22

Анонимен

преди 5 години

Василев винаги меси кекс кафяво и сметана с пърделка. И все на публично място. Да се убедят хората, че не страда от Erectile dysfunction.

21

Анонимен

преди 5 години

неизвестен наркоман който няма какво да яде и прави циркове за 2 лева и тоя ли е дисидент? явно руснаците съвсем са го закъсали от към имена. и какво общо има тоя с немцов? тоя не може шапката да му държи на немцов. днесбг пак се посрах...

20

Анонимен

преди 5 години

Противниците на Кремъл и законната власт в Русия са толкова жалки, че не им остава какво друго да правят, освен да се дрогират и да пропадат!Нали имаше избори скоро в Русия??Е............има демокрация..............който иска да управлява ............да ходи на избори!!Къде беше тоя "дисидент"? Защо не участва в изборите?Нямаше да спечели и 1 % , нали, демократчета???

19

в дойчланд,

преди 5 години

ще го излекуват, както излекуваха "прикованата" към инвалидна количка Ю. Тимошенко. Тя проходи за два месеца и стана Майдански" водач". Европитеци опреснете паметта. Жалко за" бялото" от Франция, управителят на краварника ще го замести с майд ин афганистан. Не се притеснявайте. Това е само търговска война. Медикаментите няма да спират.

18

Анонимен

преди 5 години

Как разбрахте, че е отровен умишлено??Отровил се е само, като се е дрогирал.................процесът се нарича АВТОИНТОКСИКАЦИЯ.................да се отровиш сам, защото си глупав и се дрогираш.

17

Анонимен

преди 5 години

Само не разбрах, тоя правил ли е групов секс (3 жени + 1 мъж ) с тия мацки, свързани с ''*** Riots"???Ще излезне хем палавник в секса той , хем любител на дрогата..............такива са противниците на Кремъл!!!

16

Василев

преди 5 години

Путин е диктатор!Само диктаторските режими преследват и наказват инакомислещите, които чрез езика на музиката и изкуството осмиват недъзите и антинародната политика, която водят!Това е битка за мозъците!!!А властта иска да контролира мозъците!!!Агент Дани Лейджър!ЦРУ!!!

15

Анонимен

преди 5 години

Какво стана с Борис Немцов??Дисидент , противник на режима, пък накрая се забърка в една любовна история с една украинка ,а те украинките ревниви, украинците - отмъстителни, и един друг любовник на украинката му видя сметката..Опънали му готината мацка на оня.............и той превъртя и гръмна Немцов.Ама на западняците и враговете на Русия .............все "режима" в Кремъл ви е крив!!

14

пак за нещо

преди 5 години

подобно на "Новичок" намекват. Ха-ха-ха. Тоя, който правеше кекс с жена си на публични места, "разследвал" руските зарвори? Бил "критик" на Кремъл? Обзалагам се, че много малко хора са чували въобще за него. Ще се пише, "Известен критик на Кремъл(за когото току що научихме) е бил отровен и т.н. и т.н. Сега си спомнете за "известния" критик на Кремъл, А. Бабченко и ръководената от ЦРУ СБУ. Пърделке, нищо не прочетохме за него след възкресението му. Що така? Мемо със забрана ли получихте в "Снес"?

13

Анонимен

преди 5 години

Явно такива са противниците на Путин...............пропаднали наркомани, тия тръгнали да свалят законната власт в Русия..............много са жалки.Да си лекуват зависимостите от дрога, после да мислят за политика..............но дрогата уврежда здраво мозъка!

12

Анонимен

преди 5 години

Обикалял затворите да пита изнасилвачите,убийците и крадците дали се чувстват задоволени от живота..Интересно дали е помагал с мъжка любов.Така като го гледам ако обръсне брадата с тая нацупена муцка и тия сини очи...А ако пусне и една палава косичка джендърче-мyрзилка.

11

Анонимен

преди 5 години

Ограничената "лейка" отново е на амбразурата.Громи ли, громи Русия още очите не измила. "Лейка" кво да правиш!

10

Анонимен

преди 5 години

Магучая обича отровителството защото то потвърждава могъществото на Русия с всяка отровена жертва, а това вдъхновява до краен предел и любителите на "руския свят" т.н. русофили.

9

Анонимен

преди 5 години

Няма *** тоя , спокойно............сега в Дойчланд хем ще го пречистят и излекуват, хем ще го инструктират да говори с/у Русия и Путин!!

8

Анонимен

преди 5 години

Следи от психотропни вещества в кръвта...............явно се е дрогирал, казвам ви го като лекар-тоскиколог!!!

7

Анонимен

преди 5 години

Кока + метил яка оргия са си спретнали с пуситата. Сега фрицовете ще му направят една клизма и ще е като чисто нов.

6

Анонимен

преди 5 години

От погледа му личи колко е агресивен и злобен!Явно се в дрогирал...............ама на вас, евро-*** все Путин ви е виновен!

5

Д

преди 5 години

Нищо му няма не искат да работят и измислят найразлични глупости и виновен кремъл на тях

4

Анонимен

преди 5 години

Айде поредната антируска пропаганда.........................от КГБ ако наистина искаха, тоя отдавна да е гушнал босилека.Кой го знае какво е ял, какво е пил?Може и да се дрогирал, ей така.............за кеф!!!

3

Анонимен

преди 5 години

А не вярвам Шеломов такива работи да прави. Те в КГБ не са такива хора...