16

:)

преди 5 години

Боко краде като за световно. Това му е последната година във властта и и трябва да събере за поне още няколко острова. Разберете го... детска мечта му е да има 10 милиарда долара и имения в Щатите, Европа и т.н.И това не е най-лошото. ГЕРБ рано или късно ще падне от власт. Някои гейбери може и в затвора да отидат. НО системата ГЕРБ (крадеш 30-40% от всеки строеж) ще е заразила цялата държава, а читавите хора ще са избягали. Смеехме се на ДПС и турците, но ГЕРБ е българската партия-мафия!

15

Анонимен

преди 5 години

Абе, че не изглежда добре, спор няма. Но много ми е интересно, всички разбирачи, които пишат, че щели да го направят по-добре, дали са пипнали нещо да ремонтират в собствените си къщи. Или пак сме много отворени и разбиращи относно свършена работа от друг???

14

!!!!!!!!!!!!

преди 5 години

В крайна сметка е много важно да се знае, че БЪЛГАРИ СА ГО ПРАВИЛИ за българи ;) Ето за това никога няма да се оправим ;) Калпав народ калпава държава!

13

Доволен

преди 5 години

Спрете да хулите! Аз лично съм доволен от ремонта. Няма как да е идеално. Хулещите, защо вие не направихте ремонта, като можете по-добре? Маскари сте всичките!

12

Анонимен

преди 5 години

фирмите на търчи-лъжи това умеят това правят. при тях първо е да свият парата, после да копнат тук там и накрая да ни залеят с нелепи и безкрайни оправдания. с една дума гербе ра с ти я.

11

стига бе

преди 5 години

Че да не и да сте очаквали нещо друго?!Не знаете ли как се правят тия ремонти?Поръчките се печелят от 2-3 фирми, които вземат към 80% от паричките, а останалите 20% дават на подизпълнител да свърши работата. С тия 20% за какво по първо, материали, техника, заплати ... За това се кара през куп за грош с евтини материали, с не достатъчно количество от същите, с мизерни заплати за работници от определен етнос, които си оставят ръцете.Резултатът (видим) е налице.

10

Tutragan

преди 5 години

Kadrite na ban, beseka, unesese , su i amerikanskia universitet.......

9

Картофена принцеса

преди 5 години

Фъндъкова пак се оля. Започва ремонт на ремонта на ремонта........Иначе как ще намери парички за Коледни подаръци!? Тази много краде и няма срам когато лъже. Хайде Оставка, прокурор и затвор........Ще дойде време да се моли да лежи в български затвор, ако преди това не отиде при Мишо Бирата защото ще трябва да свидетелства срещу Тиквата.

8

Анонимен

преди 5 години

аз че не съм строител сигурно по добре щях да го направя

7

рускиня до 1

преди 5 години

женицата до преди 10 години още е ползвала външна тоалетна. Не трабва ли на поста на кмет да има човек разбиращ от мениджмънт. Все пак - това е управление на 2 милиона човека. Кой предложи нагла *** на този пост, от който тя разбира, колкото прасе от кладенчова вода. Жалко, - жалко за София

6

До 1

преди 5 години

А за техноимпекс ли да гласуваме бе тpoл

5

opetkov

преди 5 години

Трябва да признаем. Толкова си могат сегашните "строители на България." Кадърните бачкат частно и там, където плащат по-добре. Същото беше и във Варна. Три пъти ги караха да пренареждат паветата и всеки път беше по-зле от предния. Ами погледнете кои са строителите. *** до ***.

4

Анонимен

преди 5 години

Каквото населението, такива и ремонтите - мърляви ...

3

Nedikus

преди 5 години

Gabrovski injeneri, gabrovski arhitekti....fuuu...gabrovski profesori i akademici...

2

Спаси София корупция

преди 5 години

Спаси София са джендърско-комсомолска органзация със съмнително финансиране. По проект за ремонт на парка на Людмила Живкова "Камбаните" са прибрали през едноименната им фондация тлъсти суми.

1

zeus

преди 5 години

Видими резултати, ама пак да гласувате за Компирка ;)