, в тази държава, ако имаше такива нямаше да сме на този хал...това са си чиста проба интересчии!!!

10

Анонимен

преди 5 години

Дядо му поне клупуваше имоти с лични средства, а не чакаше някой наготово нещо да му даде, само защото е цар. Тоя пияница какво е купил през живота си? Има наследствени дворци и замъци в Словакия и Австрия. 2010 година става глава на династията и наследява един куп дворци в Европа, ама ламти за още старчето.

9

Анонимен

преди 5 години

Май пак е на вересия по казината, а ония не прощават.

8

Анонимен

преди 5 години

До ???Как е по-правилно? Симеон Крадливий или Крадлив Симо..----------Може и Мони Ментата

7

Активист на БКП

преди 5 години

Моньо Рулетката не е бил цар и един ден ! И е супернек***дърен -за 8 години във властта не можа да открадне една резиденция !!! Ако на негово място беше един притежател на 6/шест/ апартамента ,досега цяла България щеше да е негова ...

6

Анонимен

преди 5 години

"Не става дума само за него, а и за семейството му. То е част от българската история", настоя той.Най-вече внучето Хасан....ЦАР нямаме и гражданинът Кобурготски е свободен да се включи на пазара за имоти във всеки един момент. Щом съдът е решил в полза на държавата, Мони Горския няма никакви правни аргументи да претендира за каквото и да било.

5

Анонимен

преди 5 години

Тези интелектуалци да се вкарат в графата предатели на родината и да им се обясни, че имотни сделки се разглеждат в съда, а не в парламента!

4

???

преди 5 години

Как е по-правилно? Симеон Крадливий или Крадлив Симо...

3

АнонимеН

преди 5 години

СУПЕР НЕКАДЪРЕН!!!2 МАНДАТА ИМАШЕ НЕ СИ ОПРАВИ ИМОТИТЕ!!АЗ ЗА ЕДИН МАНДАТ ДА СЪМ ПОЛУЧИЛ И ТЕЗИ И В ПОВЕЧЕ :D

2

Анонимен

преди 5 години

Къф цар ни е тоа?

1

Ставрю

преди 5 години

Господа ителектуалци кои сте вие да решавате от името на народа. Мекерета продажни вие подкрепяте един крадец и нищо друго. Имате интерес. навярно. Продължава нахалния цар 800 дни кражба да нахалства за нещо което нее негово това че е експлоотирано от родителите му незначи собственос. Съда отсъди точно и ясно.