144

Анонимен

преди 5 години

Радев е ходил в САЩ да учи езика, защото е знаел само руски

143

Радев е

преди 5 години

Не президент, а резидент на чуждо разузнаване, сещате се кое! Този пъпчив *** го посочи ген. Решетников не случайно! Вербуван е още когато го избраха по линия на Нато да кара някакви курсове в САЩ - още тогава братушките го направиха гълъбче да им снася секретна информация! И сега този агент стана президент заради глупоста на ББ да предложи неизбираемата Цецка и сега сигурно горчиво съжалява!

142

Анонимен

преди 5 години

Голяма простотиясътворена от изключително прости хора, които са на ръководни постове в държаваГледайки горното ми е напълно ясно защо сме най-бедни в Европа

141

Ние

преди 5 години

Значи човекът иска да напусне по свое желание,пуска си молбата и чака президентът да я подпише.Такъв е закона. Радев се прави на ударен и не подписва.Първо-бил в чужбина,след това не било съгласувано с него и последно Маринов не ставал за министър.Излиза,че главният секретар не може да напусне по свое желание.Така излиза според нашия президент.

140

The Show Must Go On

преди 5 години

Сега очакваме изявлението и на любимият партиен и държавен ръководител ББ, после ще пуснем да погледаме ВИП брадъра, пък на края на месеца, като ни острижат здравата със сметките само ще скимтим, а докато скимтим и си ближем раните те ще са разпродали - дали и малкото останало в държавата на свой хора!

139

Yakov

преди 5 години

"Както от командващ ВВС ставаш президент кой да те спре?Но считам, че е формално", разясни премиерът". "Блестяща" логика! Нямам думи! Боже, пази България!

138

Гошо...Тъпото

преди 5 години

Ей за това всички постоталитарни партии били на власт до момента сринаха...задружно армията.Защото армията формира мислещи мъже,държащи за законовия ред,а те точно това не искат да има.Вечно да е бъркоч и...мътилка,че в...мътна вода,най-лесно се правят свободни...съчинения и далавери.Че и Тиквата...сега да спазвал закона;Нарциса ги...пише,не ги...спазва.

137

Аз

преди 5 години

Уважаеми сънародници, вкбючително объркани гербери, представете си човек като генерал Радев с правомощия на премиер. С експерти и професионалисти по министерства, работещи за България. Представихте ли си го?Хайде някак си да го направим реалност. И моля великите сили да ни освободят от герберасткото "управление" - стига сне крепили изгодния вам ***.

136

Анонимен

преди 5 години

РЕСПЕКТ!!!!

135

Бу

преди 5 години

Радев прави ли разлика между закон и указ

134

Пешо

преди 5 години

Спазването на законите според Б.Б. е формалност. Това е извода от изказването му.

133

Българин

преди 5 години

Борисов да се консултира с Цачева ,като има правни казуси- тя е пълен професионалист за право,кандидатка президент,and бивш председател на Н.Събрание !

132

Шопо

преди 5 години

Никой вече не лови декиш на Бокичо !!!Целата държава му научи торбата с лъжите !

131

анонимен

преди 5 години

истината е една до като не нареди другарката нинова президента няма да подпише има една пословица вълкът козината си вени но нрава си не така е и с комунистите

130

да

преди 5 години

Радев до сега една лъжа не е казал.

129

Селчо

преди 5 години

Трудно е да си *** ГЕРБЕР и ПРЕМИЕР, все друг ти е виновен !

128

ХХХ

преди 5 години

Бойоооо бойо ......стимулирай повече ромчетата да раждат че скоро всички нормални българи ще гласуват за Радев, а не за тебе ....за тебе само ромчетата и надрусаните ! Ама ти си го знаеш де за това и ги стимулираш от толкова години !

127

ШибиРиби

преди 5 години

Мноу е *** летеца. Като няма какво да направи и задейства бюрократичната машина. Той и във ВВСто така е блъскал злобарки затова са на тоя хал, години не могат да решат какви два самолета да купят . Става единствено за комбайнер или за регулировчик на кръгово във Харманли

126

Анонимен

преди 5 години

Фатмаков където и да отиде (САЩ, Полша, Румъния...) не спира да плюе по България и българските инструкции. Ама ние си го избрахме, с наказателен вот!

125

Абе

преди 5 години

Що не вземат да си устроят една мазна пехливанска борба тези двамцата, като ги гледам са в една и съща категория.