57

Анонимен

преди 5 години

Докато паветата не почнат да летят през прозорците все Фандъкова ще ви е кмет естествено / подставен /..

56

Анонимен

преди 5 години

абе и на мен не ми харесва шмайзера, ама не се правя на интересен, общо взето това харесва ми или не е много относително

55

СОФЯНЕЦ

преди 5 години

50,Ние сме свободни софиянци , а не платената *** на ГЕРБ...

54

Един турчин

преди 5 години

Във Варна е същото.Схеми за източване на средства.Некачествени ремонти за да може догодина да се "щипнат" още пари.Никому ненужни скъпи съоръжения,които дори вече не функционират правилно.Адвокати отказват да съдят "Община Варна",защото не можело...Добре дошли в страната на чудесата!От много акъл затрихте държавата,която живее от заеми!Капитан Петко войвода преди повече от век развя знамето на истината-"ТЕ ПОГРЕБАХА БЪЛГАРИЯ"!Светла ти памет,Капитане!

53

Анонимен

преди 5 години

тия ли шведдове са отговорните софиянци загрижили се за изгледа на столицата, аре малко по-сериозно

52

Анонимен

преди 5 години

Да, и ако случайно "други" вземат, че спечелят избори, началниците от запад веднага ще завъртят кранчето и тука ще зейнат пак с "видяхте ли комунистите нищо не правят". Схемата е толкова елементарна. Голяма демокрация, няма що. Да ти назначават управляващите от запад. То ква е разликата тогава с преди 89-та? А, да, с това че изчезваме като нация.Г-н Тиквун ще остане в историята редом до бай Тошо. Ще видим дали ще го задмине по поразии.

51

Анонимен

преди 5 години

Човекът на реда / на сниката / каво ли си вика ; за Фандъкова ща смачкам еииии !

50

Анонимен

преди 5 години

До Помните ли? 38Ма помним как да не помним ! Помним и един ремонт на Цариградско от "Орлов мост" до феята дето вече я нЕма та го кръстиха цариградското море, ама май ти си го забравил. Помним и кой се заричаше тогава, че ако не го оправят пари на найсе не беше ли тиквата случайно.

49

Анонимен

преди 5 години

по принцип ме дразнят вече такива неща, то хората им говорят че има още 5-6 месеца докато целия проект приключи, ама те не сега у момента не ни харесва, естественно че няма да ви харесва , в момента това е строителна площадка, що за лудост

48

гербериращ герберон

преди 5 години

Фандъкова е без алтернатива.

47

Handel

преди 5 години

Абе хубави павета едва ли ще видим, но поне замъка на Фандъковица в гърция ще ни го покажат ли?

46

Анонимен

преди 5 години

СОЦИАЛИСТИТЕ ПЛАТИХА ПРОТЕСТИРАЩИТЕ.

45

мак

преди 5 години

Ремонт по герберски: получаваш пари от Европа (без тях си гола вода) и почваш: кълцаш дърветата, най-често здрави, разваляш де що има, за да направиш ново с нулево качество, което на 2 ден дава фира, градиш така желано 123-то фонтанче, 15-та бетонна алея в миниатюрно паркче, никому ненужни огради и подобни красоти. И трябва да сме щастливи, защото нали "правят нещо за разлика от други".

44

АНТИ

преди 5 години

Пак кражби и то големи,милиони данъци потъват в схеми.Господата (преди другари),крадат си заедно със общинари.Крадливи сте комунисти,късмет, че Пиночет не ви очисти.

43

Анонимен

преди 5 години

София е станала като Венеция. Не така красива, а така на вълни.

42

Зозо

преди 5 години

михихи герб оправи едно (остави си ръцете в него) и окраде пет и вие му се радвате?! е да ви имам у утайките жалки

41

Анонимен

преди 5 години

Толкова ни тровиха комунистие, че България стигна 9милиона население. Добре, че сега Герб ни хранят и поят само със западно европейско качесто, та сме под 6 милиона и болниците са пълни със сърдечно и раково болни.

40

Анонимен

преди 5 години

Интересна е тази симбиоза между полиция и управляващи. Политиците се избират от народа, той им плаща заплатите, той плаща заплатите и на полицаите, а полицаите пазят политиците - с други думи интересите на народа постоянно са в кереча, а той е истинският стопанин на всички институции.

39

Анонимен

преди 5 години

Помниш ли, че на Запад и САЩ водопроводите са от медни тръби и с оловно-калаени запойки? Днес. И никой не смята да ги сменя.

38

Аз знам

преди 5 години

Помним много добре, НО ДА СЕ ПИШАТ ГЛУПОСТИ И ДА СЕ ХВАЛЯТ КРАДЦИТЕ Е СМЕШНО !