258

Анонимен

преди 5 години

Ще си строим каквито си искаме паметници,ако искаме и един гол наду пен заДниk като метафора за българския преход ще си сложим,нали затова е свободата,ако искаме и паметник на Калашников ще си построим,че нашето производство е качествено,ако искаме и петолъчка ще си направим,ако от това има приходи,защо не?

257

до 308

преди 5 години

"Ами осъдете ги,какво ви пречи?"------Ми познай!Всички другари - владеят всичко у нас!И армия..и полиция...и медии...и съд...и прокуратура!Данъци не плащат...и работят успешно с Митьо Очите...Бенчо Бенчев...и прочие!Общински съветници - рекетьориМиньовци...с нелегални фабрики за цигари...Ти ги осъди!Ако ти стиска!И не те закопаят някъде!

256

Анонимен

преди 5 години

До АнонименАми осъдете ги,какво ви пречи?

255

до 306

преди 5 години

Защото избирателите им - са болезнено прости селяни!Затова!

254

така е

преди 5 години

До Анонимен 304Въпроса обаче е,защо гласувате за тях!?

253

Анонимен

преди 5 години

12 банки бяха фалирани по времето на БСП...за пореден път червената партия обра избирателите си...но гнъсния червен *** в сайта продължава да слага минусчета!Другия знаков премиер беше Жан Виденов , който успя да сътвори истинско чудо - и да направи МЕСЕЧНАТА ЗАПЛАТА НА БЪЛГАРИТЕ ТРИ ДОЛАРА И ПЕДЕСЕТ ЦЕНТА!СЛАВА! СЛАВА! СЛАВА!-----------Всички знаят как и кои са червените мириардери! Няма осъден! Парите са дадени! Другарите казаха: "Ми шъ видим!"СЛАВА! СЛАВА! СЛАВА!

252

Анонимен

преди 5 години

Комунисттие да си преразгледат идеологията, че сега повтарят същите мантри за лошите капиталисти, а те са до един капиталисти.И на трези пенсиите им вярват? Но то като се замислиш за БКП гласуват хора, които хвърлят от балконите по 10000 лв. на напълно непознати.Докато това глупаво поколение не си отиде от този Свят България ще е зле.

251

Анонимен

преди 5 години

12 банки бяха фалирани по времето на БСП...за пореден път червената партия обра избирателите си...но гнъсния червен *** в сайта продължава да слага минусчета!Другия знаков премиер беше Жан Виденов , който успя да сътвори истинско чудо - и да направи МЕСЕЧНАТА ЗАПЛАТА НА БЪЛГАРИТЕ ТРИ ДОЛАРА И ПЕДЕСЕТ ЦЕНТА!СЛАВА! СЛАВА! СЛАВА!

250

Анонимен

преди 5 години

До АнонименТой Лукойл не е съветЦки,просто руснаците работят съвместно със западняците или с техни групи.

249

Анонимен

преди 5 години

Луканов го уби гея Лилов. Борба за власт в БКП за това, кой да води.

248

Анонимен

преди 5 години

Другаря Андрея Луканов искаше и той да се нареди на копанята на Лукойл ... и да прави милиони от съветЦкия нефт...но съвеЦките другари от Масква решиха, че наглостта му е голяма (даже и за комунист) , и му теглиха куршума - като на бясно псе!

247

Анонимен

преди 5 години

До АнонименПозаинтересувай се,те не са убивали капиталисти,а престъпници и нацисти,фашисти,но дори и тях не са избивали безразборно,а само които са извършвали престъпления.В съда са влизали и евреи.

246

Анонимен

преди 5 години

Комунистите окрадоха България. То сега даже пари за пенсия няма. Аз работещият плащам за пенсията на комунистите. Ами честно казано не искам.Тези като ги видиш само и ти се доповръща. Едни гадни, злобни.Ако комуниста не прави зло не може да живее.

245

Анонимен

преди 5 години

Държава,в която хората се мразят,няма бъдеще!

244

Анонимен

преди 5 години

По времето когато ЧОВЕКА БЕЗ НИТО 1 ДЕН ТРУДОВ СТАЖ - СърГей СтаниШеф ...беше наистина ШЕФ...премиер министър ...28 годишната *** от Крушовица *** Нинова беше уволнена за корупция министърка.Натрупа стартов капитал от приватизации като тази на Булгартабак...и си купи Техноекспорт и Техноимпекс...така фурнаджийската лопата Нинова се нареди в редиците на "успелите другари" И тя успя да отръфа тлъста мръвка от кадавъра на България!Слава! Слава! Слава!

243

Анонимен

преди 5 години

Waffen SS смени си ника. Недей да лъжеш хората бе гад червена.

242

Анонимен

преди 5 години

Интерсно как така всички фабриканти, богаташи, капиталисти, едри земеделски собственици на земя бяха лоши и комунистите ги убиваха след 9.09.1944 г., а сега същите тези вече бидейки червени комунисти заграбили и откраднали всичко са добри?

241

Waffen SS

преди 5 години

Относно достъпа до здравеопазване и социални придобивки, се съди по средната продължителност на живота, която в началото на 1970-те години се равнява на средните нива за Европейския съюз. През 1990-те продължителността на живота рязко спада и е много по-ниска от тази в ЕС и източно- европейските страни.Средната продължителност на живота на днешно време (2015) е още по-ниска. Но официалната статистика не я обхваща, защото е съобразена с евро-атлантическите ценности.

240

ейиии

преди 5 години

Лоши комунисти,ама много лоши!А ние сме честни,принципни и работливи,ама тия лоши комунисти все ни пречат! И за това сме на това дередже!Аман бе!

239

Анонимен

преди 5 години

Декомунизацията на България трябваше да започне със забраната БКП(БСП), след като тя нямаше достойнството да се саморазпусне след доказаните престъпления срещу народа си. Докато съществува тази партия декомунизацията на страната няма да приключи, защото тя винаги ще се опитва да оправдава тоталитарния *** строй, който ни наложи, логично завършил с пълен провал. Нелогичното е защо тази Партия още съществува и защо напира пак да ни управлява.