140

хората са различни

преди 5 години

Не мога да разбера някои коментиращи.Защо твърдят,че щом си роден в провинцията, трябва да си задължително ограничен,неук и да говориш на диалект?Хора има всякакви,никой не избира къде да се роди,в София също чувам някои да говорят на шопски и не ми пречи.Нахални и агресивни има както в София така и в другите градове. Въпрос на възпитание.Човек се цени според качествата, не според акцента.Влязохме в Е.С да пътуваме без граници,ама това ОТкъде си,си остана. А ако е чужденец и се излага т*п ли е?

139

Анонимен

преди 5 години

Що невярвате бе чалгаждии? За какво да ви льже Dnes.bg?

138

Анонимен

преди 5 години

Хахаха...София 3 милиона.Вицът на годината.Че то в страната няма толкова.Може,ама ако броят мухите,***,комарите,мишките,врабчетата,гугутките и свраките.Реално в София живеят не повече от 1,3 милиона души.

137

Weiss

преди 5 години

Не може да е на толкова ниско ниво журналистиката в БГ, просто не може. Какви три милиона, какви пет лева, населението на София около и под 1,5 мил, няма никакви данни в подкрепа на по-високи нива. Няма и извинение за глупостоговоренето без доказателства, само прочетете 4-тото изречение- сходни числа, ама за едните едни предполагат нещо?? ***.и.я до шия...

136

Анонимен

преди 5 години

Нарочно ги пускат тия статии за София и провинцията,хората да се разменят обидни думи подобно на дербито Левски-ЦСКА. Хората идват в София по 2 причини:да следват,защото по-престижните университети са тук или да работят,защото нямат работа в родния им град.За втората причина,кажете ми,защо затвориха фирми,заводи,ликвидираха предприятия и защо решиха,че само туризмът трябвало да се развива?Отговорът е в държавата. Не мислите,че хора на средна възраст искат да живеят под наем,затова и емигрират.

135

Кореняк

преди 5 години

Селяните вън от София. Че не останаха селяни на село.

134

Защо САМО се делим??

преди 5 години

Хора, какво се заяждате по тая тема? Корабът България скоро ще потъне, народът бяга в чужбина,по света дори не знаят къде е България. Ще има ли значение тогава дали си софиянец или не? За това което видях от личен опит,ще кажа:В България ВСЕ ДЕЛЕНИЯ ЗА ВСИЧКО: Този бил роден тук,онзи роден там, този роден в София,ама в Люлин,Обеля тоест пак селянин.На тоя родителите му политици,на онзи бедняци.т.е НЯМАМ полза човекът Х да ми е приятел.Възпитан ли си,не конфликтен ли си значи си ,,балък".Греша ли

133

Ибн ебн ал кравар

преди 5 години

3 милиона, леле. В софия и два няма.

132

Анонимен

преди 5 години

От Витоша по високо нема от искъро по длибоко нема ! Красноречиво ! Пумите и шопите барабар с мокрите са един дол дренки

131

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 161"Моме, ти от колко време си в София? Много си толерантна, браво, и интелекуална, браво"Шаран но каракуда, Калкан но във заблуда! Пръв засяда в хоремага, мисли си че има тяга. Но когато го напипаш, висва и едвам диша! Още картинки мога да ти нарисувам! Обичам наш'те планини, реки и хлабави халки!

130

коза мостра

преди 5 години

До Реалистдаааа така е. но да го обясняваш на нашите политици полза няма. те си живеят в някакъв виртуален свят където всичко е чудесно и розово

129

Анонимен

преди 5 години

Най-голямата глупост беше, и е, да се развива само столицата. Мравуняка предстои да се увеличава с всеки месец. Нивото на културата ще се вдига и все повече ще има глад за предавания като биги-брудер.

128

Пепи

преди 5 години

До от СТАРИЯ НЕСЕБЪРКакво е това "стай" бе, неграмотна oтpeпкo?

127

Реалист

преди 5 години

То в цяла България останахме 3-4 милиона, те ми пишат, че София е три милиона! Постоянен и настоящ адрес са много измислени понятия в сегашният им вариант. Всичките ми познати, които избягаха през последните 29 години от България, се водят на постоянен адрес в София, въпреки че от 29 години си живеят постоянно някъде извън България. Реално в София живеят под 1 милион човека.

126

Анонимен

преди 5 години

До АнонименАз не деля хората на селяни и граждани а на простаци и интелектуалци. Не е важно от къде си а какъв си! ----Моме, ти от колко време си в София? Много си толерантна, браво, и интелекуална, браво!

125

До 155

преди 5 години

Явно не разбираш какъв е проблемът, понеже видимо и ти така казваш. Хахахах. Пробвай пак да кажеш на глас Смути. Просто произнеси думата и ще чуеш как произнасяш Смучи

124

Софиянец

преди 5 години

София е ужасна, искам на село, но нямам пари да си купя нещо на село и да се изнеса, бачкам и заплатата стига колкото да си покривам разходите и нишо не остава. Съдба до гpoб, знам ли...

123

Анонимен

преди 5 години

Ами къде да отидат хората! Дразнят ме някои селяшки прояви ама на практика не можем да ги виним за това че търсят по доброто! Къде и на кой да се оплачат от дерибействата на местните феодали??! То там сите роднини пък и на държавна наследствена хранилка! Аз не деля хората на селяни и граждани а на простаци и интелектуалци. Не е важно от къде си а какъв си!

122

Анонимен

преди 5 години

Аз съм на 6400 в София.

121

Fool

преди 5 години

Чета коментарите и ми става жал за нивото на хората и ужасната омраза която се сипе между столицата и всички останали. А дори не се замисляте, че има фрапантна разлика между селянин и ***. За голяма в жалост в България *** преобладават и в столицата и извън нея.