54

Борисоф

преди 5 години

Всички здравни застраховки задължително в"Булинс"Пашата ще ви излекува

53

Бате ви Бо

преди 5 години

Ааааа да бе да,нема да плащате!

52

1234

преди 5 години

До тогава не търсете Ама ти къде ги видя тези лекари,всичи които можеха да ти помогнат вече работят зад граница.Тук са само някакви некомпетентни регистратори.Затова не желая да плащам допълнително за услуга ,която не е квалифицирана.

51

Мутев

преди 5 години

Ако ги дам тея пари нема да ми останат за пърцуца и цигари.

50

Гробокопач

преди 5 години

Пари? кви пари? "Пари нема, действайте" - тъй казва Бойко вече 8 години. Аз съм фен, на безплатното здравеопазване, сиреч, ако може цял живот Господ да ми дава здраве и лекар да не видя.

49

Анонимен

преди 5 години

До ТълкувателТова са 6 часа работа на МРЗ. като сложим и честитката с цената на газта ....... и увеличението от преди няколко месеца се пувства като намаление

48

Отговор

преди 5 години

До Анонимен 40 Лични индивидуални сметки, а? Представи си че си млад с незначителни пари в ЛИС и ти се случи нещо , чийто лечение струма хиляди лева ,ще ти изхвръкне от главата глупавата идея.

47

зрелищаипасти

преди 5 години

ши давате , как няма да давате и отгоре на това гюбеци ши въртите .

46

Анонимен

преди 5 години

До24. Манталитета на българина е като манталитета на хората в ЕС. Не вярва на комунисти и социалисти. Кара индивидуално и мрази тази система. Обича си ЕС и НАТО

45

Анонимен

преди 5 години

Егати и смешниите. Нали Тиквата дето си избирате три мандата ви направи заплатите по 1800 лв. Пукате се по шевовете от стабилност, а се стискате за 12 лв.

44

тогава не търсете

преди 5 години

Лекари ,след като не искате да плащате смешните 12 лв на месец допълнително няма да мрънкате ,че няма здравеопазване.Купувате си две кутии цигарки от спестените пари и си трайкате като ви заболи нещо.

43

Тълкувател

преди 5 години

Какви 12 лева бе???Това са две ракии и половина, две кутии цигари, цяла огромна пържола в заведението!Не ви ли е срам?

42

Анонимен

преди 5 години

Само 29% одобряват другото предложение лечението над 700 лв. да се покрива от допълнителното здравно застраховане____даже се учудвам че има хора които въпбще одобряват това предложение, щото средно един здравно осигурен плаща годишнмо олоколо 1100 лева вноски, а касата иска срещу тия 1100 лева да му осигури лечение за 700, пълна глупост, сега бихте ли ми обяснили защо трябва да платя 1100 лева, а да получа услуга само за 700, аз немога да го разбера :) какъв е смисъла от тая каса

41

Лекар

преди 5 години

В България няма вече здравеопазване!!!Примирете се с това!!!Само около 10% от колегите знаят що е то диагностика и лечение.90% връзкари.Всичко кадърно умря или е в чужбина.Майка ми беше в много тежко състояние,"лекуваха" я в една от големите болници и като свърши пътеката на 6-я ден я изписаха с "подобрение".Във всички големи болници има по един лекар който дежури на 2-3 отделения а самите болници учудващо не търсят лекари!!!Защото колкото по-малко толкова повече пари си разпределят!Точи се яко!

40

Атакист

преди 5 години

Нали от някъде трябвя да се измислят тия 150 млн за урудите дето ги е обещал боко

39

Анонимен

преди 5 години

Лични индивидуални сметки - мотивация за осигуряване и контрол. Всичко останало е комунизъм!

38

до 30

преди 5 години

Ааа те служат на народа... само че народа мисли ,че служат на господарите и основното им задължение е да не допуснат овцете да нападнат вълците.

37

Анонимен

преди 5 години

Ще давате, като си избирате да живеете в България ще давате

36

Анонимен

преди 5 години

некоя вноска за държавните служители нема ли да сложите щото така много нагло от ваша страна, аз плащам по около 160 лева на месец здравна вноска и бай чиновник 0 лева, и сега искате аз да почна да плащам по 172 лева на месец, а бай чиновник пак 0 лева

35

вие пък сега...

преди 5 години

Болницата не трябва да бъде търговско дружество --това е вярно ,ама тъкмо ги научихте да вървят по цял ден с ,, ел к..и,, да оценяват пациентите като стока ,направихте ги ,,заслужили майстори на пътеката ,, което се оказа много сладка работа и искате да им секнете кранчето..